https://x.com/UniBogazici/status/1823636610140778694?t=PhktpZ4BhGmQHZ8RLhJTYg&s=19 Odtülüler de sevinsin bounu geçtik diye. Boğaziçi her şeye rağmen ilk tercih edilen yer. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boniek -- 14 Ağustos 2024; 13:11:24 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Türkiye birincileri yine bounu tercih etmiş
-
-
Medipol ile itü alıyor çoğu zaman 1. Leri çok şeyyapmamak lazım sanki
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bir de ilk 3 yaptıkları için 100k cebe indirecekler. Şunların yerinde olmak vardı ah ahh
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ea ve sözel birincileri her zaman boun yazıyordu. Sayısalcı da yazmış bence yanlış ama yine de boun yerine koç bilkent odtü itü yazmadı diye hayatı bitecek değil.
Bilgisayar bölümüne bu sene 90 bin araştırma bütçesi ayırıp (tl bu arada dolar falan değil he :D) ilk 3e toplam 300k dağıtınca erkekler
-
100k hiçbir şey bu ekonomide maalesef
-
Oha bu bir profesör un aylık maaşı emin misin
Cem Say'ın 144 bin tweeti olmasa arayıp bulacaktım da çok üşendim valla. Ama senelerdir böyle(ymiş) zaten. 2021den kalma tweet:
x (formerly twitter)Tuna Tugcu (@tuna_tugcu) on Xhttps://x.com/tuna_tugcu/status/1358069640228921345Edit: Araştırma bütçesi değilmiş pardon
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yagizo1 -- 14 Ağustos 2024; 13:35:47 > -
90 bin TL araştırma bütçesi mi olur? TUIK fiyatlarıyla bile bir şey yapılmaz o paraya
-
Gerçekten korkunç
Buldum.
x (formerly twitter)Tuna Tugcu (@tuna_tugcu) on Xhttps://x.com/tuna_tugcu/status/1815363713970352413 -
1. Konuşmasında itu bilgisayarı tercih edeceğim diyordu niye karar değiştirmiş?
aylık mı yoksa tek sefere mahsus mu
-
Tek sefer hocam aylık 100k kim vere
Tek seferlik 100k ve aylık 15k
Boun=59 puan 2 kupa bjk
ilk 1000den şu kadar öğrenci aldık postunu bekliyoruz.
-
ceo olmak isteyen kardeşleri seneye bekliyoruz
-
hocam sanki geçen senelerde tr 1.leri burs almamasına rağmen üni tercih ediyor gibi konuşmuşsun
Off tek tek yazdirican mi yani ille 1 İoili mit giden iflli yok, hatta konustuk o cocuktan once iflnin ioisi bile olmayabilir (pandemi sonrasi yok oncesinden emin degilim), varsa gosterirsin. 2 imo madalyali iflli diyorsun iflnin iki yıldır milli takimda ogrencisi yok, b.k.yi diyorsan madalyasi yok. 2.5 bu kadar zorlama ile anca 2 3 kisi cikariyoruz itk/uaa/tac uclusunden her sene bunlarin kati cikiyor (yorum olarak vereyim dedim). 2.6 ben zaten konusma sirasinda fentek ovdum azcik okuman varsa cikiyor bu net bir sekilde. İfl daha iyi demedim diyen insanin bazi sozleri
Ki bu baya bold bir claim, enka fentek filaj 2ser 2ser her sene math phys supuryrken. Afl gommedim derken
Bizim bilgisayar takiminin en kotu senesi bu yil, 1 kisi gecti. Ondan onceki senelerde sirayla geriye dogru 3 5 7 ve 6 kisi gecmis olmasi lazim, ya kucumsemek icin sansli sallama ya da kotu niyet baska aciklamasi yok. Bu arada pandemide olimpiyata gittim diyorsan bizim cocuklari taniyor olman lazim, taniyorsan max 1 demiyor olman lazim, kafa karistirici. 3 ben bunu kacirmis olabilirim boyle biri var mi? Hele 2 sene ust uste çok belirgin bir sey
