teşekkürler. Acaba ellerinde Gezi Dergisi CD'leri olan var mı? |
Türkiye'de Çıkmış Oyun Dergileri ve PDF & CD Paylaşımı (51. sayfa)
-
-
Daha önce Level 97 yılının ilk 6 sayısını taramıştım şimdi ise son 5 sayısını tarayıp yükledim. Böylece 97 yılı tamamlandı. Level'in kendi sitesinde de bu aylar var ancak reklamları hatta cd içeriğinin olduğu sayfaları taramamışlar. Kısaca burdakiler eksiksiz ve tam tarama.
Kaynak: Internet Archive: Digital Library of Free & Borrowable Books, Movies, Music & Wayback Machine
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenan9593 -- 25 Temmuz 2024; 12:40:48 >
-
Gameshow sayı 51 pdf ve cbz olarak arşive eklenmiş. Gameshow facebook grubundan Barış Korkut'a teşekkürler.
drive.google.comGameshow [pdf] - Google Drivehttps://drive.google.com/drive/folders/1JUQDtkyabKnlBopYKkzAmlj6L_rYHdQC -
Merhaba. DVD artı dergisinin pdfleri konusunda yardımcı olabilir misiniz?
-
Teşekkür ederim. Gameshow'un yeri her zaman için ayrıdır.
-
Bir de ciltlemeyi adam gibi yapsalardı. Her sayısının sayfaları elimde kalırdı.
-
Level yeni sayısı çıkmadı mı hala?
-
''Eski fiyata bir 10 lira daha eklediler mi acaba?'' diye merak ediyorum ben de.
-
eklemişlerdir mutlaka.
-
Hayır zam gelmemiş bu sefer fakat sitelerinde dergi daha çıkmadan tükendi yazıyor ne iş anlamadım
https://dergiburda.com/product/detail/level
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
f1 manager 24 posterini görebilir miyim acaba? (Resmini atabilir misiniz?)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyun64 -- 5 Ağustos 2024; 17:4:55 > -
Dergi daha çıkmadı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
LEVEL #315 (Ağustos & Eylül) çıktı. Bu sefer zam yememiş. Dün D&R'a baktığımda henüz yoktu, birkaç güne gelir sanırım.
Dijital halini bazı operatörlerin dergiliklerinden ücretsiz yada Magzter üzerinden ucuza okuyabilirsiniz:
-
Çıkınca atabilir misiniz?
-
-
Level ve Oyungezer dergilerini
2003-2013 yılları arasında her ay alıyordum. (oyungezer daha sonra çıkmaya başlamıştı)
askere gittiğim aylara denk gelen bazı sayılar eksik olabilir.
dergi eklerinde verdikleri CD'leri de elimde mevcuttur.
adeta bir arşiv niteliğinde...
-
-
Rica etsem Haziran 2007 sayısını taramanız mümkün mü? LEVEL arşivinde bu sayı eksik taranmış maalesef.
-
bi ara karıştırmam lazım.
bakarım var mı diye...
-
Teşekkürler. Çok memnun olurum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X