Şimdi Ara

Türkiye'de Çıkmış Oyun Dergileri ve PDF & CD Paylaşımı (56. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: efendimuhendis
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.140
Cevap
195
Favori
96.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
154 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

anlıyorum. İnşallah en kısa zamanda düzelir.

• NHCanX kullanıcısına yanıt

Mahmut Saral'ın diğer çalışmaları var ama onları böyle mağazalarda satılacak hale getirmemiş, sipariş üzerine kargoluyordu. Kişiyi platformlarda aratın bulursunuz:

Türkiye'de Çıkmış Oyun Dergileri ve PDF & CD Paylaşımı

Kitap olarak Kan, Ter ve Pikseller ve Reset At önerebilirim:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 28 Ekim 2024; 2:14:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

Mahmut Saral'ın diğer çalışmaları var ama onları böyle mağazalarda satılacak hale getirmemiş, sipariş üzerine kargoluyordu. Kişiyi platformlarda aratın bulursunuz:

Kitap olarak Kan, Ter ve Pikseller ve Reset At önerebilirim:

Teşekkür ederim hocam.

Mahmut Saral ile iletişime geçtim. COD, Half Life ve FPS eserlerini kendisinden sipariş ettim. Dediğiniz gibi satın almak için kendisine ulaşmak gerekiyor. DOOM onda da kalmadığı için netten bulup sipariş ettim.

Ayrıca Jason Schreier kitaplarını da inceledim. Sizin attıklarınız dışında bir kitap daha (İmkansız Kale) vardı. Onları da sipariş verdim.

Bu kitaplar/dergiler uzun zamandır kaybettiğim okuma alışkanlığıma iyi gelecek diye düşünüyorum.

ne kadar ödediniz?

• pofpor01 kullanıcısına yanıt

Jason Schreier kitapları için 341-TL (En uygun Amazon'da vardı.)

Doom kitaplarının ikisine 34-TL verdim. (Ucuzkitapal.com'dan aldım. Daha önce alışveriş yaptığım bir yerdi ama stok sorunu olan bir kitap olduğu için umuyorum gönderirler.)

Mahmut Saral diğer eserleri için toplam 1.400-TL ödedim. Yoğun stoklu çalışmadığı için duruma göre fiyat veriliyor olabilir. Sormakta fayda var.

• Ben ilk dergimi 98 yılında almışım. Dergiler elimde yok ama cdler varmış. Eşyaları ayıklarken denk geldi.

• KingdeviL kullanıcısına yanıt

Müthiş, bunların yüzeylerini tarayıcıda tarayıp, bir de CD okuyucu aracılığı ile ISO haline getirirseniz arşivleriz. Örnekleri konunun sayfalarında var.

• KingdeviL kullanıcısına yanıt

Bu CD'leri .iso olarak upload edebilir misiniz rica etsem?

• arkadaşlar bir derginin adını arıyorum. hatırladığım kadarıyla excel’di ama emin değilim, e ile başlıyordu gibi hatırlıyorum. en hatırladığım özelliği belirli bir sayıya ulaşında içi boş kalın bir sert klasör dosya vermişlerdi, derginin sayfalarını kendin ayırıp ciltleyebiliyordun. mesela ilk sayıda 1. sayfadan 5. sayfaya kadar olan konu, 2. sayıda 6. sayfadan 11. sayfaya ev sahipliği yapıyordu. yani belirli konular haftalık dergilerde sayfalara ayırılmıştı daha sonra kendimiz ciltleyebiliyorduk. hatırladığım kadarıyla sert klasör dosya beyaz renkti.

• Türkiye'de Çıkmış Oyun Dergileri ve PDF & CD Paylaşımı

Bugün D&R'dan aldım ben de sonunda. GTA severler için müthiş kaynak. Tam koleksiyonluk yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyun64 -- 2 Kasım 2024; 18:27:31 >

Aldıklarınız geldi mi? Bi detaylı fotoğraflar bekleriz artık buraya.  

