Şimdi Ara

Türkiye 4.5G'de pahalı mı yoksa ucuz mu? Dünyadaki fiyatlar ile karşılaştırdık (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
2
Favori
2.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mobil veri dünyanın her yerinde pahalı birşey ama bizim alım gücümüz daha düşük
  • Turkcell, Turk Telekom ve Avea'nin katkilariyla AkHaber'in Türkiye'yi dünya ülkesi oldugunu gösterme cabalari vol.9823946239032

Dip Not: Su forumda da Karakter Setini her seferinde bozmayi nasil beceriyorsunuz anlamiyorum. Yazdigim 2 yorumdan birinde Turkce karakterler duzgun cikmiyor. Daha bir forumu ayakta tutamiyorsunuz gelip insanlarin kafalarini karistiriyorsunuz sacma salak kur zirvaliklariyla ve oran oranti hesabi yapmadan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Sheppard -- 6 Nisan 2016; 14:41:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkn_s

Forumdaki arkadaşlar durumu çok guzel anlatmışlar.bu haberi yapan arkadaştan bir savunma beklerim .piyonluk mu yapıyor yoksa para yada reklam karşılığı mı bu haberi yayınladı açıklasın .forumdaki mesajları hiç mi okumuyorlar.ama bana gore ben haberi yayınladım paramı da aldım gerisi beni ilgilendirmez kafasındalar.burada yazılanları bilmeme ihtimalleri yok çunku.birde bu haberler konudan bihaber insanları etkileme amaçlı yayınlardır.bu kadar takipçisi olan bu sitenin insanları yanıltmaktan hiç çekinmemesi gerçekten uzucu bir durum. Yazık çok yazık.şunu unutmayin donanımhaber editorleri bu operatorler bu gizli reklam karşılığı size ne odedi bilmem ama insanların guvenini kaybettiğinizde sitenin trafiği duştuğunde iş işten geçmiş olacak.ben yerinizde olsam bu haberi yayından biran once kaldırıp ozrumu dilerdim.saygılarımla

Donanimhaber editorleri ayni saygisizligi (4.5G hizmete girdi, DonanımHaber forumlarında hız testleri paylaşılıyor) haberinde de yaptiklari icin acikcasi sasirmiyorum.gun gectikce kalitesizligin abidesi olarak yukselen bir deger olma yolunda ilerliyorlar.efendim neymis yapilan hiz testleri kullanicilara aitmis kendileri taraf degilmisler diye aciklama yapma geregi hissettiklerine gore varin siz degerlendirin artik durum ne hallere gelmis.bakin arkadaslar diyelimki kullanicilar yanlis bilgiler veriyor tarafli yorum yapiyor.o zaman kendiniz yapin hiz testlerini gorelim(cesaretiniz varsa tabii).merak ediyorum bu kadar zamandir kendileri hic hiz testi yapmadilar mi.niye yayinlamiyorlar.donanimhaberin yeterli donanimi mi yok acaba.ama isin asli oyle degil arkadaslar.bildiginiz gibi su aralar 4.5g reklamlari ( hem telefon markalari hemde gsm firmalari tarafindan ) cok yogun.yani gelsin paraciklar.hoppiii.simdi ne geregi var hiz testinin.sirasimi simdi.kullanicilar yayinlasin.cok da isime gelmeyen bir durum olursa yayinlanan testler bana ait degil yalan olabilir deyip kullanicilari tuvalet kagidi yapip sifonu cekerim.bu kadar basit.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ilk haberi okuduğum aman eleştirecektim baktım yorum kapalı. dedim ne yapmaya çalışıyor donanımhaber bak 4.5g dünyaya göre hiçte pahalı değil mi? sonra arkadaş yorumu yazmış fiyatların kazık olduğunu anlamak için çok düşünmeye gerek yok.

• Tamamıyla operatörlerin reklamını yapmak için yapılmış bir haber. Hoş kimse inanmamış. Boş işler bunlar editör bey. Devir internet devri her şey anında çıkıyor ortaya.

• Senin gibi birinin bu mesaja cevap vermesini bekliyordum.
    Hadi bakalım süper kahraman düzelt o zaman bu olanları,fiyatları,vergileri,zamları.
    Önyargıdan gözü kör olmuş bir milletten başka birşey beklenemez.
    Yıllardan beridir aynı şeyler,bir sürü mesaj yazılır önüne gelene sövülür sonuç:0
    NOT:Futbol takımı,siyasi parti,telefon fanatiği değilim hiçbiri ile işim olmaz.
  • donanimhaber reklam aldigi yeri kötüler mi hiç ?

