Şimdi Ara

Türkiye 10 bin vakaya en hızlı ulaşan ülke (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
266
Cevap
0
Favori
11.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Israrla anlamamakta diretiyorsun. Ben üçüncü kişiler hakkında yorum yapmadım. Ben muhafazakar olan birisi akpli olmak zorunda demedim.

Bunu yapan sensin, üçüncü kişileri kalıplara koyup kışkırtıcı mesajlar atıyorsun.

Ben senin ülke gündemindeki mesajlarından dolayı akepeli olduğunu biliyorum. Fikrini değiştirdiysen bilemem.

Provoke edici mesajlar atma.
  • murdocklawless kullanıcısına yanıt
    Fikir faşisti hakaret değil, yaptıklarının sonucu.
    Adım adım bakalım.
    1) Haber Türkiye'nin ilk 10 günde en yüksek Covid-19 vakası olan ülkesi ile ilgili
    2) Sen ne dedin? E ben en başında dedim vs vs işkembe
    3) Ben ne dedim? Sen kimsin? Bu tezini destekler kaynakların var mı? Bu bilgi tek başına Türkiye'yi en kötü ülke yapmaz. Yanlış kıyaslama dedim
    4) Sen ne dedin? Kim olduğuna cevap vermedin ve benim kim olduğumu sordun ki cevapladım. Daha sonra geçmişte yaşadıklarına göre gelecekle ilgili niyet okudun işkembeden salladın. Konuyu saptırdın.
    5) Ne yaptım? En azından konu haber ile ilgili benimde cevap verdiğim birkaç değerli insanın yorumlarına bak dedim.
    6) Ne yaptın? Tabiki hiçbirşey yapmadın ) bana hakaret ettin.

İstatistik konuşur dedin siyasete girdin. Siyasetle ilgim yok dedin. Hükümete güvenim yok dedin. Yani hiçbir bilgi birikimin konuya uzaktan yakından alakan yok ama fikrin çok. Ne yazık.

Ama bana yapmış olduğun empati özürlü türk insanı hakarettir ki ayrıca geçmişte ne yaşadıysan saygı duyduğumu belirtmiştim.

• kuasudba kullanıcısına yanıt
    Tarihle ilgili yalan yanlış bilgi verdiğini kabul ettiğin için teşekkürler üstad.

Umreden sadece son kafile karantinaya alındı demek için sadece onedio haberlerine inanmak lazım.
    BBC News Türkçe
    Sağlık Bakanı Koca: Umre'den daha önce dönenler de taramadan geçti, şüphelilere test yapıldı - Turkce
    https://www.bbc.com/turkce/live/haberler-dunya-51896027

Umrecilere ateş düşürücü verilmesi bir iddiadır. Doğru ise tur şirketindekiler ve bunu yapanlar cezasını çekmelidir. Net

Yurtdışından gelenlerin zorunlu karantinaya alınmaması tamamen sizin iddianız. Bu konuda eksik bilginiz var.

Halkı panikletmek ile virüse karşı tedbirli olmak arasında çok fark var. Haddi aşmamak gerekir.

Akepe ile başlayan cümlede üstü kapalı beni bir "zühreye dahil etme", "aşırı derecede aşağılama" olduğu için cevap vermeye gerek yok. Ama korkma üstad. Senin yaptığın gibi seni forumda şikayet etmicem korkma

Not: EGM bizim için korkmayın.
    Diktatörlükle yönetilmiyorsak, iktidar eleştirilebilir demek bile üstü kapalı diktatörlükle yönetildiğimizi düşündüğünüzü gösterir. He bu arada emin olun diktatörlükle yönetilmek istemezdiniz ve yönetilseydiniz ülkeniz toprağını öperdiniz. Bu cümleyi 6 sene birebir yaşamış birine karşı sarfetmek sizin sağlam kayaya çarpmanıza neden oldu.

Son cümle tabiki herkes eleştirilebilir ve eleştirilmelidir

• AREryilmaz kullanıcısına yanıt
    Günümüzün özeti. Mükemmel cümleler. Herkesin faydalanması ümidiyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomboy_85

Tarihle ilgili yalan yanlış bilgi verdiğini kabul ettiğin için teşekkürler üstad.

Umreden sadece son kafile karantinaya alındı demek için sadece onedio haberlerine inanmak lazım.
    https://www.bbc.com/turkce/live/haberler-dunya-51896027

Umrecilere ateş düşürücü verilmesi bir iddiadır. Doğru ise tur şirketindekiler ve bunu yapanlar cezasını çekmelidir. Net

Yurtdışından gelenlerin zorunlu karantinaya alınmaması tamamen sizin iddianız. Bu konuda eksik bilginiz var.

Halkı panikletmek ile virüse karşı tedbirli olmak arasında çok fark var. Haddi aşmamak gerekir.

Akepe ile başlayan cümlede üstü kapalı beni bir "zühreye dahil etme", "aşırı derecede aşağılama" olduğu için cevap vermeye gerek yok. Ama korkma üstad. Senin yaptığın gibi seni forumda şikayet etmicem korkma

Not: EGM bizim için korkmayın.
    Diktatörlükle yönetilmiyorsak, iktidar eleştirilebilir demek bile üstü kapalı diktatörlükle yönetildiğimizi düşündüğünüzü gösterir. He bu arada emin olun diktatörlükle yönetilmek istemezdiniz ve yönetilseydiniz ülkeniz toprağını öperdiniz. Bu cümleyi 6 sene birebir yaşamış birine karşı sarfetmek sizin sağlam kayaya çarpmanıza neden oldu.