Takımdan kastim ioi takimi. Bildigim kadariyla pandemi sonrasi takima iki kez giren sadece 4 kisi var, 2si fentek biri cagaloglu mezunu sonuncu da ya robert ya uaa idi net hatirlamiyorum. Bu da kolpa veya 17.yydan kalma birisi 4 Abi yaz kis kampi gecirmis bir insan nasil 4 kişilik takima bir liseden 6 kisi sokabiliyor? Mesaj editlenmis sonra ve yaz okulunu bilmeyen ben olmusum:d Dedigin claimlerin çıkması icin 2.asama madalyalarini saymak lazim dedim belki karistirmistir ama yok salliyormusuz🥰 Bu arada tanidigim bunu yapti sunu yapti mevzusuna gerek yok claimlerde bulunan sensin sonra dedigin profillerin hicbiri gercekte yok :d Hayir mesela bisey diyosun yanlış ozur diledim diyosun, e sonra fentek iyi degil diyosun yaziyoruz liseli muhabbetini birak artık oluyo. Cocuk bu arada gayet hakli, iflden bile adam akilli bisey cikmamis, yerel madalyanin sana actigi kapi da yok gibi bisey, ee o zaman ne anlatiyoruz? Son 10 yilda 5 buyuk olimpiyatta top 10 puanlı devlet okulu+fentek enka uaa robert tevitol koc harici 5ten fazla uluslararası madalya cikmis midir acaba? Kac yıllık olimpiyatciyim diyorsun, olimpiyatta uluslararası altin (imo ve iphoda gumus de kurtarir) ve ulusal bronz haricindeki hicbir sonucun efor icin optimum olmadiginin da farkina rahatlikla vardiginizi dusunuyorum. Kendi kendine hiçbir allahin kulu herhalde uluslarasi altin almicagina göre yonlendirmesiz verdiginiz arguman zaten bastan yanlis? Ceylan icin de cok iyi bir profildi, bilirim, trye döndü sanirim hatta ama son zamanlar ioisi ve pandemi sonraki donem konusulurken muhtemelen daha siz ortaokuldayken alinan 2 altini saymak biraz absurt oluyor. Okulu kisiligi yapmayin diyen insanin da muhtemelen mezunu bile olmamasina ragmen ifl fani olmasi (ki ifllilerle benim aram gayet de iyiydi, hic böyle salak sacma triplere girip her seyi abartmaya calisma kompleksleri yoktu, kimin okulunun icine dsha cok edildigini kapistirirdik o kadar) ve sanki odtunub kendisi gibi her seyini savunmaya kalkıp geri kalan her seyi kendince gommeye calismasi daha bi ironik Neyse dalga gecen pek komikli bir meme ssi atıp zafer ilani edebilirsiniz |
Bilgisayar bölümüne bu sene 90 bin araştırma bütçesi ayırıp (tl bu arada dolar falan değil he :D) ilk 3e toplam 300k dağıtınca erkekler |
Abi abuk abuk yanlış seyler yaziyorsun millet okuyor, bilip duzeltmezsem yanlis yonlenen cocuklarin sucu bir o kadar da bende olur. Yok ioide soyle elemanlar var suraya gittiler su lise super su lisede adam yok her yerden uber profil cikiyo derken cok iyi, olmadigini gosterince auvv. Hala alt donemleri (okullarından.bagimsiz) yonlendirmeye çalışırım, 8 yildir isin icindeyim bi zahmet duzelteyim yanlis bilgileri |
