Şimdi Ara

Turkish Underground RAP (Tıkla ve İzle)...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    http://www.youtube.com/watch?v=Pr4HZ_ujJ1M

• ceza ve sago'dan daha iyi..
  • rapten anlamayan iki insan!
    allah aşkına LSG rapçi değilsen bu topice neden giriyorsun? Ceza ve Sagodan daha iyiymiş... yuh sana

parçaya gelince çalıntı beatlerle rap yapmak rapçilere yakışmaz. kendi beatini kendin hazırlasaydın iyi sayılır derdim. ama olmamış. beatin çalıntı, video görüntülerin çalıntı, inş. sözlerin çalıntı değildir... ama olmamış kendi fikrimce...

bu arada o ilk baştaki email adresi neydi öyle

turxkish@hotmail.com (açılımı türk sikiş oluyor inşallah bunun farkındasındır. farkındaysan da neden türkçe olarak yazmıyorsun da ingilizce misali (ama ingilizce de değil) öyle türden bir şey yazıyorsun? Biz böyle yazanlara genelde KRO diyoruz!.... Türkçe'yi öldüren cahil insanlar da diyoruz...

Bırakın artık bu işleri yok Kebabchı imiş, yok Türkche imiş, yok Simitchi imiş.... Kurtulun şu özentilikten

• quote:

Orjinalden alıntı: cihat_55

rapten anlamayan iki insan!
    allah aşkına LSG rapçi değilsen bu topice neden giriyorsun? Ceza ve Sagodan daha iyiymiş... yuh sana

parçaya gelince çalıntı beatlerle rap yapmak rapçilere yakışmaz. kendi beatini kendin hazırlasaydın iyi sayılır derdim. ama olmamış. beatin çalıntı, video görüntülerin çalıntı, inş. sözlerin çalıntı değildir... ama olmamış kendi fikrimce...

bu arada o ilk baştaki email adresi neydi öyle

turxkish@hotmail.com (açılımı türk sikiş oluyor inşallah bunun farkındasındır. farkındaysan da neden türkçe olarak yazmıyorsun da ingilizce misali (ama ingilizce de değil) öyle türden bir şey yazıyorsun? Biz böyle yazanlara genelde KRO diyoruz!.... Türkçe'yi öldüren cahil insanlar da diyoruz...

Bırakın artık bu işleri yok Kebabchı imiş, yok Türkche imiş, yok Simitchi imiş.... Kurtulun şu özentilikten

Biz de senin gibilere Çaço diyoruz. Hem bırakın artık şu Kro lafını yaw. Allah rızası için söylermisin Kro nedir?. Kro kalimesini kullananlar, daima gözümda çük kadar değeri olmayan insanlar olmuşlardır. Bunun senin için bir önemi yoksa devam et böyle...
    Rap e gelince... Benim iddiam falan yok, bunu sok kafana bir kere. Sadece sizlerde dinleyin diye paylaştım. İkincisi Ceza ve Sago gibi elemanların da biryerlerden çalmayıp, para karşılığı aldığı (Bence ikisi de aynı kapıya çıkar) sözler, müzikler var...Bana Rap in ne olduğunu öğretme sakın.
    Dinleiğin için saol, biraz daha seviyeli olalım lütfen...

• kendin küfertmişsin, kendin seviyeden bahsetmektesin Bu nasıl oluyor?

tuxkish diye bir email alan herkese ben kro derim çünkü bu tam bir kroluktur. Kronun ne olduğunu da iyi biliyorsun. çaço kelimesini esas ilk defa duyuyorum. anlamını açıklar mısın?

ben sadece yorumumu yazdım senin iddaan olduğunu yazmadım. paylaştığın için sağol. dinledim. Sözler güzel ancak beatin çalıntı olmasaydı daha güzel olabileceğini söyledim. Ceza ve Sago ya da bir başka rapçi para verip aldıkları beatlere söz yazabilirler. Para vererek sahip olduğun şeylerle çalarak sahip olduğun şey nasıl aynı kapıya çıkıyor anlayamadım.

Lütfen diyeceklerini önce düşün, ondan sonra yaz.
  • Alıntı: Para vererek sahip olduğun şeylerle çalarak sahip olduğun şey nasıl aynı kapıya çıkıyor anlayamadım.

Anlatmak istediğim şey; ikiside kendisinin değil, kendi üretimi,kendi emeği değil...
  • ama dostum biri çalıntı bir diğeriyse para verilerek alınlmış bir mal. Rapçilerden bu kadar fazla bir şey bekleme. Birileri beat hazırlar, birileri üzerine söz yazar. Bu böyledir. Mic Check kendi beatlerini kendi hazırlamaktadır, üzerine sözlerini de yazmaktadır. Ve de mükemmel bir ürün ortaya çıkarmaktadır. Mic Check gibi ürünleri eli altında bulunduran diğer MClerde kendi beatlerini kendileri hazırlamakta. Ama kimileriyse bunları para verip almakta ki ikiside doğru olan şeylerdir. bak hiphoplifenoktanette Dj Easy nin pek çok hazır beati var. Onları indirerek onlar üzerine söz yazabilirsin. Ya da Beat Factory var gene orada onu da indir. Mükemmel beatler var. Kolay gelsin sana. Başarılar!..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • " MC mi sanıyorsunuz siz kendinizi ? "

Çok güzel bi tespit, ayna karşısında falan mı kayıt yapıyorlarmış.

Rezalet. Dinlemekle yetinin bence.
  • bu ne ya bu tür salakça bi video yu siteye koymanız bile bi hakaret...

zaten hangi yüzle youtube a koymuşlar bu videoyu acaba
  • bu ne yaa sadece küfür başka birşey yok ben pek rap'tan anlmam ama genede amaç bir müzik yapmaksa küfür etmek niye onu anlamadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.