https://medya.turkcell.com.tr/bulletins/turkiye-bipten-bayramlasti// < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Türkiye BiP’ten bayramlaştı (Sektörel)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Kesinlikle öyle bir şey olmadı laf olsun torba dolsun haberler yapıyorlar... hele ki mobil veri kullanımı dibe vurdu, herkesin evde olduğu dönemde mobil veri artacakmış insanın aklıyla alay ediyorlar, hadi normal bir süreç olsa millet dolaşımda mobil veri rekor kırdı de olabilir anlarizda, sokaga cikma yasağında bari bu kadar sallayıp insanın aklıyla dalga geçme medya merkezi...
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Birçok insanın sabit genişbant internet hizmeti yok. Sokağa çıkma yasaklarının uygulandığı haftalarda mobil veri kullanımının artması oldukça normal hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sizin kaç milyon genisbant abonesi olduğundan ülkede haberiniz yok sanırım, ayrıca bir genisbant aboneliğinde 2-3 yeri geliyor 4-5 kişi internete bağlanıyor, hadi diyelim bu sallama haber doğru 17’gun boyunca çalıştım dışarıdaydım gittiğim her yerde bu internet neden normal olduğundan cok daha hızlıydı, 10 mbps zor görülen yerlerde 100-200
mbps hızlar verdi speedtest, sizin bir çok dediğiniz tam tersine çok az insan
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Normal bir dönemdeki dört günlük kullanımla karşılaştırmak lazım, daha fazla kullanım olduğu olmuştur belki. :D Bayramda birçok kişi memleketine vs. gitti. Sabit hat yoksa gittikleri yerde kullanım olmuştur yine ama neyin rekoru kırılır bilmem. Artık veri kullanımı hiçbir şey olmasa bile sürekli artıyor, bu artış paralelinde sıradan olan bir şeydir belki.
Mesajlaşma olayı da hikaye. 100 mesaj atana 1 GB İnternet vermeseler kim Bip'ten mesaj atsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sis651 -- 18 Mayıs 2021; 6:24:37 > -
valla hocam rehberimde 1200 kişi var bayramlarda çok ciddi artık rahatsız edici derecede bir bayram trafiği oluyor, 1 tane bile bipten mesaj gelmedi, whatsapp imsg kendinden geçti, bana kimse bip olayını inandıramaz...
-
Benim Bip o kadar mesaj göndermiştir bayramda. :D
Bip artık resmi kurumların iletişim kanalı oldu gibi. Çoğu da birilerine yaranmak için geçiyor. Whatsapp'ını kapatanlar sıkıntı ama. Hesaplarını kaldırmıyorlar, yazıp duruyoruz, cevap bekliyoruz. :D
En iyisi Telegram tabi.
-
Diğer operatörler de bip yönüne kullanımı teşvik etmişti geçtiğimiz süreçte. Belki onun da etkisi vardır. :) Sektörel haber için ise teşekkür ederiz. 🙃
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X