Şimdi Ara

Türkiye'de Çıkmış Oyun Dergileri ve PDF & CD Paylaşımı (58. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.152
Cevap
197
Favori
98.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
156 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhabalar, benden başka fark eden oldu mu bilmiyorum ama Level dergisinin 2000 yılındaki bazı sayılarında Playstation kısımları dahil olmak üzere bazı sayfalar yok.

Örnek vermem gerekirse. Aralık 2000 sayısı aslında 144 sayfa.

Ama bu pdf: https://s3.cloud.ngn.com.tr/level300/Level_Aralik-2000.pdf sadece 107 sayfa. yani arada 30 sayfadan fazla kayıp var.

Kasım 2000 de mesela aslında 146 sayfa olmasına rağmen pdf de sadece 109 sayfa. Burda nerdeyse 40 sayfası eksik.

https://s3.cloud.ngn.com.tr/level300/Level_Kasim-2000.pdf

Mayıs sayısı dergi 146 olmasına rağmen asıl pdf 125 sayfa.

Acaba sıkıntı bende mi diye düşünüyorum ama bilemedim. acaba bu eksik sayfaları nerden bulabilirim? Eski dergilerdeki playstation 1 arşivini özellikle arıyorum.

• Reklamlı ve demo açıklamaları olan sayfaları taramıyorlar. Bu yüzden sayfalar eksik. Örneğin Level'in ilk sayısı 17 sayfa taranmış ancak tam tarandığında 28 sayfa tutuyor. Burada 97 yılının tüm sayılarına bakabilirsiniz.

Internet Archive: Digital Library of Free & Borrowable Texts, Movies, Music & Wayback Machine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenan9593 -- 4 Ocak 2025; 20:47:45 >
  • efendimuhendis E kullanıcısına yanıt

Asıl eksik sayfası olan sayı "#125 - Haziran 2007" sayısı. Sayfalar çift taranmış, yani derginin yarısı yok. Daha önce de belirttim burada ama taramaya niyetli biri bulunmuyor maalesef.

• spider-pro S kullanıcısına yanıt

Bahsettiğiniz sayı "Spider Man 3" kapaklı sayı mı?

• 2025'in ilk sayısı, yani Oyungezer'in 206. sayısından itibaren artık dergimiz bedava değil ama fiyatını hâlâ siz seçebiliyorsunuz! Sadece bu da değil, seçtiğiniz destek seviyesine göre size ek sürprizlerimiz de olacak. Ne? Basılı dergi mi dediniz? "Dediğinizi duyar gibiyiz" desek yanlış olur, dijital Oyungezer'e geçtiğimizden beri her ay, her yeni sayıda bu soruyu sorduğunuzu kulaklarımızla duyuyoruz ve artık size "Hayır maalesef" dışında verecek bir cevabımız var.

PS: Bu arada Apple / iOS kullanıcıları için de bir hatırlatmamız olsun. Patreon'a abone olurken iOS uygulamasını değil de Patreon'un web sayfasını kullanmayı tercih edin, çünkü Apple kendi politikası gereği %40 civarında bir ek ücret kesmeye kalkıyor. Patreon sayfasında ise bu tür bir ek kesinti mevcut değil.

oyungezer online
    Oyungezer Artık Yeni Evi Olan Patreon'da
    https://oyungezer.com.tr/haber/oyungezer-artik-yeni-evi-olan-patreondax

• NHCanX kullanıcısına yanıt

Ücretli olması kötü olmuş ama bir yerlerden ücretsiz pdf olarak bulunabilir mi yine de?

• Oyungezer #206 (Ocak 2025) çıktı. Yeni yıl itibari ile dergi PDF'si sadece Patreon aboneline dağıtılacak. Dolayısıyla yeni sayılara ücretsiz erişim opsiyonu kalktığı için, önceki sayılar tablosunda artık indirme linki yer almayacak.

Türkiye'de Çıkmış Oyun Dergileri ve PDF & CD Paylaşımı

Oyungezer'in Patreon'a geçiş duyuruları:

Oyungezer Patreon paketleri ve detayları:

• spider-pro S kullanıcısına yanıt

Hocam bu sayının düzgün halini buldunuz mu?

• XanthiN hocam, Electronic Gaming Monthly gibi taramadığınız dergileri ne zaman PDF olarak yüklersiniz, teşekkürler.

Ayrıca Retrofili sitesine ben giremiyorum, nedenini bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pin1239 -- 13 Ocak 2025; 20:41:26 >
  • kenan9593 kullanıcısına yanıt

Yüklediğiniz bütün Level CD'lerini ve diğer PDF'leri indirdim, öncelikle teşekkürler. Bundan sonra yüklemeyi planladığınız başka dosyalar var mı?

• pin1239 P kullanıcısına yanıt

Pc Gamer Ocak 2000 ve Mayıs 2000 sayıları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenan9593 -- 14 Ocak 2025; 13:14:22 >
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.