Şimdi Ara

Türkısh mu oynayanlara dikkat ve Rica

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam Eminim Bu Yazıyı tbgv Okur oyunu birisi çökertti galiba ama tam başaramamış sanırım çünkü bazı acc ler açılmıyo örnek benim ki yeğeniminki ve benim acc "de gitmiş Güzel Serverdi Ama Acc leri geri istiyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mg_HEro -- 31 Mayıs 2006; 14:27:47 >

• SELAM OYUN ÇÖKMÜŞ MÜ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mg_HEro -- 31 Mayıs 2006; 14:37:55 >
  • gereksiz mesaj atma lütfen
  • Bu gereksiz Bİ başlıkmı ???? nU_MeTaL
  • kusura bakma ama gereksiz başlık. Turkish-MuOnline saldırı dahi yok su donemde.

acc silindiyse nedenleri vardır. kufur, program kullanımı vs.

acc adını pm gonder nedenini yada sorunu yazayım buraya.
  • tbgv sana inanamıyorum ya bunların hepsi oldumu peki yok saygısızlık yok küfür yok emeğe saygısızlık bunlar oldumu bende severdedeytdim ne olup bittiğindenn haberim var !!! YALAN SÖYLEME konuyu saçma bulabilirsiniz ama bende cok mantıklı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mg_HEro

Bu gereksiz Bİ başlıkmı ???? nU_MeTaL

2. mesaj gereksiz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tgbv
    yousee
    Şifre:Char Adında kayıtlı
  • CanCeL isimli char Tatar_45 vede MuOnline (Admin) 3 u bir arada silindi.

Adminler Ne Olursa Olsun Kimseye Torpil Gecemez. Gecen Admin Vede Torpil Gecilen Charlar Silinir.

Admin MuOnline Leveli Yetmediği Halde Bu Chari Arenaya Tatar_45 ile Kasmaya Işınlamıştır (Torpil) ...

Asıl Bu Emeğe Saygısızlıktır İhanettir.

Serverda Haksizlik Yapanida Yapilmasi İçin Uğraşanıda Barındırmam.

• biliyorum ama benim ne sucum vardı tgbv o Acc ye de bakarsanız sevinirim !
    nU_MeTaL pardon ama sana soran oldumu
  • konuyu bu foruma açıyosun sadece tgbv kardeşe yönelik bi soruysa pm atabilirdin...
  • :D pardon ama sana soran oldumu nU_MeTaL
    benim sorunum tgbv ile
  • beyler kar$ılıklı atı$mayın yaww.msn i kullanın yada pm atoın birbirinise...turkish mu konu$uluo burda....bende hacklendi die duymu$tum ama yalan tıkır tıkır server devam ediomu$..ba$arıların devamını dileris..(ben o serverda yokum malesef)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaHZeN -- 31 Mayıs 2006; 15:15:22 >
  • eray yazın için teşekkür ederim.server Allah(c.c.) izni ile tıkır tıkır.

hero Forumda Acılan her konu herkese acıktır diye biliyorum ben.... yanlışım varsa uyarın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgbv -- 31 Mayıs 2006; 15:20:14 >
  • ben daha karışmıyorum ceza alabilirim gerksiz mesaj atığım için ama son olarak şunu söylüyeyim kişiye yönelik sorular için pm kullanılır.hatta adminler ikili konuşma görünce ceza veriyolar
  • ok
    özr dilerim sadece sinirlendim bi an çooooook özür dilerim ama tgbv hala acc me ne oldy yazmadın yousee

• yousee acc içindeki CanCeL isimli chardan dolayı silindi. gerekli acıklama onceki yazımda mevcut.
  • server özelliklerini ve $u an en fasla kac resli adamlar var söylersen iyi olur bi ak$ama eve gittim mi bakayım oyuna.....res faslaysa vazgeccem
  • ya ne CanCel i manceli ya bende öyle bi karektrer yokkk :!!!!!! tgbv DİKKKKKATT
  • anlarmısın bilmiyorum ama anlayan için bu resim cok sey ifade eder. bu tartışma benim acımdan bitmiştir.

Türkısh mu oynayanlara dikkat ve Rica

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgbv -- 31 Mayıs 2006; 15:36:10 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.