Şimdi Ara

Turkey Post ve Turkey Post Kullanan Satıcılar Listesi (Aliexpress) (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.345
Cevap
263
Favori
172.900
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. 18 mayısta "HongHui camera Top Store" mağazasından Xiaomi Mi Yi aksiyon kamerası (paket B) sipariş ettim. Daha önce bir arkadaşım da aynı mağazadan aynı kamerayı almıştı. Ona güvenerek bu mağazayı seçtim ben de. Ürün linki aşağıdadır.

Mağazaya mesaj atarak niye bu kadar gecikme olduğunu sordum. bir problem yok, bekliyoruz diye cevap attılar. Ayrıca sipariş detaylarında 42 gün sonunda satın alma koruması bitecek yazıyor. Aşağıdaki ekran görüntülerinde ürünün son durumu var. İçinizde siparişi böyle geciken oldu mu?

Turkey Post ve Turkey Post Kullanan Satıcılar Listesi (Aliexpress) Turkey Post ve Turkey Post Kullanan Satıcılar Listesi (Aliexpress)

• Merhaba arkadaşlar,
    Turkey Post ile çalışan 'Araç İçi Kayıt Kamerası satıcısı var mıdır acep.? Ben henüz rastlayamadım
  • Kargo parasını ödüyoruz yine herif farklı kargoyla yolluyor, farklı kargoyla göndericeksen neden tr post ekliyorsun. Çekikler bunu bilerek falan yapıyor sanırım
  • şuan da son durum

Turkey Post ve Turkey Post Kullanan Satıcılar Listesi (Aliexpress)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aliexpress.com
    US $7.14 31% OFF|Flexible Tablet Stand Holder For iPad Mini Air Kindle Samsung Phone For Iphone 3.5 10.5 inch Lazy Bed Tablet PC Stands Foldable-in Tablet Stands from Computer & Office on AliExpress
    http://s.aliexpress.com/r6RjMnAz

Linkteki tablet tutucunun aynısını bi arkadaşımda görmüştüm ipad air cihazını sımsıkı tutan efsane bir tutacaktı.. çoğu tableti sorunsuz tutucak bi yapıya sahip..

ama bir türlü türkiye postla gönderen satıcı bulamadım bu tarz ürünleri Turkey postla gönderen bir satıcı var mı?

• trailblazer kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk sayfadaki mesajı satıcılara gönder mutlaka kabul eden çıkacaktır seçeneklerde olmaması sizi yanıltmasın

• Korialstrasz kullanıcısına yanıt
    Benim de siparişimin tarihleri tam olarak aynı sizinkiyle, 24 mayısta vermiştim ama siparişi.
  • metehan_k kullanıcısına yanıt
    Bu siparişimin hemen arkasından farklı bir mağazadan kameraya ait aksesuar siparişi verdim. O aksesuarlar China Registered Air Mail ile geldi ve bugün elime geçti. Ancak Turkey Post henüz yola çıkmadı. Bu Aliexpress'ten 3. alışverişim. Beklemekten başka yapacak birşey yok sanırım.
  • Benim kargoda sizinle aynı aşamada bekliyor önceki aldıklarımdan ve diğer kişilerin geri dönüşlerine bakarak turkey post cuma günleri geliyor sanki

• Arkadaşlar dün cuma geliyor dedim ama bu sabah inmiş benim kargo sizinkiler ne durumda
  • Ne kadar motor parçası satan ve işime yarayan satıcı varsa (20 taneden fazla) hepsine mesajı attım. Umarım etkili olur.
  • Turkey Post ile linkteki ürünü aldım fakat kargoda 5 gündür hareket yok.
    Gümrüğe takılmış olabilir mi sizce ?
    Turkey Post ve Turkey Post Kullanan Satıcılar Listesi (Aliexpress)

• Beyler acil bakin. Zimmet alindi normal birseydi ama zimmet iptal edildi nedir?? (Turkeypost)

2017-06-07 15:03 İSTANBUL(AVR), İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM, BAŞAKŞEHİR, Zimmet İptal Edildi

2017-06-07 11:59 İSTANBUL(AVR), İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM, BAŞAKŞEHİR, PTT İşyerine Girdi, Yurtdışı Kabul Geliş Kaydı Yapıldı

2017-06-04 23:01 Origin, Item departed from origin

2017-06-03 16:29 Origin, Item is at agent warehouse

2017-06-03 04:27 Origin, Sipariş Sevk Edilmek İçin Hazır/Item Is Ready for Ship

• okanreyiz O kullanıcısına yanıt
    Mesajınızı görünce sorguladım ben de. 11:57'de İstanbul Başakşehir PTT'ye giriş yapmış ürünüm.
  • Korialstrasz kullanıcısına yanıt
    Bu aşamadan sonra sevk edildi yazarsa gümrüğe takılmamış oluyor değilmi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • okanreyiz O kullanıcısına yanıt
    Bu aliexptess'ten üçüncü alışverişimdi. Amazondan alışveriş yaparken ülke içine girdikten sonra gümrüğe takıldığını hiç görmedim. Çin'den gelen ürünlerde de yurtiçine girdikten sonra aynı olur diye düşünüyorum. Ancak tecrübeli arkadaşlar yorum yaparsa daha kesin olur.
  • Burasıda kargo forumuna dönmeye başladı yavaştan.

• ayhand28 kullanıcısına yanıt
  • arkadaşlar turkey post ile 60 dolarlık ürün aldım satıcı dün sabah kargolamış ama şu ana kadar herhangibir hareket gözükmüyor normal mi? nerden bakıyorsunuz birde hareket haline
  • xyz35 kullanıcısına yanıt
    4/5 gün içersinde sisteme girer
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.