Şimdi Ara

Silkroad Online çöktü! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
126
Cevap
0
Favori
4.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet bu kişinin saldırı yaptıgı söyleniyor site açıldı oyunda açılır umarım.
  • sisefsane41 S kullanıcısına yanıt
    Rev6'da server'ların adı gözüktü en azından.

Türkiye'de Joymax'ın e-pin ürünlerini satan MTC Game ile konuştum, oyunda güncelleme olduğunu söyledi. Güncellemenin ne ile alakalı olduğuna dair bir şey söylemediler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim anlamadığım olay bu joymaxta çalışan kimsede teknik bilgi yokmuydu adam günler öncesinden face profilinde serverleri hackleyeciğini paylaşmış bu joymaxın güvenlik sistemi bu kadarmı kötü müdahale edemediler hiçbişeye hadi onuda geçtim bi kişi çıkıpta adam akıllı bi açıklama yapmadı oyuncuları salak yerine koydular resmen ya başka açıklaması yok bu kadar sorunun arasında %200 exp eventinden bahsetmeleri tam saçmalıktı zaten.
  • bide rollback dedikodusu çıktı şimdi gerçeklik payı varmı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: SixSixSix

Rev6'da server'ların adı gözüktü en azından.

Türkiye'de Joymax'ın e-pin ürünlerini satan MTC Game ile konuştum, oyunda güncelleme olduğunu söyledi. Güncellemenin ne ile alakalı olduğuna dair bir şey söylemediler.

Bende konuştum mtc game ile, joymaxla bu konu ile alakalı irtibat kurduk ama joymaxdan şuana kadar bir bilgi alamadık dediler.yarın gerekli bilgileri alıcaz dediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BluePs3 -- 1 Haziran 2015; 10:33:50 >
  • Haydi siten gitti, oyun gitti; insan Facebook sayfasından duyuru yapar.

%200 experience etkinliği tam bir fiyasko oldu zaten. Belki de bir tuzaktı oyuncular için, oyuncular oyuna girmeye heveslendirildi. Bot'lar da oyuna girebildi ve ben dahil birçok kişi kasmaya devam etti. Oyun düzelince, bizleri ban'layabilirler. Bence bunu yapacaklar. Bizi hacker yerine koyacaklar. 2013 yaz aylarında GM'leri soydular, %100 stat'li item'leri oyunculara sattılar, sonra o item'ler hangi char'daysa, o char'ların hepsini ban'ladılar. Joymax böyle bir şirket işte.

Rollback ihtimal dahilinde. Bekleyip göreceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikki Sixx -- 31 Mayıs 2015; 12:42:29 >
  • quote:

Haydi siten gitti, oyun gitti; insan Facebook sayfasından duyuru yapar.

%200 experience etkinliği tam bir fiyasko oldu zaten. Belki de bir tuzaktı oyuncular için, oyuncular oyuna girmeye heveslendirildi. Bot'lar da oyuna girebildi ve ben dahil birçok kişi kasmaya devam etti. Oyun düzelince, bizleri ban'layabilirler. Bence bunu yapacaklar. Bizi hacker yerine koyacaklar. 2013 yaz aylarında GM'leri soydular, %100 stat'li item'leri oyunculara sattılar, sonra o item'ler hangi char'daysa, o char'ların hepsini ban'ladılar. Joymax böyle bir şirket işte.

Rollback ihtimal dahilinde. Bekleyip göreceğiz.

umarım banlanma gibi bi olayınız olmaz dostum :) bence öyle bişey yapamazlar çok kişi oyundaydı hatta serverin yarısı oynuyodu yarısı giremiyodu gibi bişey bakalım artık neler olucak :)

• Açılınca inş kapanmadan devam eder serverlar nası bir önlem alıcaklar bakalım.
  • 13:00 itibari ile, server'lar resmi olarak açıldı.
  • quote:

13:00 itibari ile, server'lar resmi olarak açıldı.

14:30 itibariyle serverler resmi olarak kapandı
  • BluePs3 kullanıcısına yanıt
    Evet, 14:38'de DC yemiş benimkiler. Bot'un son 4 günü kaldı, uzatmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikki Sixx -- 31 Mayıs 2015; 15:02:01 >
  • yazık ya bir saldırıyı bile önliyemez oldular private oynuyoruz sanki ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BluePs3 -- 1 Haziran 2015; 13:14:41 >
    Açıldı.
  • Ben isroyu bıraktığımda 110 cap var 120 cap getirdiler tabiri caiz ise boku çıktı isronun. Sonra lwl düşme falan saçma bir hatadan dolayı lwl düşmeyi falan kapattılar millet sp kasamıyordu. Ah ulan ne günlerdi 4 car bırakırdım ong da deli gibi sp kasardım günlük 150 k vay be :D
  • quote:

Açıldı.

Kapalı ?
    Aynen, şimdi gitti.

Çıktım bot'lardan ya. Uğraşamayacağım artık. Ne hali varsa görsün lanet Joymax!
  • Sparta'nın ilk açıldığı zamanlarda başlamıştım oyuna , elle 77 blade char kasmıştım.Ne bot ne başka bir şey ,1000 tane çiçek kesme görevi nedir ya ? Zevk veriyordu yine de oyun ,

Avrupa geldiğinde de fena değildi aslında. Çinli charlarla avrupalı charları vs de almak çok hoşuma gidiyordu. Fire wall , ice wall kullanımı vs.

Tabi hiç para harcamadan oyun olmuyor , aradaki fark gitgide açılmaya başladı. shdjasgd hjghgfsad gibi gold botlar geldiği zaman bitmişti aslında oyun. Servera girmek için uzun uzun uğraş , sonra elle amele gibi char kas.

2-3 yıldır falan isroda değilim.Private serverlarda takılmıştım 1 ay , daha da uğramadım sro ya artık da uğramam.Yine de en sevdiğim bilgisayar oyunlarından biridir. Artık asla geri dönmem , sosyal hayat düşmanı bu oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker07 -- 31 Mayıs 2015; 16:22:00 >

• ilker07 kullanıcısına yanıt
    Ben de Sparta'daydım, senin nick'in neydi?

• iSro öleli yıllar oldu benim için. Daha da oynamayın şunu, belli ki gerçekten yetkili kimse yok joymax in sro bölümünde. Private serverlarda takılın, öneririm. En azından eskiye özlemi gideriyorum ben.
  • oyun bitmiştir geçmiş olsun

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.