Bilkentten denese belki yeterdi gücümüz ama hazırlığı ankarada okumak gibi bir dezavantaj var |
Türkiye birincileri yine bounu tercih etmiş (3. sayfa)
-
-
Berkeleyin ermeni lobisi cok saglam ya, hele funded kabul için super exceptional bir profil lazım trden. O kadar iyisen de Harvard mit stanford yap kardesim
Hatta ug icin ucla>ucb bile diyebiliriz ya
Berkeley boklama seansimiz bitmistir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Killing Road -- 14 Ağustos 2024; 17:1:53 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok samimisin kral 🙂
Berkeleye 2021'de biri lisans biri yl iki kişi gitmiş ee'den. Bilkentte ermeni networku hallediliyor galiba
-
Geri döndü diye biliyorum ben 1 sene uiuc de okuyup itü cs e
Saygımı yitirmiş durumda itu cmpenin hala en iyi placementi tum
Bizim okul stanfordun buyugu cia mossad kgb mit kgt cikis noktasi normaldir
hu berlin veya fu berlinde iktisat okumak amerikada phd yaptırır mı ? var mı bildiğiniz örnekler
-
Valla almanyadan cikan büyük ekonomist hic bilmiyorum yeni jenerasyonda, Bilkent/koc daha iyi placement verebilir gibi geliyor.
Avrupada econ icin tek bir okul var o da bocconi
Bizim bi arkadasın arkadası unc ye gitti sanırım cs ilk 3teydi 2sene önce fln. Yavas yavas öğreniolar
Yaw bilkentte unc safety school muamelesi bile gormuyo ama evst bir yerden baslamak onemli, aslinda ulkede para olsa ethz masterla baslarlardi da o tren kacali cok oldu, bol bol tub rtwh filan görürüz anca
MJ in okulu UNC bir babadır bizim icin NCAAlerde.
tabi tabi step by step
tub fln bile cok gormedım benım kuzen polimi ye gitcek ama italyan okullarının pek bi olayı yok gibi gelio bana.
almanca olduğu için mi ? bu almanya ne balon bir ülke yaw
-
Yok ya uste uk okullari ve bocconi haricinde adam yerkne cok koymuyolar okullari, alanina bagli olarak upf, uzh, bse, uva filan biraz da. Fark cok acik muhendisligin aksine
Hocam uk e girmek usten zor mu phdde
Funding daha az kesin (85% diyelim), ama brown, ucsd ye giren profiller benim gördüğüm oxford da yapabiliyor oluyor. Ben basvuramadim ama cok buyuk ihtimal oxbridge/imperial/lse 4lusunden 2 kabul alirdim gibi geliyor
Daha masraflı olur diye mi başvurmadınız yoksa başka bir sebepten mi
Aga bence kesin uk istiyorsan iyi bir hocayla trde saglam MA yap. Cunku yanlıs bilmiyorsam avrupada masterın olmadan doktoraya basvuru yok. Yani yurtdışında master yapcaksan burs bulma ihtimalin anca en top unileri 3.95+ ile bitircen belki ulkeden max 10kisi saglam unide master bursu alıyordur. Birde alsan bile yasam masrafı büyük sıkıntı, calısman da zor. Abd de ise okuldan okula degısmekle birlikte direkt phd ögrencisi oluyorsun hem maas alıyorsun hem TA lik fln ( aşırı bilmiyorum da böyledir bence TA isi)
ondan tr de master net uk istiyorsan bence gayet mantıklı yoksa her turlu usa döver
Valla ne istediğimi daha ben de bilmiyorum ama teşekkürler hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X