anlıyorum. İnşallah en kısa zamanda düzelir. |
Türkiye'de Çıkmış Oyun Dergileri ve PDF & CD Paylaşımı (56. sayfa)
-
-
Mahmut Saral'ın diğer çalışmaları var ama onları böyle mağazalarda satılacak hale getirmemiş, sipariş üzerine kargoluyordu. Kişiyi platformlarda aratın bulursunuz:
Kitap olarak Kan, Ter ve Pikseller ve Reset At önerebilirim:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 28 Ekim 2024; 2:14:30 >
-
Teşekkür ederim hocam.quote:
Orijinalden alıntı: XanthiNMahmut Saral'ın diğer çalışmaları var ama onları böyle mağazalarda satılacak hale getirmemiş, sipariş üzerine kargoluyordu. Kişiyi platformlarda aratın bulursunuz:
Kitap olarak Kan, Ter ve Pikseller ve Reset At önerebilirim:
Mahmut Saral ile iletişime geçtim. COD, Half Life ve FPS eserlerini kendisinden sipariş ettim. Dediğiniz gibi satın almak için kendisine ulaşmak gerekiyor. DOOM onda da kalmadığı için netten bulup sipariş ettim.
Ayrıca Jason Schreier kitaplarını da inceledim. Sizin attıklarınız dışında bir kitap daha (İmkansız Kale) vardı. Onları da sipariş verdim.
Bu kitaplar/dergiler uzun zamandır kaybettiğim okuma alışkanlığıma iyi gelecek diye düşünüyorum.
-
ne kadar ödediniz?
-
Jason Schreier kitapları için 341-TL (En uygun Amazon'da vardı.)
Doom kitaplarının ikisine 34-TL verdim. (Ucuzkitapal.com'dan aldım. Daha önce alışveriş yaptığım bir yerdi ama stok sorunu olan bir kitap olduğu için umuyorum gönderirler.)
Mahmut Saral diğer eserleri için toplam 1.400-TL ödedim. Yoğun stoklu çalışmadığı için duruma göre fiyat veriliyor olabilir. Sormakta fayda var.
-
Ben ilk dergimi 98 yılında almışım. Dergiler elimde yok ama cdler varmış. Eşyaları ayıklarken denk geldi.
-
Müthiş, bunların yüzeylerini tarayıcıda tarayıp, bir de CD okuyucu aracılığı ile ISO haline getirirseniz arşivleriz. Örnekleri konunun sayfalarında var.
-
Bu CD'leri .iso olarak upload edebilir misiniz rica etsem?
-
arkadaşlar bir derginin adını arıyorum. hatırladığım kadarıyla excel’di ama emin değilim, e ile başlıyordu gibi hatırlıyorum. en hatırladığım özelliği belirli bir sayıya ulaşında içi boş kalın bir sert klasör dosya vermişlerdi, derginin sayfalarını kendin ayırıp ciltleyebiliyordun. mesela ilk sayıda 1. sayfadan 5. sayfaya kadar olan konu, 2. sayıda 6. sayfadan 11. sayfaya ev sahipliği yapıyordu. yani belirli konular haftalık dergilerde sayfalara ayırılmıştı daha sonra kendimiz ciltleyebiliyorduk. hatırladığım kadarıyla sert klasör dosya beyaz renkti.
-
Bugün D&R'dan aldım ben de sonunda. GTA severler için müthiş kaynak. Tam koleksiyonluk yani.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyun64 -- 2 Kasım 2024; 18:27:31 > -
Aldıklarınız geldi mi? Bi detaylı fotoğraflar bekleriz artık buraya.
-
-
-
Kan ter ve pikseller mükemmel bir kitap ama reset at ilki kadar iyi değil daha karamsar bir kitap olduğu için okuması zor geldi,
Ayrıca Mahmut saral'ın kitaplarının olayı ne? -
CD OYUN dergisi kasım/2004
keyifli bir dergiydi, keşke başka sayılara da ulaşabilsek
https://drive.google.com/file/d/1-LcCcAuJslv6O3YqrjZcuiYwfEBJ0D7E/view?usp=sharing
-
Paylaştığın linkin erişimi herkese açık değil, ayarlardan açmanız lazım.
Arşivimizde birkaç dergi var ama fazlasını ekleyemedik şimdilik:
https://drive.google.com/drive/folders/1lufWuKNmvjME4fM_P35b-vrvmnxukLqm
-
quote:
Orijinalden alıntı: s_demirci_53
Kan ter ve pikseller mükemmel bir kitap ama reset at ilki kadar iyi değil daha karamsar bir kitap olduğu için okuması zor geldi,
Ayrıca Mahmut saral'ın kitaplarının olayı ne?Hocam ben kendisiyle GTA Efsanesi kitabı ile tanıştım. CoD, Half Life, Doom gibi kült oyunların stüdyo süreçleri, oyun yapımcılarıyla röportajlar gibi içeriklerin olduğu kitaplar.
-
yüklediğiniz CDOYUN dergileri için teşekkürler. Bir de Nintendo dergileri vardı Wii'nin 2008 döneminde. Acaba zahmet olmazsa onları da ekleyebilir misiniz?
-
Şimdiye kadarki yüklediğim bütün eski program ve oyun cd arşivimi paylaşıyorum. İsteyenler aşağıdaki linkten istediğini indirebilirler.
-
Merhaba ustad, emegine saglik konu icin. Archive.org'da bir veya iki OGZ DVD ISO kalip dosyasi disinda pek disk bulamadim ben. Ozellikle aradigim OGZ Temmuz 2009, Aralik 2009, Subat 2010, Haziran 2010 ve Level Aralik 2009 DVD sahibi olan bir arkadas var mi acaba merak ediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahayri -- 22 Kasım 2024; 14:1:18 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X