< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nallart -- 20 Ekim 2018; 22:27:52 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nallart -- 20 Ekim 2018; 22:27:52 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Nallart godzilla konularini cok seviyorum.Kışımızın eğlencesi |
NALLART... O BİR EFSANE....
KÜRESEL ISINMANIN DÜŞMANI, KAR MAŞUKLARININ DOSTU.... KIŞ AYLARINDA İSTANBUL VALİSİNDEN SONRA EN ÇOK SEVİLEN İKİNCİ ADAM... MEVLAM NASİP EDERSE BU SENE DE ADINI KARLARA YAZACAĞIZ... Selamlar olsun nallart. |
KARDEŞIM TROLL UK YAPACAĞINA BİZ KAR MAŞUĞU KERVANIMIZA KATILMAN VE BU AZAPLA ŞEREFLENMENE HİDAYET OLACAK OLAN GODZILLAYA SELAM DURMAN YERİNDE BİR HAREKET OLACAKTIR. VESSELAM
|
eskiden lisedeyken tatil umuduyla umutlanırdım ama artık üniversiteye geçince pek umrunda olmuyor insanın maalesef ki :(
|
Nallart geldiyse kış geldi demektir botları çıkarıyorum
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dinoco mavisi -- 20 Ekim 2018; 14:40:40 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GhotSht -- 20 Ekim 2018; 14:47:22 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nycha -- 20 Ekim 2018; 14:54:3 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elonardo -- 20 Ekim 2018; 14:56:23 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|