Klüp olsun milli takım olsun, sen önemli ve cok ciddi bir maca çıkıyorsan önce ısıran, topu ayağında tutan, rakibi rahatsız eden, orta sahası kalabalık bir kadro ile başlamalısın. Yedeğe baktığın zaman oyunu değiştirecek adamların var, yani hamle yapacaksın oyunu avcunun icine alınca...
Ben almanyada yasıyorum ve bir kerede ise gittiğimde bana almanlar gülerek yine yendik sizi demesinler... Bir kere ben diyeyim su lafı...
ulan şu servetin yerine koun genç bir oğlan oynasın ardaş kafayı yiyecem ya
Rüyamda 2-1 yenmiştik, boşuna dememişler rüyalar tersine çıkar diye.
Birazdan bir gol daha atarız son dakikada Lahm gelir atar yine 3-2 biter maç
quote:
Orijinalden alıntı: 10.5
Servet'i, Sabri'yi, Hakan Balta'yı bu takımda oynatan zihniyetdir bizim tek sorunumuz, Servet'in yerine Emre Güngör veya Kadroya aldığın Ömer Toprak var iken, Sabri'nin yerine kadroya aldığın Mehmet Topal veya Necip Uysal var iken, Hakan Balta yerine İsmail gibi son maçlarda formda olan oyuncular variken kendi takımında forma şansı bulamayan adamları sahaya sürersen böyle olur işte.
Al sana Hakan Balta. Adam şu ana kadar bizim takımın en iyi adamı, ezbere yorum yapmayın.
10 dk hadi yav hadi lan
Bence yanlış düşünüyorsunuz bu kadro bir iki değişiklikle bu gruptaki her takımı yenebilir Almanyayı da zorlayabilir. Ama Almanyada boru değil her takıma boruyu döşer bize haydi haydi döşer.
Ama şuna da katılmamak elde değil. Hiddink edendi geldiğinde takım kötüydü ama hiçbir iyiye gidiş sinyali olmadığı gibi daha da kötüye gitti. Zahmet edip arada bir Türkiyeye gelen Hiddinkine milyon dolar vermeye gerek yok. Alın temizinden bir Türk hoca. Misal Abdullah Avcıyı alın 10 sene çalıştırır milli takımı. En kötü ihtimal BUNDAN DAHA KÖTÜ OLMAMIZ MÜMKÜN DEĞİL!
Gökhan Töre çok iyi oyuncu...
Ya bu Gökhan Töreyi neden baştan oynatmadı bu adam...
abi o orta nasıl biraz ruh katın işinize
Gokhan Tore muhtesem oynuyor MUHTESEM
Ulan hadi be .Bir hareketlenin canlanın ya .
gokhan tore
gir gökhan gönül klasiği...adam yine çizgiden topu çıkardı...
anaam saglAm mac oluo
Volkan'a ne oldu böyle ya, seyirci gibi.
Ne olurdu Aurellio yerine Topal ile başlasaydı , Hamit'i en baştan ortaya koyup Sabri yerine Gökhan Töre ile başlasaydı. Aslar kulübede yedekler sahada olarak başladık maça.
quote:
Orijinalden alıntı: ksk_mehmet
gir gökhan gönül klasiği...adam yine çizgiden topu çıkardı...