Bildirim
Türkiye Acil koduyla Amerika dan hava savunma ve hava desteği istedi!!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kaynak ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
https://www.sozcu.com.tr/2020/dunya/son-dakika-turkiye-idlibdeki-saldirilar-icin-abdden-patriot-talep-etti-5637127/
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
şu hale bakarmisiniz? rus iha lari nereleri cekiyor?
-
S400 ün ilk zamanlarında rusçu olduğumuz gibi patriotlar içinde amerikancı olmayı biliriz efendim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltravioleTT -- 20 Şubat 2020; 18:33:4 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
hoppala yine abd kucağı günleri gözüktü bize. hadi geçmiş olsun
yapacağınız dış politikanın ben
bizimkilerin muhteşem über dış politikası sağolsun hem s400 leri artık anca soba borusu olarak kullanırız, hem patriotlardan olduk hemde f35 projesinden atılıp f35 lerden olduk.
her yerden patladık. reis yine dünya liderliğini konuşturdu maşallah.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 20 Şubat 2020; 18:34:4 > -
-
Yürüyüş yapmak yasak hocam yani uzun zamandır yürütmüyorlar kimseyi ha işlerine gelirse belki yürütürler :)
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ya arkadaş diyelim patriot aldık sonuç?
Suriye toprağında Rus uçağı mı vuracaksın?
ABD gidip Rusya ile mi savaşacak terörist olarak gördüğü adamlar için?
Ciddiyim ABD kabul etti diyelim Ruslara nükleer santral yaptırıyoruz. Gazı kesseler 2 gün sonra elektriksiz kalıyorsun. Daha turizme Afrin'e girmedim.
Anlaşma yapmak zorundayız. Yeter la. Neden ölüyor bizim askerimiz İdlib'de. Sınırı koru dünya yardım etsin bize ne be.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
hoppala yine abd kucağı günleri gözüktü bize. hadi geçmiş olsun
yapacağınız dış politikanın ben bizimkilerin muhteşem über dış politikası sağolsun hem s400 leri artık anca soba borusu olarak kullanırız, hem patriotlardan olduk hemde f35 projesinden atılıp f35 lerden olduk. her yerden patladık. reis yine dünya liderliğini konuşturdu maşallah. |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X