Şimdi Ara

Türkiye 10 bin vakaya en hızlı ulaşan ülke (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
266
Cevap
0
Favori
11.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AREryilmaz

Bu mesaj silindi.
    iyi zamanda illet zillet
    kötü zamanda aynı gemideyiz, siyaset zamanı değil.

ahahah. YERSEN, yalnız biz doyduk yemiyoruz artık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu aslında Türkiye'de Mart ayından da önce koronavirüs vakası olduğunun önemli bir göstergesi. Şüphelilere test yapmaya çok geç başladık maalesef.

• AREryilmaz kullanıcısına yanıt
    provokatif mesajından dolayı şikayet edildin. kafana göre kavramlar uydurup 3. şahısları öyle olmakla itham edemezsin.

• Bir an önce şu soruna bir çözüm bulsalar
  • murdocklawless kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler üstad yeterli oldu.
    Ne yazıkki beynini siyasete kaptırmışsın. Çok yazık. Bunun bir tedavisi var mı yok mu bilmem?

Bu arada bizi yönetenlerden memnun olup olmaman farklı konu. Buralara hiç girmeye gerek yok. Konumuz siyaset mi tabiki değil. Konumuz umreciler mi? Belki bir kısmı.
    Ne anlatmaya çalıştığını ve ne düşündüğünü gayet iyi biliyorum ama konu dışına çıkmaya hiç gerek yok hemde bu hassas dönemlerde.

He yine konumuza dönelim dicem ama konuyu öyle bir saptırdınki sadece nefret kusuyorsun ) Sana ne desem kusmaya devam edeceksin.

Tekrar edeyim. Sen kimsin? Neye dayanarak İtalya'dan kötü olacağımızı söylüyorsun. Tekrar ediyorum. Elinde bir dayanak belge vs. var mı?
    İstatistik dersini görmüş biri olarak sana diyorumki verileri yorumlayamayan sen, büyük utanç. Belkide yorumlamak işine gelmiyor. Senden ricam haberi yorumlayan birkaç üstadın değerli yorumlarına göz atman. Geri kalan yorumların kişisel düşüncelerin sana kalsın. Benim yaptığım yorum kişisel değil. Yani aramızda irice bir FARK VAR.

• Lene kullanıcısına yanıt
    Ben doğruları söyleyimde diğer arkadaş gibi gerekirse Akpli olayım gerekirse trol olayım. Ama "gerçeklerin peşinde partisinin", "yalancıların karşısındakiler partisinin", "algıcılara karşı olanların" partisindenim onu söyleyelim )

İBB imamoğlu'nu karalama kampanyası yapan kişilerin işçi olduğu dün Süleyman Soylu tarafından açıklandı. Buyrun altta link
    Yeni Şafak
    Süleyman Soylu, İmamoğlu'na isyan etti: Akıl ziyanı, gecemizi gündüzümüze kattık bununla mı uğraşmamız lazım
    https://www.yenisafak.com/video-galeri/gundem/suleyman-soylu-imamogluna-isyan-etti-akil-ziyani-gecemizi-gunduzumuze-kattik-bununla-mi-ugrasmamiz-lazim-2203052

He diyelimki o otobüsteki tüm yolcular trol. hepsi alınsın ve işlem yapılsın. Ama değilse?
    Ayrıca neden IBB tek bir otobüsün bir seferi üzerinden açıklama yapıyorda, insanların günlerdir otobüs, metro, tramvay sıkıntılarını, şikayetlerini, sefer sayısı azaltılması, vagon sayılarını düşürülmesine girmiyor?? Korkmasınlar cevap versinler.

İkinci konuya girmek bile istemezdim ama ne yazıkki üzülerek giriyorum.
    Murat Ongun bulunduğu konumlara göre hareket eden biri olmayıp sizin gibi her şeye inanan biri olduğu için atladığı bu konu hakkında zaten özür dilemişti. Link altta

Lütfen beyninizi kin ve nefrete satmayın. Doğrunun peşinden gidin. Halkı kin ve nefrete düşüren adımlardan kaçının. Ne güzel linkli şekilde açıklamışsın ama biraz daha çaba ve doğru bilgi. Bence sende neyin doğru olduğunu biliyorsun ama neyse

• quote:

Orijinalden alıntı: venomboy_85

Teşekkürler üstad yeterli oldu.
    Ne yazıkki beynini siyasete kaptırmışsın. Çok yazık. Bunun bir tedavisi var mı yok mu bilmem?