Siz bunları yazinca alt donemleri bi cekistirdim ben de, ioi muhabbetine hala ugrasmiyorlar (2017de takima giren kız 2030a kadar tarihimizde tek kalacak gibi, ee tabi valo atmak daha cazip bronzu kurtardiktan sonra), bizim lise 7 kisi filan yollamaya baslamis bilgisayar ikinci asamaya, emin misiniz 1 2 ankara fenli olduguna? Yaw ikinci asamaya gecmek uber zor bir olay degil ki, doğrudan gelecek icin bir korelasyon da cikarmiyor yani (bizim kimya olimpiyatinin cift haneli ikinci asama yolladigi sene var trde başka hiçbir allahin kulu kimya olimpiyatina o zamanlar uğrasmadigi icin, simdj onlarw ne yaptiniz diye sorsan eglendik derler). Takim mecburi rotate ediyor, 3 sene giris hakkin var 9da milli takim herhalde bilgisayarda da cok nadirdir, ama isin sonunda aynı cocugun alt donemi filan gelir. Son yillarda o kimyaci kiz ve bizim arkadasin kardesi dedigim bilgisayarci cocuk disinda 'tasra' denebilecek liseden milli takim hala yok gibi bir sey. Eee madalya yoksa yurt disi top okul kabulu de yok (bazen varsa da yok). Yeterince cocuklar lead edilmezse cok sey çıkabilecek sonuclar sadece ya biz bunu da yapmıştık tarzinda bir ani olarak kalıyor. Yaw ceylana kadar iniyorsak bizden ertemlerin jenerasyona geliyoruz neredeyse. İchodan zaten sürekli mit placementi oluyor gold veya ülkenin tek silverini alirsan. En son gsl155ten bir cocuk (3 altinli, hatta kendisini satmayı unutmusum kendisi son 4 mitnin 3unu icho altinli yapıyor) mit mse gittiydi, ondan once benim alt donem vardi mit chem. Ama (gozlem bu sadece) eger ulkeden cikma senden daha iyi renk bir madalya varsa nanay, o kadar kasmis oldugun bir durumda max karsiligin 2205ten kallavi bir burs alması cok can sikici. İcho/ipho/ibo 3 silverli 3u de mecburi turkiye olan cocuklar var bizden son zamanlarda. Eskisi gibi uluslararası bronz alayim Oxford yaparim en kotu şeyi kalmadi cok. En iyi okul icin ciddi bir referans lazim çünkü ozellikle fentek ve enka baya baya domine ederken belli basli alanlari, ielin o fizik ekolu bizim eski math ekolu varken ifl ilk su anda 5te bile olmayabilir (uluslararası madalyalarda). Ki wikipedia sayfasinda tamamini yazmislarsa benim bizden ezberden sayabildigim daha fazla madalyamiz var mesela. Tubitak fenin nasil kuruldugunu cok cok iyi biliyorum, o okulun omru pek yok, o yüzden kendileri liste disi. Okulun pek tutmamasi bi yana (inanilmaz nakil verdi, sonra kontenjan artirdilar), o kadar çocuğu ikinci asamaya geciriyor ama uluslararsı galiba 1 ibo var sadece ellerinde hala |
İsim vermekten zarar gelmez herhalde Son 3 4 yilda bilgisayar milli takimina alperen disinda biri girdi mi ki iflden ben mi kaçırıyorum? Son yillardaki gümüşlerden birini o aldi evet de bouna gitti diye duyduydum, digerini bizim donemden bir arkadasin kardesi aldi, diger ikisi fentek olmali (biri mitye giden dedigim cocuk, ege). İcho icin de son yillarda benim bildigim birden fazla madalya alan iki kiz var, biri bizden mitye gitti zaten (3 madalyasi var), oteki de iflli degil diye biliyorum sehrini hatırlamıyorum ama dogu sehri olmasi lazim, su an medipol tipta. Abi kamp ayri milli takim ayri, Tübitak kamplarini ve 2.asama madalyalarini uluslararası madalya saniyor olmayasin? İoi takimi zaten 4 kisi+yedek. Bizim lise ioide hic iyi olmadi zaten orasi ayri da son 2 yilda bana özellikle söylemedikleri bir sey olmadiysa bilgisayar olimpiyatinda by far en basarili okul ist fentek olmali hala. |
Benzer içerikler
- samsun en iyi dershane sıralaması
- altuğ güneş kimdir
- kbb uzmanı maaşı
- hocalara geldik dershane yorumları
- tyt biyoloji kaç günde biter
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X