Şimdi Ara

Silkroad Online çöktü!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
4.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar. Yeni job sistemi, yeni alchemy sistemi, hızlı eklenen cap gibi saçmalıklar yüzünden, 2010-2011 sularında ölmüş olan Silkroad Online'ın, bu hafta itibari ile tamamen öldüğünü duyurmak istiyorum. Yaklaşık 6 aydır oyun oynanmaz halde. Günde neredeyse 10 kez bakıma giriyor server'lar. Açtıklarında ise lag'dan hiçbir şey yapılamıyor. Teleport sisteminde bile lag var, ışınlanmak 3-5 dakika sürüyor. Şu anda yine bakımda tüm server'lar. Bence Joymax'ta yetkili (yani bu bakım işlerden anlayan) hiç kimse yok. Bunun tek açıklaması bu.

Ben iki seneyi aşkındır kesintisiz oynuyorum. Zevk olmadığını bildiğim halde oynuyorum. Silkroad Online bir tür alışkanlık olmuş bende. Şehir dışında okuyorum, arada bir evime döndüğümde bilgisayarımı yük ediyorum. Niye? Bu lanet oyuna girmezsem, bir suç işlemiş gibi hissediyorum. Zaten oynayanların büyük çoğunluğu da benim gibi eski oyuncular, bot'a bırakıyoruz o kadar.

Neyse ki oyuna para yatırmadım. Bot'u, item'leri, avatar'ları falan hep oyun içi ticaret yöntemleriyle aldım. Bu oyuna ciddi miktarlarda para harcamış oyunculara gerçekten üzülüyorum.

Silkroad Online'da, zamanında çok güzel günler geçirdik. Şimdi günbegün çocukluğumun, gençliğimin oyununun ölüşünü izliyorum. Son sözüm Joymax'a; Tanrı sizi kahretsin!

• oha çok sevindim iyi olmuş joymax a. Ömrü çoktandır bitmişti nefes almaya çalışıyordu şimdi çöktüğünü duymak gerçekten sevindirdi beni. Para kaldırmaktan oyunun içine etmişlerdi keşke değişmeseydi diyorum ama adamlar hiç bir zaman paraya doymadılar
  • Kaç canım kalmış kullanıcısına yanıt
    Para oldum olası büyük avantaj sağlıyordu SRO'da, fakat hiç para harcamadan da zevk alabiliyordu insanlar. Kıytırık mobil oyunlarda bile dünyanın parasını ürün satıyorlar. Şimdi para harcamadan son level blader char yap, wizard gelip pat diye tek atıyor. Eskiden 80 level blader'a NPC set bile giydirsen, bu kadar kolay lokma olmuyordu.

Kendi etti kendi buldu ahmak Joymax. Senesi dolmadan level cap getirdi, job'u bitirdi, simya olayını bitirdi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende 1 bucuk yıl önce filan geri dönmüştüm şuanki durum rezalet 1 aydan beri bug , lag ,delay dizboyu ve gmlerin umrunda değil herkes şikayetçi.Selene serverindeyim bırakmalar başladı. Tamamen kapanırmı ne dersiniz ?
  • Zaten bende ona seviniyorum ya hocam. Eski mantıkta olsaydı şu an en iyi online oyun olurdu en azından level aynı kalsa hadi 90 eu/ch tamam ama 120 çok fazla şimdi en son kaç level onuda bilmiyorum 140 yapmışlardır.Sırf eu anlayışı oyunun içine etti zaten. Doymadılar paraya doymadılar şimdi ellerinde kaldı oyun. Bunun şerefine kim helva dağıtacak şenlik yapmalıyız
  • sisefsane41 S kullanıcısına yanıt
    Server'ları tekrar ve tekrar birleştirirler, sonunda kSRO gibi tek server'a düşer, öylece de biter gider. Benim istediğim şu anda tamamen kapatmaları. Gerçekten sıkıcı bir hal aldı artık bu iş. 2015'te, Güney Kore teknolojisiyle şu saçma sapan sorunları çözemiyorlar. Ben düşüncelerimin arkasındayım, bu bakım işinden anlayanlar yok Joymax'ta.

