Şimdi Ara

Silkroad Online çöktü! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
4.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-FB2ACA95A

oyun bitmiştir geçmiş olsun
    2 saat önce facebook silkroad yetkilisi yorum attı

Hello Players, we are currently fixing a severe technical issue on our end. We are very sorry for the inconvenience this has been causing you. Once we get this done, we promise to give you all a big compensation. Thank you.
    Oyuncular Merhaba, şu anda bizim ucunda şiddetli teknik bir sorun tespit. Bu durumun neden olmuştur rahatsızlıktan dolayı çok üzgünüz. Bu halletmek sonra size tüm büyük tazminat vermek için söz veriyorum. Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikki Sixx

TSİ 12:10'da oyunun açılacağı duyuruldu, bekleyip göreceğiz.

Alıntıları Göster
    2006 da RedSea de başlayan sevdam Mars, Elysium guildi ile son buldu, forumdan toplandığımız bir guilddi yine. Ondan sonra privatelarda oynadık gerek forum içi gerek avrupa açıldı kapandı ama eski tadı hiç alamadık. Büyük özlem duyuyorum ben de
  • BluePs3 kullanıcısına yanıt
    Milleti deli eden, oyunun kapalı olması değil; şu lanetlerin açıklama yapmaması. Sorunun ne olduğu hakkında hiçbir şey söylemiyorlar.

Facebook'taki söylentilere göre, char'lara zarar gelmemesi için kapalı tutuyorlarmış. Benim anlamadığım şu; SRO-R neden açık? Saldırı sadece normal Silkroad'a mı? Bu çok saçma geliyor bana. Bence hack falan yok, oyunun altyapısıyla ilgili bir problem var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SixSixSix

Milleti deli eden, oyunun kapalı olması değil; şu lanetlerin açıklama yapmaması. Sorunun ne olduğu hakkında hiçbir şey söylemiyorlar.

Facebook'taki söylentilere göre, char'lara zarar gelmemesi için kapalı tutuyorlarmış. Benim anlamadığım şu; SRO-R neden açık? Saldırı sadece normal Silkroad'a mı? Bu çok saçma geliyor bana. Bence hack falan yok, oyunun altyapısıyla ilgili bir problem var.

Bir sistemin stabilitesini sağlamak onu çalıştırmaktan daha zor. Geçen rev6 ya baktım üç beş server kalmış geriye. Gelirin azalmasıyla kaliteli elemanı da göndermek durumunda kaldıklarından sorunun ne olduğunu bile bilmiyor olabilirler.

• IO kullanıcısına yanıt
    Toplam 13 server kaldı. Birleştirerek bozuyorlar zaten stabiliteyi.

• quote:

Toplam 13 server kaldı. Birleştirerek bozuyorlar zaten stabiliteyi.
    ?

• quote:

?

Açıklama yok beklemekten isyana bağladık
  • quote:

Orijinalden alıntı: BluePs3

quote:

?

Açıklama yok beklemekten isyana bağladık

Alıntıları Göster
    Bişey Olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mecanick

Bişey Olmaz.

Hmm..
    Hiç uğraşma ya, açsalar bile uzun süre açık kalmıyor.

• quote:

Hiç uğraşma ya, açsalar bile uzun süre açık kalmıyor.
    90 level geldikten sonra bırakmıştım ben yıllar önce. oyundakilerin çoğu bot. sanki single bi oyun gibi olmuştu. botsuz oynamak imkansızdı. böyle saçma sisteme sahip bir oyunu insanlar nasıl oynadı aklım almıyo.
    neyse sonra wow a başladım silkroad oynadığım günlere küfrettim. mmorpg dediğin böyle olur dedim. ne berbat günlerdi sro. hiçte özlemem. metin2 de aynı saçmalıktı. ama en azından metin2 de kasmak zevkliydi.

hiç unutmam çıplak wizardlar sırf skill animasyonu kısa sürdüğü için daha elimi kaldırmadan tek atardı bana. elimi yakıp tek mızrak hamlesiyle öldürebiliyodum okadar zayıftılar. üzerimde full sos +3 set vardı el emeği göz nuru. ama itemsiz wizardlar bi alev topu atıyodu sonra ezik mezik diyolardı deli oluyodum.

• quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

90 level geldikten sonra bırakmıştım ben yıllar önce. oyundakilerin çoğu bot. sanki single bi oyun gibi olmuştu. botsuz oynamak imkansızdı. böyle saçma sisteme sahip bir oyunu insanlar nasıl oynadı aklım almıyo.
    neyse sonra wow a başladım silkroad oynadığım günlere küfrettim. mmorpg dediğin böyle olur dedim. ne berbat günlerdi sro. hiçte özlemem. metin2 de aynı saçmalıktı. ama en azından metin2 de kasmak zevkliydi.

hiç unutmam çıplak wizardlar sırf skill animasyonu kısa sürdüğü için daha elimi kaldırmadan tek atardı bana. elimi yakıp tek mızrak hamlesiyle öldürebiliyodum okadar zayıftılar. üzerimde full sos +3 set vardı el emeği göz nuru. ama itemsiz wizardlar bi alev topu atıyodu sonra ezik mezik diyolardı deli oluyodum.

Alıntıları Göster
    Rev6'da serverler gözüktü.

Not: 1dk sürdü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BluePs3 -- 1 Haziran 2015; 19:21:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BluePs3

Rev6'da serverler gözüktü.

Not: 1dk sürdü

Alıntıları Göster
    ben sonucu çok merak ediyorum bakalım karakterlerde soyulma gibi olaylar olucakmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sisefsane41

ben sonucu çok merak ediyorum bakalım karakterlerde soyulma gibi olaylar olucakmı

İnş böle şeyler olmasın diye çile çekiyoruzdur soyulma filan olursa zaten oyunun helvasını şimdiden kavururuz
    inşallah tek temennim
  • [__Zahid__] kullanıcısına yanıt
    Eğri oturup doğru konuşalım. SRO'daki hava hiçbir MMORPG'de yoktu. Yeşil garment'leri çek, +7 glaive'i al eline, EU da gelmemiş olsun; bu oyunun üstüne oyun yok.

• İlk char'ımı 2007'de açtım, o gün bugündür soyulmadım. E, her şeyin bir sonu vardır. Bu sefer gümleme ihtimalim var.

• Uzun zamandır girmiyordum geçen gün indirip girdim oyuna bütün karakterler soyulmuş sorunun benden kaynaklanmadigina eminim demekki ya joymaxin güvenlik açığı var ya da para karşılığı bilgilerimizi sattı.Tez zamanda batarsin inşallah 7 senemi verdim bu oyuna lanet olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltimateEchelon -- 31 Mayıs 2015; 22:46:53 >
  • UltimateEchelon kullanıcısına yanıt
    Ne yalan söyleyeyim, soyulma olayları eski zamanlara göre çok çok az.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.