Bu arada bizi yönetenlerden memnun olup olmaman farklı konu. Buralara hiç girmeye gerek yok. Konumuz siyaset mi tabiki değil. Konumuz umreciler mi? Belki bir kısmı.
    Ne anlatmaya çalıştığını ve ne düşündüğünü gayet iyi biliyorum ama konu dışına çıkmaya hiç gerek yok hemde bu hassas dönemlerde.

He yine konumuza dönelim dicem ama konuyu öyle bir saptırdınki sadece nefret kusuyorsun ) Sana ne desem kusmaya devam edeceksin.

Tekrar edeyim. Sen kimsin? Neye dayanarak İtalya'dan kötü olacağımızı söylüyorsun. Tekrar ediyorum. Elinde bir dayanak belge vs. var mı?
    İstatistik dersini görmüş biri olarak sana diyorumki verileri yorumlayamayan sen, büyük utanç. Belkide yorumlamak işine gelmiyor. Senden ricam haberi yorumlayan birkaç üstadın değerli yorumlarına göz atman. Geri kalan yorumların kişisel düşüncelerin sana kalsın. Benim yaptığım yorum kişisel değil. Yani aramızda irice bir FARK VAR.
    verecek cevap bulamayınca beynini siyaseye kaptırmışsın cevabı güzel oldu. şu kadarını söyleyeyim. siyaset ile yakından uzaktan ALAKAM YOK. ne kadar yok biliyor musun? HİÇ YOK.

yazdıklarım geçmiş ve şimdiki yönetimlerin icaatları ile ilgilidir. şu yaşıma kadar ne gördüysem, ne yaşadıysam, ne tecrübe edindiysem diyorlar ki, bu salgında dünyadaki her ülkeyi sollayacağız.

• kurallarla yaşamayı bilmiyoruz en kötüsü de bunu hiç sevmiyoruz
  • monacomen kullanıcısına yanıt
    Öyle bir konuşmuşsunuzki sanırsınız Covid-19 yayılma balkanı

Yanlış bilgi; Türkiye ülkeye virüs girmeden kademe kademe bazı kararlar aldı.

Örnek olay;

Umre 5 Mart'ta yasaklandı.

Türkiye'de ilk vaka 11 Mart'ta görüldü
    www.trthaber.com
    Türkiye'de ilk koronavirüs vakası tespit edildi
    https://www.trthaber.com/haber/gundem/turkiyede-ilk-koronavirus-vakasi-tespit-edildi-466216.html

Türk ırkı DNA'sı bunu yener diyerek kimse hareket etmedi. İnsanları ve halkı aşağılamayın. Bunu dikkate alanları iki elin parmaklarını geçmez ve bunu genele yaymak akıl işi değildir.
    Avurpa-Amerika'ya yasaklar kademe kademe alındı.
    Türkiye dünyada bulunan tüm vatandaşlarını özel olarak ülkesine getirdi ve getirmeye devam ediyor:
    Örnek: İş arkadaşım Afrika Gine'den dün özel uçakla İzmir'e getirildi.14 gün karantinadan sonra yaşadığı yer İstanbul'a gelecek.
    Ülkeye yurtdışından gelenlere ateş ölçümü yapılmadı demek kadar ağır iftira görmedim

Türkiye global ve hızlı yayılan bu salgın karşısından elinden gelenin fazlasını yapıyor. Bu esnada aksaklıklar, sıkıntılar olabilir mi? tabiki evet. keşke olmasa. ama içinde bulunduğumuz durum normal değil ve herkes değerlendirmelerini buna göre yapmalıdır.

• murdocklawless kullanıcısına yanıt
    Üçüncü defa aynı soruyu sormayacağım çünkü ne kaynağın nede yeterli bilgi birikimin yok bunu farkettim. Çok yazık.

