Şimdi Ara

Türkiye 2000.sinin YKS'ye Çalışanlara Önerileri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
28
Favori
9.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-08A6644F6

Tyt 90 civarı onu 100+ yapmam lazım ne önerirsiniz

Ayt mat 25 civarı onu 34+ yapmam lazım ne önerirsiniz

Ayt fen leş 15 civarı 34+yapmam lazım ne önerirsiniz

Dipnot : kırık obp üniversitesi dersleride var bunların yanında ama önceliğim yks olacak
    Hocam görmedin sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • spora boş uğraş demiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-08A6644F6

Tyt 90 civarı onu 100+ yapmam lazım ne önerirsiniz

Ayt mat 25 civarı onu 34+ yapmam lazım ne önerirsiniz

Ayt fen leş 15 civarı 34+yapmam lazım ne önerirsiniz

Dipnot : kırık obp üniversitesi dersleride var bunların yanında ama önceliğim yks olacak
    Hocam ayt fen dersleri için youtube'dan umut öncül selin hoca kimya adası dinleyebilirsiniz. Sadece bu bile 4 5 net artıracakır. Sonrasında imzamdaki öneri konumdan önerdiğim fen kitaplarına bakabilirsiniz. Orada kitapların zorluklarıyla ilgili yorumlarım da mevcut. Çözemediklerinizi internetten veya başka bir şekilde soracak birini bulmalısınız. Ayt matta 25 net kötü değil yani eğer 25 yaptıysanız daha iyisini yapacak kadar umut var demektir. 11 ve 12 konularında ne durumdasınız ona göre bir yorum yapayım? Tyt için mat kasmaya devam edin matı hiçbir zaman bırakmayın. Günde 15 20 paragraf çözmeyi de unutmamalısınız. Sosyale başlamadıysanız ağırdan başlamanız sizin faydanıza olacaktır. Bunları yaparsanız 100+ çok kolay olur. Kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Go All The Way

spora boş uğraş demiş
    Nerde demişim ? Merak ettim yazdım mı diye ctrl f yaptım, hiç öyle bir kelime yok.
  • Hocam aytde matta türev integral sıkıntı unutmuşum 3 ayda çoğu şeyi birde parabol sıkıntı diğerlerinde pek bişi unutmamışım benim geometride analitik kısmı çok eksik sınavdada 30 yapabilecekken analitiğim 0 olduğu için yapamadım yani parabol türev integral analitik geometri eksik tytde her hafta deneme çözmeyi düşünüyorum özel bir çalışma ayırmam çok zor üniversite derslerinin yanında 92 net geldi zaten tyt eger 1 sene full deneme çözersem 100 civarı yapabilirim galiba ama yinede tavsiyelerinizi dikkate alacağım

• Hocam ben 12yim. Tmden hazirlaniyorum. Gecen sene 10tlye eski mufredat kitaplari topladim hep matematik ve geometride. Şimdi dershaneye de gidiyorum. Dershane kitapları da geldi. Final yayınları kaliteli soruları var. Bunlar haricinde sizce yks kitaplarından neler almak lazım? Bir kitap 50 tl oldu o yüzden nokta atışı almak istiyorum. Karekök apotemi falan alıcam kalan ihtiyaclarimi 10 tlye aldigim ygs lys kitaplarindan karsilayacagim siz ne düşünüyorsunuz, sizce mantıklı mı? Bir de hocam spor konusunda katılmıyorum ben. Evime yakın bir salonda yapıyorum ve iyi oluyor. Sene içinde tabiki azaltacağım ama kafamın boşalmasını sağladığı için gitmek istiyorum. Dershanede de dediğiniz gibi yapamadiklarimi sorup konu konu ilerliyorum. İnşallah sene içinde de bu kadar istikrarlı ilerleyebilirim.

• Yekase2084 kullanıcısına yanıt
    tüm gereksiz uğraşları bir süreliğine yok saymalısınız. Spor ve diğer hobiler gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Go All The Way

tüm gereksiz uğraşları bir süreliğine yok saymalısınız. Spor ve diğer hobiler gibi
    Sınav senesinde gereksizdir. Boş yazmamışım ben orada. Bu sporu evrendeki en önemli şey gibi görenlere çok lafım var ama burası onun yeri değil konuyu dağıtmayalım yardım konusu burası.
  • 11'e geçtim hocam. Kafam karışık. Bi' yardımcı olsanız genel olarak ne yepılmalı falan ? Mat. için kaynak tavsiyenizi de alırım

