Şimdi Ara

Türkiye - almanya maçı (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
488
Cevap
2
Favori
8.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hiddink ne iş yapar ya kenarda ben sürekli oğuz çetini görüyorum
  • Almanya 'nın yatacağını hiç sanmam..Niye böyle düşünüyoruz anlamıyorum..Niye yatsın adamlar ? Löw dedi sizi yeneceğiz..Ama Belçika'yı da yeneceiz Kendilerini sıkmadan rahat oynuyorlar ve bu bize de yetiyor Belçika'ya da yeter.
  • bizde hiz yok pas yok teknik yok sonuc ortada
  • Sabri...
  • en iyi selçuktu sanırım , tuttu onu çıkardı
  • ASLINDA CIBANIN BASI OGUZ CETIN..

YALVARIRIM BIRAK SU MILLI TAKIMI BIRAKKKK

CHELSEA HIDDINK I ISTEDIGINDE GONDERICEKTIK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 7 Ekim 2011; 23:04:54 >
  • Neuer için Bayern Münih boşuna uğraşmamış...Adam maçın başında çok iyi bir kurtarış yaptı ve iki golünde hazırlayıcısı oldu...Kalecilik vasıflarına diyecek birşey yok...Artısı ayakları çok iyi, oyunu çok iyi takip ediyor, gerektiğinde libero gibi oynuyor...
  • Arda Hiddink'e bağırdı uzaklaştırdılar falan ne oldu orada ?
  • bir volkana bak bir neur'e ,volkan bugün hiç gününde değil adeta ne işim var burda der gibi hareket ediyor ve tabiki efsane sabri her iddasına girerim bu adam bugün 1 isabetli pas bile yapamadı rezalet ya hiddink defolup gitmeli türk oyuncuları çok iyi bilen içimizden biri gelmeli takımın başına
  • Adamlar kendilerini hiç ama hiç sıkmadan bizi resmen ezdi. O kadar rezil bir haldeyiz ki şu an San Marino bizden daha derli topludur. Bu kadar kötü yönetilen bir milli takım hayatımda görmemiştim. Hiddink ve ekibine tebrikler.
  • ben teee ne zamandan beri diyorum takımı resmen oğuz yönetiyor ve batırıyor,kaç kişi gitti geldi adam hala yerinde...burada başka olaylar dönüyor sadece sportif bir durum yok bana göre..

hiddink ayrı bir olay..binbir tane pırlanta gibi teknik direktörümüz varken hadi onu geçtim milyon tane yabancı iyi olabilecek teknik direktör varken bu ruhsuz adam geldi ona yanıyorum...al genç başarıya aç birini, ilk turnuvada başarılı olmasın ikincide olmazsa istenilen her şeyi yapacağım...
  • Almanya Belçika'ya niye yatsın yaw Eurovision mu bu komşu ülkeye puan verecek

Adamların hedefi gruptaki bütün maçları kazanmak Belçika'yı da rahat yenerler ama biz bu kafayla playoff'u falan geçemeyiz..
  • Almanlar kazanırsa bizde kazanmış sayılmıyormuyduk
  • bu golleri ancak uganda milli takimi yer
  • Almanya eğer Belçika'ya karşı böyle oynarsa kazanır ama Belçika'da biz gibi oynamaz.Artı olarak bu oyunla ben Azerbaycan'ı pek kolay yeneceğimizi düşünmüyorum.Ancak belki sıkmazlar kendilerinide öyle alırız maçı.
  • Şu takim yerine Fener,Cimbom,Beşiktaş çıksa daha iyi oynardi
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

ASLINDA CIBANIN BASI OGUZ CETIN..

YALVARIRIM BIRAK SU MILLI TAKIMI BIRAKKKK

CHELSEA HIDDINK I ISTEDIGINDE GONDERICEKTIK

Aynen fatih terimden bu yana ayni takim.
  • Türk futbolu içine yerleşmiş adam kayırma zihniyeti artık bitmeli, bıktık kardeşim yeter bırakın gidin ya. Almanların yaş ortalaması herhalde şu an 24 falan, gencecik çocuklarla futbol dersi veriyorlar.
  • 3 olsun veya biz atalım da bari üstçüler sevinsin

ve bunu yazarken rıdvanın yorumu da herkes gibi:

neuer iki hücum başlattı ve ikisinde de gol yedik....kalecinin asistten önceki pası 2 kere attığı kaç maç vardır acaba dünyada?bunu herkese sadece türk futbol yapısı yaşatır..
  • Şimdi burda Gökhan Gönül'ün amacı ne?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.