Son cümle tabiki herkes eleştirilebilir ve eleştirilmelidir
    seni bir zümreye dahil etmedim korkma. özellikle forum üyeleri yazdım. bunun içinde sen yoksun, ama ısrarla mağdur olacaksan bilemeyeceğim.

ben akpnin verdiği her bilgiye inanıyorum. aksini yaparsam zaten tır şoförü gibi olabilirim.
    diktatörlük konusunda da, suriyede'de seçim var mesela. sizin diktatörlükten anladığınız başka, asıl diktatörlük kavramı başka.

sana ne anlatsam da inanmayacağın için, boşa klavyemi yormayacağım.

bütün önlemler alınıyor, dış güçler bizi kıskanıyorlar, o yüzden covid grafiğimiz diğer ülkelere kıyasla dimdik mesela.
    hep 1.yiz. kıskanıyorlar.

biz bu işi selayla hallederiz.

• kuasudba kullanıcısına yanıt
    Güzel güzel. En azından üslüp güzel.

Önce yap sonra yapmadım de bu daha güzel. Korkma üstad, açık açık söyle. Sizin fikrinizde olmayınca belli bir zühreye iteleyin sıkıntı yok

Akp'nin verdiği her bilgiye inandığınızı söyleyip verdiğiniz bilgiler tam tersi. Bu nasıl bir zihniyet?

Anlatacaklarınız size kalsın. Tekrar edeyim size gelen nefatif duyumlar gördükleriniz bu süreçte meydana gelebilecek aksaklıklardır. Gönül isterki daha iyi olsun. Ama bende daha fazla açıklama yapmıcam çünkü sorgulamadan akp'ye inanıyorsunuz parmaklarıma yazık.

Bütün önlemler alınıyor ki yetmez ama daha fazlasın olmalı. Özel sektör, kurumların bu konuda taşın altına eline sokanlara teşekkürler.

Covid grafiğinin dikeltisi ve bizi kıskanmalar. IYYY burası demagoji koktu.

• venomboy_85 kullanıcısına yanıt
    gene mağdurum. gene mağdurum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Imp

İtalya'da Türkiyeden daha az mı test yapıldığını zannediyorsun? Sağlık bakanlığımız ilk vaka çıktıktan sonraki hafta içinde yapılan test sayılarını açıklamadı, günlük 10k test sayısını yeni yeni aşıyoruz. İtalya 20 Mart tarihine kadar toplamda 200k üzerinde test yaptığını bildirdi.

Edit: Haberin sonunda yer alan "Türkiye’de 20. gün sonunda toplam 76981 test yapıldı. Diğer ülkelerde bu rakama ulaşılması 1 aydan fazla sürdü." kısmına takılmış herkes, şu anda haberin linkine tıklarsanız "Diğer ülkelerde bu rakama ulaşılması 1 aydan fazla sürdü." gibi bir ifade bulunmamakta. Burda iki ihtimal var, 1.si bariz olarak yanlış olduğu fark edilince haber sitesinden kaldırdılar. 2.si de hiçbir zaman böyle bir ifade yoktu ama haberi burda paylaşan kişi ekleme gerekliliği hissetti Hangisi gerçek bilmiyorum ama ortada şüphesiz bir gerçek var ve o da haberin kaynağında böyle bir ifade olmadığı.

Alıntıları Göster
    haberin kaynağında olmadığı kesin

Aynı haberi copy paste tele-1 sitesi de almış, orda da yok
    https://tele1.com.tr/hangi-ulke-kac-gunde-10-bin-vaka-sayisina-ulasti-iste-detaylar-146875/

google cache'leme yapıyor, "Diğer ülkelerde bu rakama ulaşılması 1 aydan fazla sürdü." şeklinde arama yapınca sadece Donanımforum haber linki geliyor.

@theJuDGe_41
    yakışıyor mu sana güzel kardeşim, söyle hele kimden çekiniyorsun bu kadar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 1 Nisan 2020; 17:29:6 >

Ahahah, şimdi de din düşmanı oldum. genelleye genelleye ortalığı geneleve çevirdin.

iftiralarınızın bir sınırı yok herhalde.
    Allah istese virüsü durduramayacakmış gibi konuşmayı bırakın artık.

islam benim kutsalımdır.
    eğer dinle bir sıkıntın varsa o senin ile Allah arasında.
    Allah hidayet versin.
    hem müslüman olup hem lgbt bireylere destek veremez miyim ?
    herkesin dini kendileri ile Allah arasındadır.
    sonuçta lgbt bireyleri de Allah yaratmış.

• Ülkede ölü sayısının artmasını bekleyen kişileri gördükçe nasıl bir ruh haline sahip olduklarını düşünmeden edemiyorum. Her meseleyi siyasete çevirmeden önce biraz kafa yorun. (Bir olay oldu mu hemen karga sesi gibi devreye girenler var,bir katkısı olmayıp ah vah edenler için!)
    Senin yüzünden lgbt bir birey müslümanlıktan çıksa vebalini nasıl ödeyeceksin ?
    günahsa kendi günahı.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.