• Kaç canım kalmış kullanıcısına yanıt
    Şu anda level sınırı 125. İnan ki level kasmak sorun değil, tek sorun oyun sistemi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SilkRoad Online SS
    19 yıl önce açıldı
    Knight online kasıyor lütfen
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Lag sorunu cozuldu

• Mısır kaynaklı bilgilere göre, oyunun DDoS saldırısı altında olduğu söyleniyor.

• BluePs3 kullanıcısına yanıt
    Sorun daha çok oyuna girişteki gateway server'larda ve teleport'ta.

• birçok kişinin tavsiyesi sonunda bende phbota geçtim bot zaten herşeyi yapıyordu çarlar clientlessdi sürekli eğer bu sorunlar böyle devam edicekse tamamen kapatsınlar daha iyi bu şekilde oynanmaz.Şuandada oynamak sayılmaz zaten clientless altta duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sisefsane41 -- 29 Mayıs 2015; 13:57:51 >
    Aynı durumdayız.

• Oyunun sistemini işleyişini bozmaktan ne anlarlar bende onu bilmem. Salı günü updateden sonra düzelir dedik daha da bozdu. Arkadaşlara katılıyorum ya tamamen kapatsınlar ya da oyunun işleyişine karışmasınlar bizde uğraşmak zorunda kalmayalım. Bu oyuna vaktini ayıran insanlar var birde lag, bug, giriş sorunları gibi problemler yaşıyoruz inanın terbiyesizlik bu başka birşey değil!
  • bide çıkmışlar exp eventinden bahsediyorlar daha bu gibi sorunları çözmeden.
  • Oyunda çok fazla detay var, çok karışık. İpin ucu kaçınca böyle oluşuyor işte. Oyunu o eski zamanlardaki sadeliğiyle bıraksalardı, bugün bu problemlerle uğraşmıyorlardı. Bir de server birleşiminde sonra da o dediğin işleyiş bozuluyor bence. Gerçi server'lar birleşmeden önce de mirror'da oyun sürekli donuyordu, en azından oyuna girişte problemler olmuyordu. Oyuna biraz evvel baktım, şimdilik sorun yok gibi. Ancak server'lar dolmaya başladıkça, sorunlar da doğru orantılı olarak artıyor.

%200 experience etkinliğinin başladığı saatte; server'ları tekrar bakıma aldılar. Abi, yok böyle bir şey ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SixSixSix

Oyunda çok fazla detay var, çok karışık. İpin ucu kaçınca böyle oluşuyor işte. Oyunu o eski zamanlardaki sadeliğiyle bıraksalardı, bugün bu problemlerle uğraşmıyorlardı. Bir de server birleşiminde sonra da o dediğin işleyiş bozuluyor bence. Gerçi server'lar birleşmeden önce de mirror'da oyun sürekli donuyordu, en azından oyuna girişte problemler olmuyordu. Oyuna biraz evvel baktım, şimdilik sorun yok gibi. Ancak server'lar dolmaya başladıkça, sorunlar da doğru orantılı olarak artıyor.

%200 experience etkinliğinin başladığı saatte; server'ları tekrar bakıma aldılar. Abi, yok böyle bir şey ya.

bi ara açıldı şimdi tekrar kapanmış

• Bi de dedikodu var ortalıkta güvenlik açığı yakalanmış joymaxın hesaplar tehlikedeymiş. Bu konuda bi fikri olan var mı ?

Rev6'da server'lar bakımda gözüküyor; benim char'lar şu anda kasıyor.(!)
  • Araplar'ın global'lerinde bu konu hakkında bir şeyler yazıyor. DDoS saldırısı olduğunu söyleyenler var.
  • Athena serwerinde oyuna hala giremedim. Diğer serwerlerden giren varmı?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.