Şimdi Ara

Türkiye - almanya maçı (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
488
Cevap
2
Favori
8.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Volkan çok kötü ya hiç beğenmedim
  • Gökhan da batırdı yalnız bu maç.
  • "Sabri, top kaybı" artık bunu duymaktan gına geldi.
  • İlk golün benzerini yedik.Yine 3 pas,kaleci orta sahaya orta sahadan bir pas ve gol.Servet yine çok iyi çalım yedi kendisini kutluyorum.Gökhan Töre oyuna girdi dedik oyundan aldığı adam ilk yarının en iyilerinden Selçuk İnan.
  • Sanki çok farklı bir sonuç bekliyormuş gibi yorumlar geliyor, şu takımdan şu defanstan ne bekliyordunuz ki. Atak Neuer ile başlıyor 2-3 pasta gol oluyor.
  • Neuer kuşkusuz şu an dünyada topu oyuna en iyi sokan kaleci.
  • Volkan mı kötü ? Yediğimiz gollerde Volkan'ın suçu ne arkadaş. Defans'a laf edin bari. Kalecileri atağı başlatıyor resmen.
  • Sali gunu almanya belcikaya karsi fazla sïkmaz kendini ne de olsa komsu ulkeler vb
  • Bu Hiddinkle EURO 2012 gidersek rezil oluruz oralarda hollanda,ispanya,ingiltere,italya,fransa Var

euro 208 den sonra milli takim nasil bu hale geldi

ARDA HIDDINK LE TARTISTI OLURDA EURO 2012 KATILIRSAK T.D. HIDDIN OLMAMALI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 7 Ekim 2011; 23:01:57 >
  • Sahada öyle bir oyun varki sanki 2-0 biz yeniyoruz bizimkiler oyunu yavaşlatıyor alman oyuncular top kapmak için yerlerde yuvarlanıyor.
  • arda soyunma odasina gidiyodu hiddink gel buraya dedi
  • Rıdvan: "Dikkatli olalım çok fena yapabilirler bizi yeani"
  • Rıdvan: çok fena yapabilirler bizi.
  • Rezillik ya . Harbiden rezillik. Bir teknik heyet elindeki jenarasyonu bu kadar mı kötü kullanır arkadaş . Sen hem oyuncunu farklı bölgede oynatıyorsun , hem de o oyuncun Sabri . Daha ne diyelim sana yani ...
  • rezillik adına oscara aday film çekiyor teknik heyet...ilk önce selçuk sonra arda çıkıyor, oyunu ne durumda olursa olsun değiştirecek iki oyuncuyu çıkarıyor,aurelio ve sabri sahada....

bela okuyacağım olmayacak forumda......
  • Adamlar orta sahayı 2-3 pasta geçiyorlar. Kaleciden pasla başlayıp gol yiyoruz. 2 golde biz atak yaparken dönüşte yedik. Çok hızlılar, iyi pas yapıyorlar ve buldumu iyi topa vuruyorlar.

Bizimkiler 4-5 metreden dağlara taşlara vururken adamlar hep caza sahası dışından vurdular ve muhakkak kaleyi buluyorlar.
    Eeee işte Azerbaycana yenilirsek telafisi olmaz. Elin almanının yarısı kadar displin olmazsa biz bu işi hiç zaman harcamayalım. Milyonlar harcıyoruz bu takıma, bu teknik direktörlere yazık resmen. Gine gidemeyeceğiz. YAZIKK!
  • Arda Hiddink'e çattı mı, bana mı öyle geldi?
  • Tuncay sakat mi arkadaşlar?
  • Gülünecek haldeyiz yemin ediyorum Kapattım maçı
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.