Şimdi Ara

Türkiye'de Bu Bilgisayarı En İyi Fiyat ve Taksitlendirme İle Alınabilecek Yer Neresidir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Arkadaşlar;
    Türkiye'de en uygun ve en kaliteli destek, kısa süre'de teslim edebilen; internet sitesi üzerinden de sipariş verilebilen; vermiş olduğu cihazlarda da problem çıkmayan taksitlendirme'lerinde de en iyi ödeme şartlarını sunan bir firma var mı? Varsa benimle burda yada; özel mesaj yolu ile paylaşırsanız sevinirim.

İstemiş olduğum bilgisayar da aşağıda verdim. Ev ve internette birazda oyun amaçlı bir pc olucak. Sizce fifa2006'yı kaldırır mı

Amd Sempron 64+ 2500 Cpu
    MSI K8N Neo3-F
    Twinmos ~ Veritech 512 Pc 400 DDR
    MSI Rx9550 - TD 128
    Lg T30SH Monitor
    Seagate 120 Gb 8 MB cache IDE Disk
    Lg 52x32x52 Cd-Rw
    350 watt siyah kasa fln.
    Birde; ADSL2/2+ Uyumlu DSL modem olarak neyi tavsiye ediyorsunuz? Modem'de NAT, Firewall ve Port Yönlendirme kesinlikle iyi şekilde çalışmalı..

Hepinize teşekkür ediyorum yardımlarınız için..

• quote:

Orjinalden alıntı: EnginTopcuoglu

Arkadaşlar;
    Türkiye'de en uygun ve en kaliteli destek, kısa süre'de teslim edebilen; internet sitesi üzerinden de sipariş verilebilen; vermiş olduğu cihazlarda da problem çıkmayan taksitlendirme'lerinde de en iyi ödeme şartlarını sunan bir firma var mı? Varsa benimle burda yada; özel mesaj yolu ile paylaşırsanız sevinirim.

İstemiş olduğum bilgisayar da aşağıda verdim. Ev ve internette birazda oyun amaçlı bir pc olucak. Sizce fifa2006'yı kaldırır mı

Amd Sempron 64+ 2500 Cpu
    MSI K8N Neo3-F
    Twinmos ~ Veritech 512 Pc 400 DDR
    MSI Rx9550 - TD 128
    Lg T30SH Monitor
    Seagate 120 Gb 8 MB cache IDE Disk
    Lg 52x32x52 Cd-Rw
    350 watt siyah kasa fln.
    Birde; ADSL2/2+ Uyumlu DSL modem olarak neyi tavsiye ediyorsunuz? Modem'de NAT, Firewall ve Port Yönlendirme kesinlikle iyi şekilde çalışmalı..

Hepinize teşekkür ediyorum yardımlarınız için..

araştırmanı öneriirim

• hdd yi ide alma sata al board destekliyodur heralde

peşin fiyat üzerinden %10 12 ay taksit iyi anlaşmalı bankalarla daha da iyi oranlar bulunabilir

store olarak önerim

gigatek
    mavi
  • yaf gigatek mail ile ulasilmiyor, fax cekip alayim diyorum o da mumkun degil cunkum acilmiyor :'( yok mu yaf daha..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.