Şimdi Ara

TURKCEYI NERDE EKSIK OGRENDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR ANLAM BILGISINDEN 13 SORUDAN 1 YANLISIM VAR AMA NEDEN YANLIS YANI NEDEN ANLAM BILGISINI YANLIS MI OGRENDIM SORU SOYLE

Begenmediklerini sayip dokuyordu.Begendiklerini sordum,sustu.Bir iki ad soyledim,ne yapmis ki dedi.Laflarina BEN'IN KIRLI KOKUSU sinmisti.
    BU CUMLEDEKI ALTI CIZILI SOZLE KISININ HANGI OZELLIGI ANLATILMISTIR?
    A-ALCAKGONULLUGU
    B-KURALLARA BAGLI OLDUGU
    C-KENDINDEN BASKASINI BEGENMEDIGI
    D-YETENEKLI BIRI OLDUGU
    E-KUSURLARINI GORMEZDEN GELDIGI

• c midir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 13 soruda bir yanlış bayağı fazla. Sen konuyu yanlış öğrenmişsin yeni baştan çalış

ayrıca cevap kesin e. Altı ciziliyi tahmin ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tavuklumakarna -- 11 Eylül 2013; 2:42:37 >
  • numan789 N kullanıcısına yanıt
    yav senin mesajlarına bakıyorumda kafa mı buluyorsun ne yapıyorsun 13 sorudan bir yanlışın var neresi anormal? Seni birincilik falan mı istiyorsun merak ettim.
  • Tavuklumakarna T kullanıcısına yanıt
    hahahah bu cevaba cok sevindim cunku benim kafamda birisi var AMA CEVAP E DEGIL ahahah benim anlamadigim nokta su ben neden bu soruyu yanlis yapiyorum yani basit soruda sanki benin kirli kokusu su demek gibi benlik var o benligin kirli kokusu.KIRLI KOKU NE OLUYOR?BIRISI CEVABI ACIKLAYABILIR MI?CEVAP C
  • kylm K kullanıcısına yanıt
    lutfen bana icinde benin kirli kokusu olan bir kitap tavsiye edin valla okuyacagim,okuyabilirim hem iyi de olur aksamlari televizyon yerine...lutfennnnn bu kitap kimin google dan cikmiyor
  • Ego ile ilgili bir sey oldugunu kolaylikla anlayabilirsin. Zaten ilk cumlelerde de kimseyi begenedigini de soyluyor. Bu tur sorularda sadece alti cizili soze bakmak yetmez butum tumceye bakicaksin, genelden ozele ineceksin. Bosuna vermemisler o paragrafi.

Bu arada: BU NEYİN KAFASİ? İCİNDE BENİN KİRLİ KOKUSU BULUNAN KİTAP SOYLEYİN ASFFGAHSJJKSJDH

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benim 10 soruda 15 yanlışım çıkıyo
  • cevabin c oldunu biliyorum orda kucuk bir dakga gecme durumu vardi ciddi oldunu dusunmemistim alla sen sen cozme bir sey

• Sen Türkçeyi yanlış öğrenmişsin baba.

• bu adam ya forumla dalga geçiyor ya türkçeyi sonradan öğrenmiş düzgün yazamıyor ya da dengesiz dünden beri bakıyorum mesajlarına sadece caps lock açık bıraktığı için demiyorum cidden normal değil bir gariplik var . dün de "yanlış anlamayın ama türkçeyi full yapacağım" gibisinden bir şeyler yazıyordu biz neyi yanlış anlayacaz ki ?
  • BAŞLIĞA BAKARAK ANLAYABİLİRSİN

• jbreathe kullanıcısına yanıt
    HERKES ISTE YANLIS ANLIYOR KLAVYEM FRANSIZCA ONDAN
  • quote:

Orijinalden alıntı: numan789

HERKES ISTE YANLIS ANLIYOR KLAVYEM FRANSIZCA ONDAN

capslockta mı fransızca ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.