Şimdi Ara

Türkiye - almanya maçı (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
488
Cevap
2
Favori
8.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yenildik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi commodore63 -- 7 Ekim 2011; 23:24:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: joedumars

quote:

Orijinalden alıntı: 10.5

quote:

Orijinalden alıntı: joedumars

quote:

Orijinalden alıntı: 10.5

Servet'i, Sabri'yi, Hakan Balta'yı bu takımda oynatan zihniyetdir bizim tek sorunumuz, Servet'in yerine Emre Güngör veya Kadroya aldığın Ömer Toprak var iken, Sabri'nin yerine kadroya aldığın Mehmet Topal veya Necip Uysal var iken, Hakan Balta yerine İsmail gibi son maçlarda formda olan oyuncular variken kendi takımında forma şansı bulamayan adamları sahaya sürersen böyle olur işte.

Al sana Hakan Balta. Adam şu ana kadar bizim takımın en iyi adamı, ezbere yorum yapmayın.

Ulan dalaylama 1 gol attı diye senin gibi fikirlerimizden vazmıgeçicez her gol atan Messi'mi sayılıyor bu ülkede anlamıyorum ki, Ben bu yorumlarımın hepsini her maç için tekrarlamaktan bıktım ulan, Kendi oyuncun diye savunacağına biraz özeleştiri yap, Milli takım için konuşuyoruz gs-fb-bjk için değil.

Üstteki mesajları okusaydın Servet'le Sabri'ye neler yazdığımı görürdün seviyesiz herif. Maçı gözünle izle işkembeden sallama.

Ya bırak bu ayakları, Servet Sabri'yi herkes görüyor zaten, Hakan Balta'nın neyi varda bu takımda oynuyor Allah aşkına, 2 sezondur ne gs'de nede miili takımda bi varlığı yok ancak yinede tercih edilen isim oluyor, Selçuk Şahin, Sabri, Gökhan Zan, Servet gibi.

• mesut iyiki oynamamis..
  • Dalga geçiyorlar resmen.

Hamit sakatlıktan yeni çıktı
    Servet sakatlıktan yeni çıktı hemen gözü kapalı sahaya sürmek olmaz.

Arda'yı neden oyundan alırsın?

Sabri neden orta sahada oynatılır Mehmet Topal varken.

Aurelio nedir arkadaş neden milli takıma alınır.

Diziliş yanlış, taktik yanlış, ruh yok, inanç yok, sen daha sahaya çıkmadan maçı kaybetmişsin.

Hiddink'in şu takıma kazandırdığı birtek şey yok. Aksine geri götürdü. Bu halde playofu geçemeyiz.
  • rezillik
  • Gokhan gonul tam hazir degil illa sabriyi oynatcam diyosan koy bari oraya oynasin orta sahada top tutan selcuk inani neden cikardi anlamis degilim gonulu cikarip inani alsaydi orayada sabriyi cekseydi bari.
    Aurelio ===>Mehmet topal olayina hic girmiyorum bile
  • Servet bence takımın en kötüsüydü diyebilirim, sonra Hamit ve Sabri. Gökhan Gönül de kötüydü ama maç eksiği olmasına rağmen penaltıya kadar gene de kötünün biraz daha iyisiydi.(Asist güzeldi) Gol vuruşu özürlü bir Milli Takımımız var maalesef. Bu akşam fb'li Emre'yi de orta sahada çok aradık. Aurelio defansif olarak iyiydi ama ofansta Emre gibi adama ihtiyaç vardı. Aslında Selçuk İnan yerine Mehmet Topal girse daha mı iyi olurdu bilmiyorum. Gökhan Töre de ilk 11'de başlamalıydı bence. Bu arada bu takımdan ben Arda'yı maç sabaha kadar oynansa almam valla, bence alınması hataydı.

Hakan Balta'yı beğendim aslında, İsmail'den daha çok güven verdi bana. Kaleci Volkan da durgundu sanki, güvensiz geldi ilk defa.

Sonuçta kötü bir mağlubiyet oldu bizim için, gene yazık oldu ama Hiddink ve Oğuz Çetin'in eseri maalesef

•  Türkiye - almanya maçı

Bu kadronun oturtulması lazım bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockerboy-h

Türkiye - almanya maçı

Bu kafa yok ki kanarda.Sabri ile Servet ile ne planlıyorlar anlamıyorum.
  • skor maç başlamadan belliydi, tutturan arkadaşlara tebrikler..
  • almanya çok üstün ya... su oyunuyla dunyanin en iyi 3 takimindan biri... ne disiplin be arkadas...
  • gokhan tore sabri yerine 11de baslamaliydi aurelio yerine m.topal olmaliydi ben bu hiddink ve ekibini anlayamiyorum
  • Stad ugursuz
  • İkinci yarı Aureilo ile Topal'ı değiştirseydi böyle olmazdı, Hamit orta sahanın ortasına çekilince ki çekilmesine rağmen hep ilerideydi, defansif olarak çöktük ve orta sahamız resmen boşaldı. İyi değişiklikler yapsak bu maçı kaybetmezdik.

Gökhan da maşallah durduk yere penaltı yaptırdı.
  • babama 3 atarlar demistim 3 atarlarsa bi tane zorla atariz demistim

milli takim ayni milli takim bunun hocayla mocayla ilgisi yok.
    oyuncularin temeli zayif oyun zekasi almanlarin yaninda komik kaliyor.

kotu takimiz iste normal sonuc
  • la 3 gol yemişiz volkan iyi oynasa ne olur nesini savunuyonuz

takım komple berbattı ama hiddinkde tuz biber ekti ... selçuk ve arda sonuna kadar oynmalıydı , sabri ve gökhan değil ... hamit de hazır değil halen okadar bel bağlamaması gerekiyordu
  • Biz bunların daha fazlasını hak ediyoruz kimse üzülmesin.
  • Kötü oynadık yukardaki kadro kesinlikle mükemmel arkadaşa katılıyorum. Yinede play-off'a kalacağız,Almanya Belçika'yı yener
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eagle Claw

quote:

Orijinalden alıntı: rockerboy-h

Türkiye - almanya maçı

Bu kafa yok ki kanarda.Sabri ile Servet ile ne planlıyorlar anlamıyorum.

bence çok güzel bi kadro
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.