Şimdi Ara

Türkiye 10 bin vakaya en hızlı ulaşan ülke (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
266
Cevap
0
Favori
11.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Onbinler desek daha doğru olacak sanırım.. Test sayısı az. 1 milyon nüfuslu kente bile 300 test kiti yollayan bir ülkedeyiz..

• quote:

Orijinalden alıntı: venomboy_85

Fikir faşisti hakaret değil, yaptıklarının sonucu.
    Adım adım bakalım.
    1) Haber Türkiye'nin ilk 10 günde en yüksek Covid-19 vakası olan ülkesi ile ilgili
    2) Sen ne dedin? E ben en başında dedim vs vs işkembe
    3) Ben ne dedim? Sen kimsin? Bu tezini destekler kaynakların var mı? Bu bilgi tek başına Türkiye'yi en kötü ülke yapmaz. Yanlış kıyaslama dedim
    4) Sen ne dedin? Kim olduğuna cevap vermedin ve benim kim olduğumu sordun ki cevapladım. Daha sonra geçmişte yaşadıklarına göre gelecekle ilgili niyet okudun işkembeden salladın. Konuyu saptırdın.
    5) Ne yaptım? En azından konu haber ile ilgili benimde cevap verdiğim birkaç değerli insanın yorumlarına bak dedim.
    6) Ne yaptın? Tabiki hiçbirşey yapmadın ) bana hakaret ettin.

İstatistik konuşur dedin siyasete girdin. Siyasetle ilgim yok dedin. Hükümete güvenim yok dedin. Yani hiçbir bilgi birikimin konuya uzaktan yakından alakan yok ama fikrin çok. Ne yazık.

Ama bana yapmış olduğun empati özürlü türk insanı hakarettir ki ayrıca geçmişte ne yaşadıysan saygı duyduğumu belirtmiştim.
    siyasete girmedim, siyasilerin bu ülkenin hayrına pek bir iş yapmadıklarını söyledim. bu siyaset değil, eleştiridir. ayrıca dünyada hastalığın en hızlı yayıldığı ülkeyiz. bunada mı itiraz edeceksin? efendim italya'da, abd'de, ispanya'da bizden çok hasta ve ölüm varmış. doğru ama onlarda hastalığın tırmanış grafiği bizden düşüktü ve hastalık ülkelerine bizden önce uğradı. önlem alınmazsa alayını sollayacağız, son söyleyeceğim budur.

• AREryilmaz kullanıcısına yanıt
    din bireyseldir. lgbt bireyler toplumda eşit hakları hak ediyor, günahları seni beni ilgilendirmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt
    toplum hayatını şeriatla yönetilen ülkelerde düzenlersin.
    Türkiye laiktir ve kamusal düzen anayasa tarafından belirlenir.
    Her vatandaş eşit haklara sahip olmalıdır.
    Anayasa'ya karşı gelmek suçtur.

• ne oluyorsa bu troll tayfadan oluyor 1. sıraya oynadıklaı kesin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: AREryilmaz

Bu mesaj silindi.
    Sınırını aşıyorsun. Ben diğer dinlere,inançlara saygısı olan bir müslümanım. Laik devlet geleneği bunu gerektirir.

Biz müslümanız diye herkesi müslüman gibi yaşamaya zorlayamayız.

Dinde zorlama olmaz.
    Biz müslümanlar olarak saygı görmek istiyorsak saygı göstermeliyiz.

Eğer diğer inançtaki insanlara acı çektirip özgürce yaşamadıklarını görmek istiyorsan iran ve arabistan'da yer bakmanı tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: AREryilmaz

Bu mesaj silindi.
    Ben anlatacağımı anlattım.
    Kur'an kitabımız da olsa, bu ülke anayasayla yönetiliyor.
    Avrupa gibi, devleti akılla yönetmeli, dinimizi bireysel yaşamalıyız.
    Bizi afganistan ya da suriye'den ayıran şey din ve vicdan özgürlüğümüzün olmasıdır.

• test kiti fazla oldugu için yapılan testlerde fazla haliyle vakaların artısı bundan fazla bu vakalara ulasılmasaydı bugun sadece ölüm haberleri gelicekti ölümün düşük cıkması test sayısının fazla olmasından
  • kürtaj dede nerde la hiç görünmüyor sosyal medyada...6 ncı haccına mı gitti acep. O güzel yorumlardı...gavurlaa naaptı emperyalizm uşakları naaptı hainlerinen bir oldu gorona yaydıla.. yok gorona vıris geliyeh, yok maske tahmiyelar.....

• kuasudba kullanıcısına yanıt
    Sela mı okundu?
  • murdocklawless kullanıcısına yanıt
    Siyaseti kenara attım ve hızlıca hastalığın en hızlı yayıldığı ülkeyize geldim.

Bunu demeniz için Test/vaka sayısına bakmanız lazım. Ölüm oranımızın diğer ülkelerden düşük olması bu yorumunuzu ne yazıkki çürütüyor.

Başka arzunuz?
  • venomboy_85 kullanıcısına yanıt
    Yuzbinler enfekte olsun da ölüm sayısına o zaman tekrar bakarız. Ayrıca kafa yapına bayıldım, ölüm sayımız az hepimiz hastalanabiliriz. Süpermiş bu ya. Başka arzum var, bu kafa yapınla gölge etme başka ihsan istemem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen knk, dış minnaklar, Almanya Yugoslavya, sovyetler Birliği bizi kıskanıyor. Dışarıya medikal malzeme bağışlarken hastanelerde maske olmadığı için hasetlerinden çatlıyorlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Maddi olarak bitmiş bir ülkede yaşıyoruz ağalar. Oy verirken bunu dikkate alın evde iki gün size bakamayacak bir devlet yöneticileriniz var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.