|
Türkiye, 2000 km menzilli balistik füze üzerinde çalışıyor
-
-
"800 kilometre ve üzeri füze stoğu"ndan kasıt sanırım TAYFUN... Zira bunun dışında o menzile yaklaşabilen bir füzemiz yok. "2000 kilometre" denilen de CENK olması lazım. Allah en yakın zamanda test atışı görüntülerini görmeyi nasip etsin, 2022'den beri o anı beklemekteyim :).
-
elhamdulillahh. egri kotu bakan feto eniklerine girsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erniko34 -- 7 Ocak 2025; 16:42:55 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu pastadan bende pay kapmaya çalışıyorum. Her ay azar azar düzenli olarak Aselsan hissesi alıyorum. inşallah 10 yıl sonra keyfini süreceğim.
-
10 yıl önce de 1 milyar dolardı hala 1 milyar dolar yani paranı enflasyona karşı korumaktan başka bir şey bekleme. Verilen en yüksek hedef 100 tl yani faizin bile gerisinde.
nükleer başlık olmadıktan sonra
balistik füzeler hiç bir işe yaramaz.
cep değeri <0,0000001 bile olsa
stratejik değeri çok çok önemsizdir.
kısa süreli taktik avantaj sağlar o kadar.
fakat çok pahalıdır, yaptığı etki ile masrafı kıyaslarsak belki örtüşür...
-
10 yıl önce 1000 dolar yatırsaydın şimdi 3277 dolar oluyordu. temettucu.com sitesinden hesaplama yapabilirsin. hedef fiyatlara çok takılma. kelin ilacı olsa kafasına sürer.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CleanCoders -- 7 Ocak 2025; 16:59:12 >
-
Bankacılık ile 10000 dolar yapabilirdiniz! Reis zaten Aselsana destek veriyor ben ona oy atarak hedge ediyorum kalbimin o tarafını
tamam 10000 yap itirazım yok.
-
Yap tabi yap. 50000 km menzilli yaptık desen sorgulayacak yok nasıl olsa. Ekonomi, adalet, tarım bitmiş sınırlar yol geçen hanı olmuş ama önemli değil damat italyan şirketi satın almış daha önemli
-
Hep diyorum.
Bu forumdaki uzmanlara, fedonculara vs sormadan böyle balistik füze işlerine filan girmeyin.
Elemanlar işe yaramaz, damat hede hödö diye anında karşı atağa geçmiş.
-
seçim yaklaştı anlaşılan
-
savaş yaklaştı
-
Bu vergilerle artık bişey üzerinde çalışmayıp, petrol doğalgaz felanda bulmasınlar seçime kadar konuşmasınlar bile en azından borsa sabit kalır
neye adım atsalar halka vergi olarak yansıtıyorlar
-
Demek rende binasındaki maaşlarla temettüye girilebiliyor
-
Çokta önemliydi açımızdan ölüyok füzeler millete girmiş onlar zevkini yaşıyor
-
ukrayna'ya 2000kmlik silah sağlamanın yolunu amerika yapmaya karar vermiş. önce kore şimdi de ikinci vassalı akp hükümetini seçmiş.
-
nükleer bu konuda "bir savunma" aracı. dünyada ilk ve son nükleer bomba kullanan ABD oldu.
Türkiye'nin de bu konuda çalışmaları vardır, o kadar silah üret bunu üretme olmaz yani.
-
Füzelerde menzille birlikte hız da önemli bence. Bizdekiler 12-13 mach civarında iken rus, abd, hindistan füzeleri 27-30 mach'lere çıkabiliyor. Bu hipersonik hızlarla, (demir kubbe gibi) savunma sistemlerini aşabilme kapasitesine sahip olabilmeli.
-
Bu ülkeden bir cacık olmaz. Apo olayı malum. Millette tık yok. Chp dile getirse ülke yıkılırdı şimdiye kadar. Birkaç gün önce Roketsan mühendisimiz evinde ölü bulunmuştu. Hep intihar deyip geçiyorlar. Kaçıncı artık ben unuttum. Kendi mühendisine sahip çıkamayan adamlar füze yapacakmış, uçak yapacakmış.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
"800 kilometre ve üzeri füze stoğu"ndan kasıt sanırım TAYFUN... Zira bunun dışında o menzile yaklaşabilen bir füzemiz yok. "2000 kilometre" denilen de CENK olması lazım. Allah en yakın zamanda test atışı görüntülerini görmeyi nasip etsin, 2022'den beri o anı beklemekteyim :).
|
Hep diyorum. Bu forumdaki uzmanlara, fedonculara vs sormadan böyle balistik füze işlerine filan girmeyin. Elemanlar işe yaramaz, damat hede hödö diye anında karşı atağa geçmiş. |
elhamdulillahh. egri kotu bakan feto eniklerine girsin.
|
Yap tabi yap. 50000 km menzilli yaptık desen sorgulayacak yok nasıl olsa. Ekonomi, adalet, tarım bitmiş sınırlar yol geçen hanı olmuş ama önemli değil damat italyan şirketi satın almış daha önemli
|
seçim yaklaştı anlaşılan
|
nükleer bu konuda "bir savunma" aracı. dünyada ilk ve son nükleer bomba kullanan ABD oldu. Türkiye'nin de bu konuda çalışmaları vardır, o kadar silah üret bunu üretme olmaz yani. |
savaş yaklaştı
|
Son seçimden bu yana, savunma ile ilgli ikidebir yeni şeyler çıktı, hepsine de seçim için yazıldı, çok çocukça bir hareket. Bunlar olsa olsa savaş içindir, "savaş yaklaşıyor herhalde" desene. Bunların yanında açbilaç vatandaşına ucuz temel gıda sunmayı istemeli yetkililer. |
Füzelerde menzille birlikte hız da önemli bence. Bizdekiler 12-13 mach civarında iken rus, abd, hindistan füzeleri 27-30 mach'lere çıkabiliyor. Bu hipersonik hızlarla, (demir kubbe gibi) savunma sistemlerini aşabilme kapasitesine sahip olabilmeli. |
Benzer içerikler
- tiktok para kazanma
- instagram okundu bilgisi kapatma
- ios 18 fotoğraftan nesne silme özelliği açma
- ses değiştirici program
- snapchat hesap silme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X