Şimdi Ara

Silkroad Online çöktü! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
4.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ben de oyunun en adil halinin D11 olduğunu düşünüyorum (Egypt item'ler eklenmemiş hali). En zengininde de nova var; en fakirinde de nova var. Önce job sistemi, sonra Egypt item'ler, o dediğin event, proof stone falan derken; güzelim oyun mahvoldu gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikki Sixx -- 3 Haziran 2015; 16:13:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SixSixSix

Ben de oyunun en adil halinin D11 olduğunu düşünüyorum (Egypt item'ler eklenmemiş hali). En zengininde de nova var; en fakirinde de nova var. Önce job sistemi, sonra Egypt item'ler, o dediğin event, proof stone falan derken; güzelim oyun mahvoldu gitti.

Egypt itemleri o listeden çıkartabilirsin hocam. Egypt itemler benim açımdan görsel bakımdan çok etkileyiciydi. Ben aynı etkiyi malesef Novalarda hissedemedim.

Özellikle job sisteminin değişmesi oyunun daha da monotonlaşmasına sebep oldu.
    Proof sistemi oyunun iyice paraya dönmesine neden oldu. Zaten item basan arkadaşların çoğunun %30 lucky eventini beklediğini de hatırlamak lazım.

Job sisteminin saklı olduğu, item basmanın aynı zorlukta devam ettiği ama Egypt itemlerin geldiği sistem benim için her zaman daha etkili gelmiştir.

Grafik önemli.

• RuthlessRiu kullanıcısına yanıt
    Şimdi millet her şeyi görmezden geliyor, yeter ki şu oyunu düzeltsinler. Oyun oynanmayacak halde. Lag, bug, delay; her şey var. Ve adamlar(!) bir türlü düzeltemiyorlar bu sorunları.

• başlayasım geliyor geliyor başlamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Red Devil

başlayasım geliyor geliyor başlamıyorum

Doğru karar.

• quote:

Orijinalden alıntı: SixSixSix

quote:

Orijinalden alıntı: The Red Devil

başlayasım geliyor geliyor başlamıyorum

Doğru karar.

Pvp buldum bir tane şimdi 1100 küsür oyuncu açık şuan indiriyorum isro'ya bulaşmak iyi olmaz şu saatten sonra.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.