Şimdi Ara

Türkiye 4.5G'de pahalı mı yoksa ucuz mu? Dünyadaki fiyatlar ile karşılaştırdık (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
2
Favori
2.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sonuç bölümüne katılmıyorum, GSYİH'e göre ülkemizde mobil internet ücretleri çok pahalı. Ayrıca bu karşılaştırmada Rusya örnek verilmiş ama sonuç bölümünde bahsedilmemiş.
    Dünyanın en kalabalık nüfusuna sahip ülkesi olan Çin'deki fiyatlardan da hiç bahsetmemişsiniz.
    Çin'de mobil internetin fiyatlarına da bir göz atın derim.

Türkiye 4.5G'de pahalı mı yoksa ucuz mu? Dünyadaki fiyatlar ile karşılaştırdık

Gördüğünüz üzere 3GB 100RMB yani 44TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amore -- 6 Nisan 2016; 11:12:53 >

• Bazen donanımhaber i yanlışlıkla açtığım ATV ye benzetiyorum. Bu haber de öyle olmuş.

• Abi koymasaydınız bunu şimdi bizimkiler bu haberi olur azmış biraz daha yükseltelim derler ????

• Ben 20 tl karşılığı 2 gb alıyorum. 3g ile de aynıydı. 4g tarifeleri farklıdır algısı neden yaratılmaya çalışılıyor anlamıyorum. Bu sadece yeni teknolojiyi fırsat görerek fiyatlara zam yapmaktır.

• En iyisi İngiltere imiş

Bu arada bizim operatörler burayı görmesin, abd yi örnek almaya kalkarlar falan eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmayın

• Tmobile için geçerli olan durum: Unlimited data even after all your high-speed 4G LTE data is used, at reduced speeds.

Yazı çok uzun, satır satır okumadım ama gelip de limitsiz bir hizmeti karşılaştırmak saçmalık.

• Maalesef yine de pahalı.

• Yani pahalı!

• Yazmadan edemeyeceğim. Şuan Almanya da yasiyorum ve buraya yerleşmeden önce düşündüğüm neyse hala aynısını düşünüyorum ve diyorum ki siz neyin kafasındasınız ki (böyle haberi yapanlara lafım) ülkelerin para birimlerini TL olarak çevirip aslında Türkiye de pek te pahalı degil gibi seyler söylüyorsunuz. Bir arkadasin yazdığı gibi sanki Avrupa daki parayı TL kazanıp euro üzerinden ödüyormuş gibi .

• Mazzini M kullanıcısına yanıt
    Serzenişte haklı olmak jargon ile editöre saldırmayı gerektirmez. Yazını düzeltmeni tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amore -- 6 Nisan 2016; 11:41:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amore

Serzenişte haklı olmak jargon ile editöre saldırmayı gerektirmez. Yazını düzeltmeni tavsiye ederim.

Yazımı düzeltmem ne benim düşüncemi nede editörün bu haberi hazırlanırken ki kötü niyetini değiştirmeyecek yinede tavsiyen için teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar bu fiyatları öderken, yanında tarifeye ek olarak ücretsiz cihazlar alıyor.

Nasıl bir inceleme yapıyorsunuz. Aylık 300 lira ödeyen adama s7 veya iphone gibi bir cihaz veriyorlar . Operatörden alınca cihaz ücretsiz oluyor, tarifenin içerisinde tolere ediyorlar. Biz cihaza ayrı, operatöre ayrı para veriyoruz, daha kötü hizmet alıyoruz ve daha fakiriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 6 Nisan 2016; 12:24:27 >
  • Çok talihsiz bir haber olmuş. Karşılaştırma metodu ve karşılaştırılan ülkeler o kadar yanlış ki diyecek bir şey kalmamış.

Polonya'da yaşarken 10GB 4G internete 7 Türk lirası ödüyordum. Üstelik orada yurtiçi dolaşım bedava. Yani A operatörün çekmediği yerde B operatörü ile internete girebiliyorsunuz. Dahası konuşma ve mesajlaşma ücretsiz ve paket bittiğinde istersen yenileyebilip istersen sınırlı bir hızla kullanmaya devam edebiliyorsun.
  • yalan dolan haberler :D bize kimse türkiyede 5000 bin 10000 bin maaş vermio adamların asgeri ücretleri yaklaşık en düşük 3000tl ile 7 8 bin tl arası değişio bu adam bırakta 300 tl versin aylık o adama koymaz :D

• sırf yorum atmak için girdim. bu haberi yapan arkadaş belliki firmalara yaranmaya çalışıyor. adam amerikada dolar kazanıyor bizim gibi 1300 tl değil.bu ne saçma sapan haber? birde tl karşılığını yazmış bak bak. amerikada 1300 dolar asgari verip 50 dolar istesin bakalım tarifeye? sallandırırlar adamı. geç böyle yalaka haberleri de yararlı haber yap gerçekten editörsen!
  • Ekonomiden anlamıyorsunuz madem hiç girmeyin bu toplara. Millete fiyatlar iyi aslında algısı yaratmanın ne geregi var. Ayıp yahu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu haberi yapan arkadaşın silkinip kendine gelmesi lazım.
  • Forumdaki arkadaşlar durumu çok guzel anlatmışlar.bu haberi yapan arkadaştan bir savunma beklerim .piyonluk mu yapıyor yoksa para yada reklam karşılığı mı bu haberi yayınladı açıklasın .forumdaki mesajları hiç mi okumuyorlar.ama bana gore ben haberi yayınladım paramı da aldım gerisi beni ilgilendirmez kafasındalar.burada yazılanları bilmeme ihtimalleri yok çunku.birde bu haberler konudan bihaber insanları etkileme amaçlı yayınlardır.bu kadar takipçisi olan bu sitenin insanları yanıltmaktan hiç çekinmemesi gerçekten uzucu bir durum. Yazık çok yazık.şunu unutmayin donanımhaber editorleri bu operatorler bu gizli reklam karşılığı size ne odedi bilmem ama insanların guvenini kaybettiğinizde sitenin trafiği duştuğunde iş işten geçmiş olacak.ben yerinizde olsam bu haberi yayından biran once kaldırıp ozrumu dilerdim.saygılarımla

• ordaki maaşları bize ver ortalam 5000dolar(14410tl) alıyolar ozman sıkıntı olmaz amacını şaşmış yancı bir haber

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyincarnege -- 6 Nisan 2016; 14:30:20 >
  • Bulgaristan'da vivacom operatörünü kullanıyorum.15GB internete 14 leva vermiştim yanlış hatırlamıyorsam.
    Tabii Bulgaristan'da alım gücü ve asgari ücretin bayağı düşük olduğunu da eklemek gerek.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.