Şimdi Ara

Türkiye'de Çıkmış Oyun Dergileri ve PDF & CD Paylaşımı (54. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.140
Cevap
195
Favori
96.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
154 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Türkiye'de Çıkmış Oyun Dergileri ve PDF & CD Paylaşımı

Merhabalar. Elinde bu cd den olan varsa iso olarak upload edebilir mi?

• Mahmut Saral'ın GTA Efsanesi kitabı D&R'a gelmiş. Fiyatı biraz tuzlu; 249₺. İlgililere duyurulur. Nasıl daha ucuza alınabilir bir alt mesajda yazacağım.

Dergi hakkında: https://mythos.cards/news/88/gta-efsanesi

Türkiye'de Çıkmış Oyun Dergileri ve PDF & CD Paylaşımı

Not: Test baskısı bu şekildeydi, sayfalar düzenlenmiş, adı değiştirilip mağazalarda satılabilir hale getirilmiş:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 22 Eylül 2024; 0:13:57 >

• Dergiyi edinmek isteyen arkadaşlar N11'den kupon ile daha ucuza alabilir. N11'de sürekli kuponlar oluyor. Örneğin bu akşam 200/50 kupon veriyordu:

Dergi N11'de D&R ile aynı fiyat fakat kupon indirimi kullanılabiliyor ve bir de sarı ile işaretlediğim, "2 farklı ürün al ucuz olan bedavaya gelsin" kampanyası varmış:

Bu şirket lisanslı futbolcu kartları satıyor, örneğin kendime uygun 200₺'lik GS kutusu buldum, sepete ekleyince bu ürün ücretsize düştü. Bir de kupon kodunu uygulayınca ikisini kargo dahil 199₺'ye sipariş etmiş oldum:

MythosCards mağazasına bakıp, dergi + 2 al 1 öde kampanyası geçen kendinize uyan birşeyi sepete ekleyebilirsiniz.

• XanthiN kullanıcısına yanıt

Bilgilendirme için teşekkürler usta. Yarın DR ye gidip alayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Teşekkürler hocam. N11'den kupon ile sipariş verdim.

• salih2o S kullanıcısına yanıt

FIFA 2001 demo da olsa 20 MB baya az değil mi Türkiye'de Çıkmış Oyun Dergileri ve PDF & CD Paylaşımı 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CD'de Kim 500 Milyar ister?-English 71 MB oyunu var o oyunu oynamak için bu CD'yi arıyorum.

• NHCanX kullanıcısına yanıt

İki ürün dergi parasından daha ucuza ve bedava kargo ile epey uyguna geldiğinden acaba gönderilir mi diyordum ama gün içinde yola çıkmış. Türkiye'de Çıkmış Oyun Dergileri ve PDF & CD Paylaşımı 

Edit. derginin n11 fiyatı 224₺'ye düşmüş, 2.si bedava kampanyası kalkmış. Kupon hala geçiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 24 Eylül 2024; 0:48:18 >

Benim de teslimat şubesinde gözüküyor. Bugün gelir diye düşünüyorum.

Lisanslı kart/sticker biriktirmediğim için yanına bir şey eklemedim. Piyasa malum, GTA'ya ait böyle güzel bir ürün için çok iyi fiyat.

• Bir süredir hep dijital dergi/kitap okuyordum.
    Uzun zaman sonra basılı okumak keyifli olacak.
    İçeriği göz gezdirdim. Oldukça kaliteli duruyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Benim ki de geldi. Sayfalar bayağı kalın kağıda basılmış. En son aldığım Level sayfalarının neredeyse arkası görünecek.

• JagerBomb kullanıcısına yanıt

Internet Archive uzunca bir süredir "Borrow" sistemini kullanıyor, çoğu kitabı bu şekilde, ama nedense tarama kalitesi daha düşük bunların. Bu sitenin kapanması hayli zor çünkü Microsoft, Google gibi firmaların desteği mevcut, ayrıca hatırı sayılır bir donate alıyor. Ve de bu site artık bir dijital yayıncılık müzesine dönüşmüş durumda, alelade o kapanan kar amaçlı sitelere benzemez. Bunu zorla kapatacak adamı tefe korlar her şeyden önce. En fazla yeni çıkmış materyallerin paylaşılmasına engel konur, olanlar silinir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spider-pro -- 29 Eylül 2024; 4:5:52 >
  • Taşınırken bulduğum takriben 50'ye yakın, belki daha fazla oyun, konsol ve bilgisayar dergilerini yakında paylaşacağım. Kütüphane bana uzak olduğu ve tarayıcım olmadığı için telefonla çekmeyi deneyeceğim. Gimbal yerine tam tepeden çekmek için alternatif öneriniz var mı? Galaxy S10 kamerası ile çekeceğim, kamera ayarları için de öneriniz olursa sevinirim.

Ayrıca dergilerin CD ve DVD'leri de mevcut, bunları ripleyip yükledikten sonra ne yapmamı önerirsiniz? Satmayı düşünmüyorum ve maddi beklentim yok, maksat maziyi korumak. Kütüphaneye oyun demo diskleri vermek de absürt geliyor.

Bunun gibi bir kutu daha var ve 40+ disk var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3Korner1Penaltı -- 29 Eylül 2024; 14:28:31 >

• Level #316 (ekim-kasım) sayısı çıktı. Fiyatı artmadı. FC25 ve Star Wars Outlaws posterleri var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

kapak resmi ney?

• oyun64 O kullanıcısına yanıt
    dergiburda'da yeni sayının kapağına bakabilirsiniz. Twitter hesabından yeni sayıları duyuruyorlar ama haftasonu olduğu için henüz paylaşılmadı sanırım.
    doğan burda dergi yayıncılık ve pazarlama a.ş.
    LEVEL EKİM-KASIM 2024/05
    https://dergiburda.com/product/detail/level

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.