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3EF6E5B67

11'e geçtim hocam. Kafam karışık. Bi' yardımcı olsanız genel olarak ne yepılmalı falan ? Mat. için kaynak tavsiyenizi de alırım
    Hocam 11 de 11 konularına çok iyi çalışmalısınız. Kesinlikle seneye bırakmamalısınız. İlk olarak yapmanız gereken bu. Bir yandan da tyt mat ve tyt türkçeye başlarsanız sizin faydanıza olacaktır. Mat için birey 11. sınıf mat (beyaz kitap) öneririm. Ben onu çözmüştüm devamında da geometrisi vardı onu çözdüm 11. sınıfta.
  • Hocam sıralaman kaç ise ona göre maaş veriyorlarmış doğru mu

mesela siz mezun olunca 2000 tl mi alıcaksınız

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-225FEBD6D

Hocam sıralaman kaç ise ona göre maaş veriyorlarmış doğru mu

mesela siz mezun olunca 2000 tl mi alıcaksınız
    Doru hocam. Keşke 50k da olsaydım ama çalışmam buna yetti
  • Edit geldi, Tyt Mat'a Nasıl Çalışmalıyım diyorsanız:

https://youtu.be/3N4Dp-nofTM
  • tyt için genel deneme önerir misiniz.Altın karma,345 çözdüm bunların dışında önerirseniz çok sevinirim.Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guanyın

tyt için genel deneme önerir misiniz.Altın karma,345 çözdüm bunların dışında önerirseniz çok sevinirim.Teşekkürler
    Cozkazan da iyi hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: ceyhunceyhan

Hocam ben 12yim. Tmden hazirlaniyorum. Gecen sene 10tlye eski mufredat kitaplari topladim hep matematik ve geometride. Şimdi dershaneye de gidiyorum. Dershane kitapları da geldi. Final yayınları kaliteli soruları var. Bunlar haricinde sizce yks kitaplarından neler almak lazım? Bir kitap 50 tl oldu o yüzden nokta atışı almak istiyorum. Karekök apotemi falan alıcam kalan ihtiyaclarimi 10 tlye aldigim ygs lys kitaplarindan karsilayacagim siz ne düşünüyorsunuz, sizce mantıklı mı? Bir de hocam spor konusunda katılmıyorum ben. Evime yakın bir salonda yapıyorum ve iyi oluyor. Sene içinde tabiki azaltacağım ama kafamın boşalmasını sağladığı için gitmek istiyorum. Dershanede de dediğiniz gibi yapamadiklarimi sorup konu konu ilerliyorum. İnşallah sene içinde de bu kadar istikrarlı ilerleyebilirim.
    Umarım kazanırsınız hocam istediğiniz yeri. Size önereceğim yayınlar : çözkazan, karekök, yüzdeyüz, apotemi. Bu kaynakların mat koularındaki kitaplarını alabilirsiniz. Türkçe için öneri veremeyeceğim çünkü mf idim. İyi çalışmalar

Hocam cok sağolun önerilerinize tek tek bakacağím. Bir de sizin bir konu hakkında fikrinizi almak istiyorum. Hocam bazı arkadaşlarım dershaneden bagımsız olarak tyt çalışıp erkenden tytyi bitirmenin sağlıklı olduğunu düşünüyor. Ben ise dershaneyle eş zamanlı olarak gitmeyi savunuyordum. Sizce hangisi mantıklı? İlk söylediğim yöntem çok zor uygulanabilir bir yöntem dershaneden bagımsız çalışacaksak konuları internetten dinlemem gerekli bunun için de okul ve dershaneden arta kalan vakitte dinleyeceğim için soru cözümüne ayıracağım zaman baya azalacak. Ben de o yüzden dershaneyle hareket etme taraftarydım. Ben çok üstün olmayan orta halli bir öğrenciyim ve o calışma tarzını pek benimsemedim. Benim bir konuyu halledebilmem için dinlemem lazım sıfırdan soru çözemem. Neyse sizce nasıl olmalı? Şimdiden sağolun cevaplariniz için

Çok sağolun son bişi sorucam.Sosyali sadece denemelerde çıkan yanlışlara çalışarak götürmek hata mı olur sizce.Sayısal olarak böyle yapmayı planlıyorum hedefim 15bin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guanyın

Çok sağolun son bişi sorucam.Sosyali sadece denemelerde çıkan yanlışlara çalışarak götürmek hata mı olur sizce.Sayısal olarak böyle yapmayı planlıyorum hedefim 15bin
    Son 2 3 aya kadar o yeterli olur. Son 2 3 ay da konulara çalışırsın. Kolay gelsin

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.