Şimdi Ara

Türkiye 2000.sinin YKS'ye Çalışanlara Önerileri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
28
Favori
9.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Anladım hocam 11 i zor görmüyorum zaten konu eksiğim de aşırı az matematikten 2. derecedenler fizikten elektriğin son 3 ünitesi kimyadan kçç vs. biyolojiden davranış konusu yok. 11 de çalışmama rağmen eksik kaldı çok komik geliyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: j0kk

Anladım hocam 11 i zor görmüyorum zaten konu eksiğim de aşırı az matematikten 2. derecedenler fizikten elektriğin son 3 ünitesi kimyadan kçç vs. biyolojiden davranış konusu yok. 11 de çalışmama rağmen eksik kaldı çok komik geliyor :D
    Doğrudur hocam. Ben kçç'yi son 2 ayda halledebilmiştim galiba Lisemde kimya eğitimi görmedim ben. 3 Hoca gördüm hepsinden iyi biliyordum kimyayı . En basit kimya bilgisinden yoksunlardı

• kaynak önerisi de yaparmısın
  • Yekase2084 kullanıcısına yanıt
    Sen nasıl bir kralsın hocam :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: j0kk

Sen nasıl bir kralsın hocam :D
    Ne demek hocam, geçtiğim yollardan geçenlere yardım etmeye çalışıyorum sadece.
    inşallah ben de 3000 in içinde olurum daha da çok çalışacağım artık
  • Hocam sosyal için ne önerirsiniz? Tarih için detaylı konu çalışmaya gerek var mı sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Montesqui

Hocam sosyal için ne önerirsiniz? Tarih için detaylı konu çalışmaya gerek var mı sizce?
    Bilgi sormadilar hocam. Ben ayrinti calismamistim ve sansima da sormadilar. Ancak 2019da sorarlarsa bilemem. Felsefede fen bil. Konu anlatimi cok iyi. Tarihte de yine fen bil. Oneririm. Cografyada kultur yayinlarinin fasikul seklinde bir kitabi var ona bakabilirsin. Youtube kanalimda sosyal oneri videom var oradan daha detayli ogrenebilirsin bunlar suan hatirlayabildiklerim.
  • Merhaba öncelikle tebrik ederim.81bin ile mezuna kaldım ben de ilk 15 hedefliyorum.Denemelere ne zaman başladın tam anlamıyla bunu sormak istiyorum yani sb yi bırakıp bundan sonra deneme ve tekrar yaparım diye hangi ayda demek lazım.Bitireceğim kitapları aşağı yukarı hesapladım bu sene 22-25 kaynak çözmeyi hedefliyorum.Günde 200-240 arası çözerek birkaç haftadır ilerliyorum iki üç kitabı yarılamıştım zaten.Böyle mart ortasına kadar denemeyi haftada bir tarzı olacak şekilde götürüp ondan sonra ona yoğunlaşmak istiyorum.Sizce hızlanmalı mıyım?Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guanyın -- 9 Eylül 2018; 22:21:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guanyın

Merhaba öncelikle tebrik ederim.81bin ile mezuna kaldım ben de ilk 15 hedefliyorum.Denemelere ne zaman başladın tam anlamıyla bunu sormak istiyorum yani sb yi bırakıp bundan sonra deneme ve tekrar yaparım diye hangi ayda demek lazım.Bitireceğim kitapları aşağı yukarı hesapladım bu sene 22-25 kaynak çözmeyi hedefliyorum.Günde 200-240 arası çözerek birkaç haftadır ilerliyorum iki üç kitabı yarılamıştım zaten.Böyle mart ortasına kadar denemeyi haftada bir tarzı olacak şekilde götürüp ondan sonra ona yoğunlaşmak istiyorum.Sizce hızlanmalı mıyım?Teşekkürler
    Hocam soru bankası çözmeyi hiç bırakmadım. Son hafta dahi soru bankalarına devam ettim. Bilmiyorum doğru mu yaptım ama yaptım yani. Denemelereyse 2 3 ay kala başladım. Tabi dershaneden düzenli olarak neredeyse her hafta deneme oluyorduk ama kendim evde düzenli olarak deneme çözmeye 2 3 ay kala başladım.

