Bildirim
TÜRKİYE 4G/5G HIZ TESTİ HARİTASI (4. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Hayırlı olsun Vodafone hattınız hocam, güzel günlerde kullanın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Haritaya eklendi 👍🏻
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
vodafone a yeni geçiş yaptım çekim kalitesi berbat. turk telekom kullanırken hız testi yapıp haritaya eklemiştim. şehrin göbeğinde oturuyorum. hemen arkamdaki caddede bir adet baz istasyonu da mevcut. ancak vodafone a geçtikten sonra evin içinde düzgün hizmet alamıyorum. şunu yazarken bile defalarca 4g den 3 g ye düştü internet. aynısı görüşmelerde de oluyor. görüşmeleri yapmak için balkona çıkmak zorunda kalıyorum. telefonla 4g de kesintisiz bir şekilde intermete girmek için de bir noktada sabit kalmam gerekiyor. eskiden köye gidince yapardık bunu telekomla son dönemlerde onu bile yaşamamıştım. köylerde bile çekiyordu. ama vodafone şehrin içinde çekmiyor. ayrıca evden çıkınca da 4g full çeken yerde dahi 20 mbps i geçmiyor internet. çok ama çok pişman oldum. 12 ay da taahütü verdik. çalışma vs yapmaları için bir yöntem var mıdır acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kayseride turkcell en fazla 50 mphs goruyorum nasil 4 g ise. Bi cok ulkenin 3 g si bundan hizli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
-
-
-
-
Konumu bulunan testler haritaya eklendi.
-
Olayı yeni çözdüm, şimdiden 2 test attım formla, anlamamıştım sistemi şimdi kafamda oturdu. Çok geziyorum artık her yerde speedtest yapıp atarım, 50 gb var nasıl olsa harca harca bitmez.
Bekliyoruz testleri, bi kaç güne 600 testi geçeriz inşallah 😄
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İnşallah, çok iyi bir proje olmuş. Mobil operatörler bölümünde başa sabitlenmelik bir proje. 😁
millet ucuza gelsin diye 2gb 3gb kotalı mobil internet kullanıyor. hızlı 4g den önce kotalar en düşük 5-10gb yapılmalı. youtube falan izlemek imkansız bu kotalarla.
-
asıl 10GB sattıkları fiyattan sınırsız satmaları gerek... + her yerde LTE-A yok...
-
Form yoluyla 3 test yollanmıştır.
Vodafone cok berbatmis yaa
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X