Bildirim
Türkiye 2000.sinin YKS'ye Çalışanlara Önerileri
JACK & JONES JORLINEN BLEND KNIT SS POLO SN Triko Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CBXX951L
3 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Kırık obplere tavsiye yokmu üzüldüm -
12'lere verdiğim tavsiyelerin hepsi sizin için de geçerli hocam. 10 çalıcaksanız 25 30 çalışacaksınız maalesef.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-08A6644F6
Kırık obplere tavsiye yokmu üzüldüm -
Maalesef öyle ama tytyi hala su gibi biliyorum full deneme çözmeyi düşünüyorum bu yüzden deneme tavsiyesi alabilirim sizden aytdeyse full çalışıcam bazı geceler uykusuz kalıcam ama sonunda değer inşallah kırıkla tıp veya diş kazanınca tavsiyeler için saol hocam -
Notlarım arasında eklemeyi unutmuşum, şimdi editliyorum, asla uykusuz kalmayın. Ben geceleri max 12'de yatardım. Eğer uykusuz kalırsan 1 günün çöpe gitti demektir. Bu çok daha büyük bir kayıp.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-08A6644F6
Maalesef öyle ama tytyi hala su gibi biliyorum full deneme çözmeyi düşünüyorum bu yüzden deneme tavsiyesi alabilirim sizden aytdeyse full çalışıcam bazı geceler uykusuz kalıcam ama sonunda değer inşallah kırıkla tıp veya diş kazanınca tavsiyeler için saol hocam -
Dh den özel ders bulunabileceğini düşünmek :( -
Hocam asıl amacım arkadaşlara yardımcı olmak. Öyle olmasa başlığa ekler konunun başına yazardım.quote:
Orijinalden alıntı: MylesKenn
Dh den özel ders bulunabileceğini düşünmek :( -
Kendini hobilerinden,sporundan soyutlayan çoğu arkadaşım heyecandan dolayı yapacağının daha kötüsünü yaptı sınavda.şahsen dozu kaçırılmadan yapılan aktiviteleri doğru buluyorum.gerek zihin gerek beden rahatlar.kendinize hakim olamıyorsanız bırakmakta fayda var.ama bıraksanız bile beslenmenize dikkat edin,sınav senesinde çikolatayı gömüp 8 kilo alanlardan olmayınher şey dozunda kafidir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sefil_Arbaletçi -- 8 Eylül 2018; 18:57:35 > -
Haklısınız hocam. Ben sınavdan 3 ay önce 6 kilo verdim amaquote:
Orijinalden alıntı: Sefil_Arbaletçi
Kendini hobilerinden,sporundan soyutlayan çoğu arkadaşım heyecandan dolayı yapacağının daha kötüsünü yaptı sınavda.şahsen dozu kaçırılmadan yapılan aktiviteleri doğru buluyorum.gerek zihin gerek beden rahatlar.kendinize hakim olamıyorsanız bırakmakta fayda var.ama bıraksanız bile beslenmenize dikkat edin,sınav senesinde çikolatayı gömüp 8 kilo alanlardan olmayınher şey dozunda kafidir
-
Sonuç belgen yok mu :( -
İyi hatırlattın hocam ekliyorum.quote:
Orijinalden alıntı: raaitben10
Sonuç belgen yok mu :( -
Up -
Abi sence nasıl ilerleyeyim son durum olarak şöyleyim;
TYT Matematik bitti sayılır problemler kaldı bi onu da fasiküllerden ilerleticem zaten
TYT Fen'i bu ay bitirip AYT Fen ile birlikte götürüp AYT Matematiğe de artık başlayayım diyorum. Hedef ilk 3000. Ne önerirsin? Sistemimi kurdum artık bu arada. Tek sorunum şu an geometri ki bu ay onu da halledeceğim inşallah
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi j0kk -- 9 Eylül 2018; 19:25:29 > -
Bu şekilde git bence. Ancak sana tavsiyem konu tekrarı yapmayı unutma, ben yapmazdım ama sen yap Uykusuz kalmamaya çalış bu arada.quote:
Orijinalden alıntı: j0kk
Abi sence nasıl ilerleyeyim son durum olarak şöyleyim;
TYT Matematik bitti sayılır problemler kaldı bi onu da fasiküllerden ilerleticem zaten
TYT Fen'i bu ay bitirip AYT Fen ile birlikte götürüp AYT Matematiğe de artık başlayayım diyorum. Hedef ilk 3000. Ne önerirsin? Sistemimi kurdum artık bu arada. Tek sorunum şu an geometri ki bu ay onu da halledeceğim inşallah -
Tamam çok teşekkürler abi tam gaz devam ozaman sevindim adıma -
Kafama o kadar koydum ki bu işi dersten başka birşey düşünmez oldum yapamam diye de endişe var :( Denemelerde prob geodan sorun yaşıyorum bu ay onu da aşıcam inşallah hergün oturma zorunluluğu hissediyorum -
Bi yandan böyle ilerlersem yapabilirim diyorum fakat yazın tytdeki açığımı kapatma uğraşında olurken 11 den de hiçbir şey çözmedim onu hatırlıyorum fakat 11 de teste dönünce hiçbir sorun yaşamadığımı fark ediyorum biyo hariç -
137k ile kaldım hocam ben. tyt türkçe 33 mat 16 fen 16 sosyal 10 ayt mat 18 fen 12 falan. Dershaneye gitmicem ama türkiye genellerine giricem evde kendim halledicem. sence ege tıp kazanabilir miyim -
Neden olmasın hocam. Benim en büyük problemim türkçeydi. Sizde o bakımdan sorun yok bu çok iyi. Bence tyt matı şimdiden abanmaya başlamalısın. Sosyal 3 4 ay kala da hallolur. Ayt mat ve feni de youtube'dan video izleyip, devamında soru çözerek ilerletebilirsin.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-F8A794B87
137k ile kaldım hocam ben. tyt türkçe 33 mat 16 fen 16 sosyal 10 ayt mat 18 fen 12 falan. Dershaneye gitmicem ama türkiye genellerine giricem evde kendim halledicem. sence ege tıp kazanabilir miyim -
Hocam sen heyecanlanmadan çalışmana devam et. Eğer yeterince çalışırsan kazanmaman için hiçbir sebep yok. 11den çözmemen kötü ancak telafi edilemeyecek bir hata değil kesinlikle.quote:
Orijinalden alıntı: j0kk
Bi yandan böyle ilerlersem yapabilirim diyorum fakat yazın tytdeki açığımı kapatma uğraşında olurken 11 den de hiçbir şey çözmedim onu hatırlıyorum fakat 11 de teste dönünce hiçbir sorun yaşamadığımı fark ediyorum biyo hariç
Benzer içerikler
- raunt mu doping mi
- 12. sınıf açık lise zorunlu dersler
- normal koşullar
- soru kalesi yayınları zorluk derecesi
- hemşirelikten tıpa geçiş var mı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X