Şimdi Ara

Turkey Post ve Turkey Post Kullanan Satıcılar Listesi (Aliexpress) (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.345
Cevap
263
Favori
172.901
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: justreal

quote:

Son durum bu şekilde,adres iş yeri adresim ve yarın teslime çıkarsa yokum iş yerinde. :(

Turkey Post ve Turkey Post Kullanan Satıcılar Listesi (Aliexpress)

simdi kadıkoy posta dağıtım merkezind gidip teslim aldım.Kargoya verildikten 10 gün sonra geldi

Kadıköy dağıtım yeri nerede hocam ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Araxes

quote:

quote:

Son durum bu şekilde,adres iş yeri adresim ve yarın teslime çıkarsa yokum iş yerinde. :(

simdi kadıkoy posta dağıtım merkezind gidip teslim aldım.Kargoya verildikten 10 gün sonra geldi

Kadıköy dağıtım yeri nerede hocam ?

• turkey post ile almış olduğum ürün 6 sında kargolandı ancak hala sisteme düşmedi.satıcı mesajlarıma cevap vermiyor,satıcının 10 bin üzeri işlemi var.ürün bayramdan önce elime ulaşması lazım gelip gelemeyeceği de belli değil aynı ürün başka satıcılarda da var ordan alsam bu sefer diğer ürün gelirse sorun olacak.bu takip no en fazla kaç güne düşüyor sisteme zaten ortalama 10-11 günde geldiğini söylüyorsunuz 6 gün geçti hiç bir şey çıkmıyor
  • turkey post gönderimli sefer tası lunch box tarzı paslanmaz çelik ürün denk getiren varmdır acaba? o olmazsa normal öneri de olabilir
  • xyz35 kullanıcısına yanıt
    Benim takip kodu bu RH052820346TR satıcı bi üçkağıt yaptı sanırım, ben 31.05 de aldım aynı gün bu kodu verdi fakat benden sonra alınan kodlar 048le başlıyor ne iş anlamadım, kodunuz kaçla başlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01Mrt -- 12 Haziran 2017; 15:38:55 >
  • RH034035848TR takip kodum.satıcı kargolama süresi dolduktan 3 saat sonra bu takip noyu girmiş.mesajlarıma cevap vermiyor.yalandan bir numara girdiğini düşünüyorum. canlı chate bağlandım durumu anlattım satıcaya ulaşıp konuşmaları mail adresime atacağını söyledi.bakalım bekleyeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: xyz35

RH034035848TR takip kodum.satıcı kargolama süresi dolduktan 3 saat sonra bu takip noyu girmiş.mesajlarıma cevap vermiyor.yalandan bir numara girdiğini düşünüyorum. canlı chate bağlandım durumu anlattım satıcaya ulaşıp konuşmaları mail adresime atacağını söyledi.bakalım bekleyeceğim

Takipte çıkması 3-5 gün sürer. Yalandan numara girdiğini sanmıyorum göndermiştir.
  • Origin/- - 12/06/2017 13:26:53 Sipariş Sevk Edilmek İçin Hazır/Item Is Ready for Ship

Üçkağıt yok. Sizinki takipli ptt.gov.tr den takip edebilirsiniz.
    Benden sonra alınan kodlardan neyi kastettiniz ?
  • Kitap okuma lambası almayı düşünüyorum pilli olanlardan. Turkey post olarak ücretsiz kargolu olana denk geldiniz mi acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorun orda zaten 7 gün geçti hareket yok
  • Hocam yazdıklarımı tam okumadınız sanırım, okumadan cevap vermeyin lütfen, amaç sırf cevap vermek mi?
    Ben ürünü alalı ve bu kod bana verileli 10 günden fazla oldu hareket yok diyorum. Dün 13. gündü mesela.
    ben 31.05 de aldım aynı gün bu kodu verdi ve zaten bende buraya yazdıktan sonra e-devletten gördüm sistemde çıkmaya başladı.
    Milletin paketi geliyor 10 günde bizim paket daha yola çıkmamış, kabahat satıcıda mı kargoda mı bilemiyorum.
    Ama 10 gündür nerede bu paket, bence satıcı daha yeni verdi kargoya, bu kodu önceden nasıl alıyorlar hayret daha önce de başıma geldi.

