Şimdi Ara

TURKİYE BİLİM MERKEZİ (Web - Yazılım - Donanım - Grafik- Videolu Eğitimler & AB projeleri)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Site adresi :www.turkiyebilimmerkezi.com
    Site içeriği / Hizmet verdiği alan :BiLİŞİM (Web - Yazılım - Donanım - Grafik (Teknik Çizimler) - Videolu Eğitimler ve AB - KOSGEB Projeleri) hakkında Herşeyin tek bir sitede olduğu bir platform oluşturma aşamasındayız.
    Kullanılan Dil :Türkçe

Not: Uzun soluklu olacak olan bu projemizin şuan itibariyle grafiksel tasarım aşaması bitmiş olup , veri ve içerik anlamında yüklemeler yapılmaktadır. (Menüler aktif değildir)

Şuan itibariyle bölümlerimize,alanında bilgili ve deneyimli kişiler (çalışma arkadaşları) aramaktayız.

Bu konuda ilgili arkadaşlar sitedeki teklif formundan bize yazabilirler.

İsteğimiz Ekipçe Türkiye de ses getiren ve ileride de seminer ve aktiviteler yapabileceğimiz topluluk oluşturmak.

Teşekkürler;
    Mevlüt KARA
    destek@mevlutkara.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daywalker38 -- 17 Nisan 2009; 17:56:43 >

• Sitenizin menüler açılmaması rağmen tahminler yürüterek incelemeye çalıştım, menüler açıldığında sitenizi dahada inceleme fırsatım olacak. Gerçekten büyük bir projeye imza atmış gibi gözüküyorsunuz eğer istikrarlı bir şekilde devam ettirilirsen gerçekten türkiye bilim merkezi olmaya aday bir site gibi görünüyor. Seminerler ve aktiviteler konusuna gelincede inşallah dediğiniz gibi seminerler gerçekleştiririsiniz ve türkiyede büyük bir topluluk oluşturursunuz, ben seminerler ve aktiviteler konusunda her türlü konuda sizlere ekibimle birlikte yardım edebilirim, böyle büyük bir ses getirecek projede bizde yer almak isteriz sizlerde izin verirseninz tabi, türkiyeyi uzun süre bu siteden mahrum bırakmassız umarım ve biran önce faaliyete geçirirsiniz, eğer diğer konulardada yardıma ihtiyacınız olursa seve seve yardımcı oluruz ( Deneyimli Eleman vs. ) En kısa zamanda görüşmek üzere ..

Saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaNfRiD -- 12 Ekim 2009; 12:39:05 >

• Merhabalar

Türkliye Bilim Merkezi Platformumuz İçerik ve ekip olarak tamamlanmak üzeredir...

Teknik Çizim Editörleri (2)
    Pic Micro Editörler (2)
    Grafik ve Tasarım Editörü(1) aranmaktadır.

Www.turkiyebilimmerkezi.com

Teşekkürler;
    Mevlüt KARA
    bilgi@turkiyebilimmerkezi.com
    destek@mevlutkara.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daywalker38 -- 12 Temmuz 2009; 15:33:58 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.