• 4.5g de işler kesat galiba...3g'ye devam

• Cümleleri düzgün yaz ne yazdığın belli değil,noktalama işaretlerini kullan.
    Profilim açık kaç zamandan beri yorum yazmadığıma bak,sonra yorum yaz.
    Yazmak ile konuşmak farklı şeyler,burada yorum yazıyorum,konuşmuyorum.
    Önyargılı olma,çünkü bu ülkedekiler birbirine karşı önyargılı olduğu için kaybediyor.
    Gücüm yetmez,yetse bile hiçbirşey yapmam bu millet için.
    Bir yerde siyaset,futbol,telefon,işletim sistemi fanatikliği yaptığımı görürsen istediğini yaz bana.
  • Sayin donanimhaber yoneticileri

Haberinizi guncellediginiz icin cok tesekkur ederim.en azindan kullanicilarin hassasiyetlerini dikkate almaniz beni cok memnun etti.bakin degerli yoneticilerim donanimhaber sizlerin cok yogun emekleri bizlerinde takipleri guveni sayesinde bugunlere geldi.lutfen yazik etmeyin.bizlerin guvenini bosa cikarmayin.tabiki reklam alacaksiniz para kazanacaksiniz.unutmayin bu takipciler sayesinde bu reklamlari aliyorsunuz.parayi bize tercih etmeyin.biz oldugumuz surece nasil olsa kazanacaksiniz.daha fazlasi icin ilkelerinizden taviz vermeyin.yaptiginiz is kolay degil biliyoruz sadece biraz daha hassas olmanizi istiyoruz.son soz olarak donanimhaber denince akliniza ne geliyor diye sorduklarinda hangi cevaplari duymak istiyorsaniz ona gore haber yapiniz.ben takipci olarak saygin,dogru yalansiz bir internet portali demek istiyorum.saygilarimla

• önce milli gelire bakarım gelir mi diye. sonra operastör fiyatlarına bakarım adam mı diye.

• Yurt dışındaki insanların yıllık kazançlarına göre bir ortalamada en sona eklenseydi çok daha iyi olurdu.

• Bu da sana son yorumum olacak.
    Doğrudur önyargılı millet için birşey yapmam.
    Ancak savaş olursa giderim ölümüne savaşırım.
    Birçok yerde savaşmış,canını vatan için feda etmiş Atalarımıza saygım var.
    Türk'ün Türk'ten başka düşmanı yoktur.O yüzden ülke bu halde.Net.
  • Türkiyenin en büyük tech sitelerinden biri olan DH' i bu haberin hep olumlu
    (daha önceki haberlerinizde 4.5 G de görülen en yüksek hızları yayınlamak gibi) taraflarını değilde gerçekten olumsuz olup tüketiciye olumsuz yansıyan yönlerinide değerlendirmesini beklerdim..İstatistiki rakamlar yayınlamak copy&paste yapmaktır.Ha bir de bu haber neden hep yayınlanmak gereği duyulur oda ayrı bir mesele !?
    Saygılarımla

• Rusyada 2 yıl önce çalıştığım zaman

MTS marka hat kullanıyordum 700 ruble ozaman yaklaşık 30-35 tl ye denk geliyordu.

50 gb adil kota hakkı vardı 50 gb dolduğunda 16mbit yani şuan adsl hızına düşüyordu.

Şuan 30 tl ye 4 gb turkcell ;)

• Burda fiyatları tl ye çevirerek baktığınızda pahalıya gelir tabiki ama şöyle dülünelim aylık maaşınız 1.300 dolar ve en pahalı paket sınırsız konuşma sınırsız mesaj 50gb internet (bi çoğumuzun evindeki akk 50gb) 375 dolar şimdi Türkiyede bakalım 1.300 tl maaşınız var en pahalı paket turkcell platinium 2000 dk 1000 sms 20 gb internet 129 tl orantısal hesaplarsak 5000 dk 2500 sms 50 gb internet 322 tl hadi düzleyelim 300 olsun şimdi para birimlerini eşit olarak düşününce 75 tl fazla verene konuşma sms sonırsız oluyo ki maaşlarının daha yüksek olduğunu düşünürsek O demek istediğimi anlatabildim umarım

• ya koca dünyada kotalı internetmi var kimi kandırıyorsunuz

• Addblock u tekrar aktif etme zamanı geldi.

• Bizim operatörler resmen bizi sömürüyorlarmış. Benzinde, doğalgazda, elektrikle vb diğer şeylerde sömürüldüğümüz gibi. Ha diceksiniz senin ülken de ne teknoloji varda ucuza kullanabilicen, haklısın....

İnsanlar hakedildikleri şekilde yönetilir.Durmak yok sömürülmeye devam.

• Yayınlayan Turkcell heralde adamın ülkesinin parasıyla benim paramı kıyaslarsan tabi pahalı olur.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.