Benim kod 052 ile başlıyor bir başkası haziranın 6 sında alışveriş yapmış yani benden sonra ve kod 048 ile başlıyordu önce sonra kastettiğim bu idi.
  • Yeelight için istek yapmıştım.Satıcı Turkey post eklemiş. Akıllı ev ürünleri satan bir dükkan.
    tr.aliexpress.com
    Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com
    https://tr.aliexpress.com/store/2096053
  • Dostum beni neden yanlış anladın ki? hemen terso yapmışsın.

- Bir kere takip nolarının sıra numarasına göre verildiğini de nerden çıkardın. 052 048 den önce gönderilebilir pekala da.
    - Sıra ile gitse dahi, satıcılar konşimentoları önceden alabilir, birisi 048 ile başlayan seriyi almıştır öteki 052 ile başlayan
    - Dikkate ederseniz hemen takip numarası veriliyor. Ama gerçekte fiziksel olarak postaya verilmiş demek değildir bu; sadece sizin postanın üzerine bu konşimento numarasını ayırdım demek oluyor.
    - Bu nedenle hemen takip edemiyorsunuz, sizin satıcı ekstradan beklemiş demek ki.
    - Gün sayarken haftasonu ve resmi tatilleri saymayacaksınız. Bu Çinliler 29-30 Mayıs ve 1 Haziran'da tatildi mesela bunu biliyor muydunuz? 31 Mayısta çalıştılar o gün de size kodu göndermiş zaten.
    - Son olarak posta bu, bildiğimiz adi p-o-s-t-a ; ücretsiz veya çok az miktarlarda ödeme yaparak aldığınız bir hizmettir. Gecikmeler hareketsizlikler, aksaklıklar, kayıplar dahi olabilir. Eğer hemen elimde olsun, güvenle gelsin, saat saat kargomun nerde olduğunu bilmeliyim diyorsanız 30-40 dolar verip DHL, UPS, Fedex gibi express hizmetleri seçmeliniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cervinff -- 13 Haziran 2017; 10:27:13 >

• Satici ile anlasmaya çaliştim ancak anlaşamadim sanirim

Translateden çevirdiğim yaziya şöyle bir cevap vermiş sizce ne demiş ?

• Yanlış anladığım bir şey yok, okumadan yazmayacaktın, sırf birilerine cevap yazmak için yazmayın.
    Yine de neyi savunuyorsun onu anlamadım, bizde biliyoruz çinden kayıtlı postaların kayıtsızlardan geç gelebileceğini.
    Ama konu da daha önce de yazdım Turkey post seçeneği ekleyen satıcılar 2 dolar bazıları 4 dolar fark alıyor, ücretsiz olan çok az.
    Acelesi olan dikkat etsin, geç gelebiliyor bende olduğu gibi, hayır millet 8-10 gün de elimde oldu demiş ya, ben de tecrübemi aktardım, Ekstra para vermeyin yazık.
    Geç gelme ihtimalini de göze alsın alanlar, ayrıca ben kıyamet koparır gibi yazmadım sadece tecrübemi aktardım.
    O kadar şeyi boş boş yazmışsın, zaten biliyoruz...
  • RH052555646TR

Beyler kargoya verileli 4 gün oluyor ama sistemde hala gözükmüyor.Ne zaman sisteme düşer ?

• Araxes kullanıcısına yanıt
    Aynen benimkide ayni gun (9u) kargoya verildi hiç bi hareket gorunmuyor hâlâ satici fake kod mu verdi acaba

• Araxes kullanıcısına yanıt
    babapars kullanıcısına yanıt
    Normalde 5 gün içerisinde sisteme yansıması lazım ama satıcı ürünü geç veriyorsa bu süre 15 güne kadar çıkabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01MRT42

Normalde 5 gün içerisinde sisteme yansıması lazım ama satıcı ürünü geç veriyorsa bu süre 15 güne kadar çıkabilir.

Ayın 9 unda kargoya verdim diye mesaj atmıştı.Bekliyoruz hala

• 44. Sırada ki max store dan aldığım smart watch 10 günde geldi tavsiye ederim. Yalnız saat beklediğimden büyük bileklerim ince olduğu için iyi durmadı işine yarayacak arkadaş varsa aldığım fiyattan veririm 75 TL. Saat sıfır hiç kullanılmadı. Outdoor sınıf profesyonel su geçirmez ip 68 sertifikalı.

Hraefn 2017 NO.1 F2 Smart Watch waterproof swiming Smartwatch RX05 Outdoor sport bracelet For IOS iphone Android samsung huawei

s.aliexpress.com
    Page Not Found - Aliexpress.com
    http://s.aliexpress.com/EZRZJ3In

(from AliExpress Android)

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.