Anladım sağolun.Kimya için palme dışında önerebileceğiniz sb var mı peki.Yayındenizi ayt çözmeyi düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guanyın

Anladım sağolun.Kimya için palme dışında önerebileceğiniz sb var mı peki.Yayındenizi ayt çözmeyi düşünüyorum.
    Esen de iyidir hocam
  • up
  • TM ler için önerileriniz varmıdır hocam mezuna kaldım dershaneye yazıldım bu sene. MF ye geçmeyi planlıyordum ancak herkes yapamazsın diyor fizik kimya falan bende tm'den devam edeceğim bi öneriniz var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EyuphanKundakci

TM ler için önerileriniz varmıdır hocam mezuna kaldım dershaneye yazıldım bu sene. MF ye geçmeyi planlıyordum ancak herkes yapamazsın diyor fizik kimya falan bende tm'den devam edeceğim bi öneriniz var mıdır?
    Niye yapamayasınız hocam. 12. sınıfa geçtiğinde hiç fen bilmeyen adamlar var. Eğer yeterince çalışırsanız mfde istediğiniz yeri kazanırsınız. Ama yine de siz bilirsiniz ister TM'de kalın ister MF'ye geçin. Size daha doğru öneriler verebilmem için şuanda neleri hallettiğinizi bilmem gerekir. PM'den veya burdan yazabilir misiniz ?
    ayt puanım hesaplanmadı sadece tytden 1 milyon sıralama geldi 10 üniversite yazdım hiçbiri gelmedi yani edebiyat tarih çok az türkçem biraz iyi. Bilgisayar üzerine bir meslek istiyorum tm den bilgisayar üzerine fazla yok gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EyuphanKundakci

ayt puanım hesaplanmadı sadece tytden 1 milyon sıralama geldi 10 üniversite yazdım hiçbiri gelmedi yani edebiyat tarih çok az türkçem biraz iyi. Bilgisayar üzerine bir meslek istiyorum tm den bilgisayar üzerine fazla yok gibi.
    Anladım hocam. Şimdi sizin yapmanız gereken tyt mat ve tyt türkçe kasmak hiç beklemeyin bu konuda bugün başlayın. Tyt mat için antremanlarla matematik kitabını çok duydum başlangıç seviyesi için ve öneriliyor da. Tyt türkçenizi de geliştirebilmek için fen bilimleri türkçe soru bankasını öneririm. Dershanede hocalarınıza yapamadığınız soruları da sormalısınız tabi. Tyt fen için imzamdaki konuda yaptığım önerileri gözden geçirebilirsiniz. AYT için sizin kararınız tm veya mf ama size tavisyem tyt ve aytyi aynı anda götürün. AYTye başlamak için tyt konularını bitirmeyi beklemeyin. Eğer ilerde kesin kararınızı verirseniz bana yazabilirsiniz ona göre bir tavsiye yaparım AYT için de. Kolay gelsin şimdiden.

• Tyt 90 civarı onu 100+ yapmam lazım ne önerirsiniz

Ayt mat 25 civarı onu 34+ yapmam lazım ne önerirsiniz

Ayt fen leş 15 civarı 34+yapmam lazım ne önerirsiniz

Dipnot : kırık obp üniversitesi dersleride var bunların yanında ama önceliğim yks olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-08A6644F6 -- 10 Eylül 2018; 13:1:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1DC210C7A

Bu mesaj silindi.
    Vicdanımı rahatlatmakla meşguldüm

Bence konu son aydan önce bırakılmamalı. Ben denemeye 3 ay kala başladım sınavdan 2 gün öncesine kadar çözmeye devam ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yekase2084 -- 10 Eylül 2018; 16:28:24 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.