Haber Ekranı Clan Sıralaması Karekter Sıralaması Hesap Bilgileri G coıns ıtem Shop Yakında Gelıor User onlıne Durumu Clan emblem Yuklenmesı Uyelık
Ozel Gunlerde Hedıyeler
Oyun Vps oldugu ıcın 1000 Kısı kapestelıdır
Questler %100 Calısmakdadır
Server Tam yerıne Oturdugu zaman Gunde 2 Event (Yanı user sayısı Yeterlı Oldugu Zaman)
Oyun Yetkılılerı Her konuda Yardımda Bulunur Forumdan Yararlanabılırsınız
clan sıralamasında yeni kurulan clanlar bile gözükmüyo helmax kendi clnanına skor yükleyip bırakmış karakter sıralamasına bak 2. ss de saçma sapan ne olduğu belli olmayan bi sıralama karma karışık hesap bilgisi nedir ki oraya ayrıca yazıyosun zaten böyle bişey olmak zorunda g coin item shop yakında geliyormuş pehh 2 ay önceki sw de 7tl ile 2k coin alınıyodu şimdiki fiyatlara bakıyorumda 5tl ile anca 500 coin alınıyo sanki çok user online oluyoda oraya eklemişsiniz zaten her serwer da o yazar clan amnlem yüklemesi oyunda 3 tane falan clan var hiç birinde amblem yok ki yüklendiğinide sanmıyorum sadece sözde 1000 kişi kapasiteliymiş o sw ye 40 kişi girsin çökmezse bende neyim quest ler çalışıyomuş yalan quest e girince biraz oynadıktan sonra oyundan atıyo çok nadiren oyundan atmadığı oluyo atmadığındada exp ijji deki gibi geliyo 40x falan gelmiyo
git ilk önce sw ndeki eksikleri öğren sonra gel burda konu aç ayrıca DONANIM HABER de PRIVATE SERVER paylaşımı yapmak yasaktır
Ijji Gunz ve Euro Gunz gibi kaliteli serverlar varken bu serverın fazla ilerleyeceğini düşünmüyorum.Yinede başarılar.
quote:
Orijinalden alıntı: cemfb95
Ijji Gunz ve Euro Gunz gibi kaliteli serverlar varken bu serverın fazla ilerleyeceğini düşünmüyorum.Yinede başarılar.
hero gamers diye yeni bi gunz çıktı şu anda normal serwer ında 2k online var
beta serwer ında 200online var ve HERKESİN PING'i 0 yane lead atmıyosun ayrıca bu serwer da hiç bir private serwer da bulamiyacağınız DUEL TOURNAMENT sistemi mevcut son derece öneririm oyunun içini acaip derece geliştirmişler sadece bi girin bakın farkı anlarsınız
arkadaşlar size bir soru sorcaam bu gunzu ben de oynadım. Ama hiç beğenmedim 1 ,2 arkadaşla da oynadım onrlarda bğenmemiş. Bu oyunun size göre nnersi güzel ? (ALAY ETMEK İÇİN DEĞİL ÖĞRENMEK İÇİNDİR.)
quote:
Orijinalden alıntı: givexi
arkadaşlar size bir soru sorcaam bu gunzu ben de oynadım. Ama hiç beğenmedim 1 ,2 arkadaşla da oynadım onrlarda bğenmemiş. Bu oyunun size göre nnersi güzel ? (ALAY ETMEK İÇİN DEĞİL ÖĞRENMEK İÇİNDİR.)
tek bir güzel tarafı var herkesin Türk olması ve ping sorununun olmaması ama şu anda 2-3 tane ping olmayan server açıldı yane lead atmıyosun onlarda 400 kişi falan online oluyo daha dün gece açılan serwer da 200online var şu anda