• Dijital Oyungezer #204 (Kasım 2024) çıktı. Önceki sayılar tablosu

• quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

Aldıklarınız geldi mi? Bi detaylı fotoğraflar bekleriz artık buraya.  

Geldi hocam. İhale dönemi kaynaklı iş yoğunluğu derken pek inceleyemedim fakat şimdiden favorim Call of Duty kitabı olacak gibi hissettim. Baskı kalitesi ve içerik bolluğu ile önde. Half Life kitabı Mahmut Saral’ın da belirttiği gibi (LinkedIn’den) kaliteli bir baskıyla gelmiş. Ayrıca önceki baskıyla karşılaştırmış olduğu bir gönderi var baya kalite farkı ortaya çıkıyor. FPS dergisi de yine aynı şekilde kaliteli baskıda bir dergi gibi düşünebilirsiniz. Doom serisine pek hakimiyetim yok ama belki ön bilgi olur almıştım. Hepsi çok başarılı çalışmalar olduğu belli. Tam arşivlik duruyor.

Bu arada ben sizin tavsiyenizden sonra bakınırken “İmkansız Kale” kitabını da almıştım ama Jason Schreier değilmiş Jason Rekulak imiş. Kitap kapağı ve yazar ismi benzerliğinden karıştırmışım. Farkedince iade ettim. Son durumda JS’in “Kan, Ter ve Pikseller” ve “Reset At” kitapları mevcut. Son kitabı olan “Play Nice: The Rise, Fall, and Future Of Blizzard Entertainment” henüz çevrilmemiş.

İçerikleri heyecanla sömürmeyi bekliyorum ama yoğunluğu atlatınca bakarım. Detaylı inceleme yapamadım fakat merak ettiğiniz bir şey olursa bakıp buraya atabilirim.

Kan ter ve pikseller mükemmel bir kitap ama reset at ilki kadar iyi değil daha karamsar bir kitap olduğu için okuması zor geldi,

Ayrıca Mahmut saral'ın kitaplarının olayı ne?
  • CD OYUN dergisi kasım/2004

keyifli bir dergiydi, keşke başka sayılara da ulaşabilsek

https://drive.google.com/file/d/1-LcCcAuJslv6O3YqrjZcuiYwfEBJ0D7E/view?usp=sharing

• wasdan kullanıcısına yanıt

Paylaştığın linkin erişimi herkese açık değil, ayarlardan açmanız lazım.

Arşivimizde birkaç dergi var ama fazlasını ekleyemedik şimdilik:

https://drive.google.com/drive/folders/1lufWuKNmvjME4fM_P35b-vrvmnxukLqm

• quote:

Orijinalden alıntı: s_demirci_53

Kan ter ve pikseller mükemmel bir kitap ama reset at ilki kadar iyi değil daha karamsar bir kitap olduğu için okuması zor geldi,

Ayrıca Mahmut saral'ın kitaplarının olayı ne?

Hocam ben kendisiyle GTA Efsanesi kitabı ile tanıştım. CoD, Half Life, Doom gibi kült oyunların stüdyo süreçleri, oyun yapımcılarıyla röportajlar gibi içeriklerin olduğu kitaplar.

• yüklediğiniz CDOYUN dergileri için teşekkürler. Bir de Nintendo dergileri vardı Wii'nin 2008 döneminde. Acaba zahmet olmazsa onları da ekleyebilir misiniz?

• Şimdiye kadarki yüklediğim bütün eski program ve oyun cd arşivimi paylaşıyorum. İsteyenler aşağıdaki linkten istediğini indirebilirler.

https://archive.org/details/@onair234

• XanthiN kullanıcısına yanıt

Merhaba ustad, emegine saglik konu icin. Archive.org'da bir veya iki OGZ DVD ISO kalip dosyasi disinda pek disk bulamadim ben. Ozellikle aradigim OGZ Temmuz 2009, Aralik 2009, Subat 2010, Haziran 2010 ve Level Aralik 2009 DVD sahibi olan bir arkadas var mi acaba merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahayri -- 22 Kasım 2024; 14:1:18 >
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.