Şimdi Ara

Türkiye'de Çıkmış Oyun Dergileri ve PDF & CD Paylaşımı (53. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.140
Cevap
195
Favori
96.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
154 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Progamer 008 (Ekim 2003) : Sabah Gazetesi : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive
    https://archive.org/details/progamer-008

Pro Gamer Dergisi 8.Sayının Cd'si archive sitesine yüklenmiştir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• teşekkürler

• oyun64 O kullanıcısına yanıt
    Ne Demek Vazifemiz

• razorttrex kullanıcısına yanıt

Elinizde CD-ROMDATA Office 2003 Eğitimi isimli CD var mı acaba?

• oyun64 O kullanıcısına yanıt
    Elimde Yok Maalesef

• Geçen hafta Internet Archive, kitap yayıncılarına karşı telif hakkı davasını kaybetti. Diğer içeriklerine de dava açılırsa şaşırmam çünkü telif hakkı olan materyaller sıkça paylaşılıyor. Sağlam alternatif aklıma gelmiyor açıkçası, komple kapanırsa ne yaparız bilmiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JagerBomb kullanıcısına yanıt
    Alternatif Olarak Dosyaları Tekrardan Drive Üzerinden Yükleyebiliriz Ama Rar Formatı Şartıyla

Sadece dergiler içinse ücretsiz plan üzerinden yüklenebilir, ama cd dvd'ler de tekrar yüklenecekse premium masrafları yüzünden uzun yıllar gitmez. Bu arada rar formatı neden?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Virüs Taraması Yapıyor O Yüzden Rar formatıyla Yaparsak Virüs Taraması Yapamıyor Uzun Süre Orada Kalıyor Ayrıca Bir Sürü Dergiler Var Ücretsiz Plan İşe Yaramıyor Yine Ücretli Plana Geçmiş Oluyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi razorttrex -- 15 Eylül 2024; 18:40:7 >

Hocam selamlar, tek eksik Pro Gamer CD'si bu idi. Bulman ve paylaşman harika oldu. Disk hala sende ise, rica etsem bir tarayıcıdan geçirip benimkiler gibi temiz tarama görüntüsünü alabilir misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 20 Eylül 2024; 14:44:36 >
  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    Tarayıcı Elimde Yok Maalesef Disk Benim Elimde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi razorttrex -- 15 Eylül 2024; 20:35:52 >

Bir ofiste yada internet kafe gibi mekanda yapıp USB ile görseli alabilirsin belki. Acil bir iş değil tabi, koleksiyona tam uyumlu olması için harika olur. Bir gün denk gelirse bekleriz. Türkiye'de Çıkmış Oyun Dergileri ve PDF & CD Paylaşımı 

Yapmaya Çalışacağım

Cd'yi İndirmeyi Unutmayın

Bu tip durumlar için, başlıktaki arkadaşlara ricam, konuda paylaşılan herşeyi bir disk yada kişisel bulut sunucunuza yedekleyin lütfen. Aylar yıllar sonra linkler silinirse yerine koyabilelim. Unutmayınız, burası paylaşım ve bu kültürü gelecek kuşaklara taşıma amacı taşıyan bir başlıktır. Emek verip uğraşan herkese birkez daha teşekkürler.

Hocam Bu Pro Gamer Cdlerini Toplu Şekilde Rar Dosyası Olacak Şekilde Yükleyebilirmisiniz Bende Toplu Cdleri Öyle Yaptım 💯 Çalışyor

• Dergi konusu olduğu için buraya yazayım dedim. Bugün D&R'a uğradım. "Teknoloji ve oyun dergileri ne alemde acaba" derken "Level" dergisini gördüm. Uzun zamandır oyun dergisi almıyordum. Özellikle "Oyungezer" basımı durduktan sonra belki birkaç tane Level almışımdır.

89,90 TL fiyat bana çok yüksek geldi. Maliyetler yüzünden böyle olduğunu tahmin edebiliyorum; ama ekonomi böyle devam ederse sanırım birkaç yıl içinde oyun dergisi kalmaz piyasada. Siz ne dersiniz bilmiyorum. Ben genç olsam, öğrenci olsam bu fiyattan dergi almam ya da alamam herhalde. Bizim gibiler 80'ler, 90'lar ve 2000'lerde yaşıyor, eski oyunlar, eski konsollar, dergiler, teknoloji, cd, dvd...

Sanırım bu benim alacağım son oyun dergisi oldu (eskilerden denk gelirse yine alırız :) )

Eve geçince "Nintendocu" dergisinin fiyatı ile karşılaştırmak istedim. Level'in 2009 sayısı da var ve üçünü karşılaştırdım:

Nintendocu---------1. sayı--------Ekim-Kasım-Aralık 2009----------------5 TL

Level-------------155. sayı--------Aralık 2009---------------------------6,90 TL

Level-------------315. sayı--------Ağustos/Eylül 2024-----------------89,90 TL

Nereden nereye! O yıllarda dergi almak marketten bir paket çikolata, bisküvi almak gibiydi. Hatta Nintendocu'dan ikişer tane almıştım. Hiç de gücüme gitmezdi. Şimdi işler değişti.

Türkiye'de Çıkmış Oyun Dergileri ve PDF & CD Paylaşımı

• Pc Gamer Türkiye Nisan 2000

Pc Gamer Strateji Rehberi 2000 Nisan

KAYNAK: Internet Archive: Digital Library of Free & Borrowable Books, Movies, Music & Wayback Machine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenan9593 -- 18 Eylül 2024; 12:33:40 >

• 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.