Fakat senin sorunun ne biliyor musun? Fikir faşistliği

Senin yaşantını ne yaşadığını ne ettiğini ben bilemem. Ve buna görede yorum yapmaktan kaçınırım. Saygı duyarım.
    Fakat senin düşüncelerine karşı biri olduğu zaman farklı donelerle gelip fikrini empoze etmek. Dünyada salgında her ülkeyi sollayacağız diyen kişiye sor bana değil. Muhatabın ben değilim.

Konuyu o kadar güzel çarpıtıyorsunki konuyu siyasete çevirip siyasetle alakam yok demek. Buda çok ilginç oldu.

Konu neydi hatırlayalım. Türkiye, dünyada ilk 10 günde en fazla Covid-19 vakası görülen ülke. Çarpıtma üstadısın ne yazıkki.

• venomboy_85 kullanıcısına yanıt
    Umrede sadece son kafile karantinaya alındı.
    Resmi makamlar hep önlem aldık dedi. Ama nedense o önlemlerin alınmadığı ortaya çıktı.
    Mesela havalimanında umrecilere ateş düşürücü verilmesi, yurtdışından gelenlerin zorunlu karantinaya alınmaması vs.

Bu forumda bazı üyeler halkı panikletmeyin azgın azınlık gibi provokatif saldırılarla, coronavirüs ile ilgili uyarı yapan herkese saldırdı.

Akepeye güvenebilen insan, en hafif tabirle aşırı derecede masumdur. Dolandırıcılar'ın hedefi olabilir.

Not: EGM falan yazmayın. Diktatörlükle yönetilmiyorsak, iktidar eleştirilebilir.
    fikir faşistliğinden sonrasını okumaya gerek görmedim. okumaya değer bir şeyler yazacağını düşünmüyorum zira.

bana mı yazık yoksa karşısındakinin fikri için faşist diyebilen sana mı yazık? otur bunu bir düşün sonra bir ara tekrar tartışırız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuasudba

Umrede sadece son kafile karantinaya alındı.
    Resmi makamlar hep önlem aldık dedi. Ama nedense o önlemlerin alınmadığı ortaya çıktı.
    Mesela havalimanında umrecilere ateş düşürücü verilmesi, yurtdışından gelenlerin zorunlu karantinaya alınmaması vs.

Bu forumda bazı üyeler halkı panikletmeyin azgın azınlık gibi provokatif saldırılarla, coronavirüs ile ilgili uyarı yapan herkese saldırdı.

Akepeye güvenebilen insan, en hafif tabirle aşırı derecede masumdur. Dolandırıcılar'ın hedefi olabilir.

Not: EGM falan yazmayın. Diktatörlükle yönetilmiyorsak, iktidar eleştirilebilir.
    boşuna enerji harcama, anlamaz. bana fikir faşisti diyor ama kendisi ne ona hiç bakmıyor. tipik empati özürlü türk insanı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AREryilmaz

Bu mesaj silindi.
    ben seni ülke gündeminden tanıdığım için biliyorum akepeli olduğunu.
    sen ise 3. kişilere ithamlar düzüyorsun.

verdiğin linkteki haber:
    Suudi Arabistan'da Umre yasaklandıSuudi Arabistan, yabancılardan sonra kendi vatandaşları için de Umre'yi yasakladı. Suudi Arabistan, corona virüs nedeniyle yabancı ülkelerden gelen vatandaşların Umre ziyaretleri gerçekleştirmesini yasaklamıştı. Suudiler, kendi vatandaşları için de aynı kararı aldığını duyurdu. Suudi Arabistan devlet medyasında yer alan haberde geçici önlemin ne kadar süre ile uygulanacağı konusunda bilgi verilmedi. Ülkede bugüne kadar resmi olarak onaylanmış sadece bir Covid-19 vakası bulunuyor.  Kaynak: Suudi Arabistan'da Umre yasaklandı.

• salgado3046 kullanıcısına yanıt
    E tamam bende aynı şeyi diyorum. Sorun nedir?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.