Şimdi Ara

Türkiye'de Çıkmış Oyun Dergileri ve PDF & CD Paylaşımı (55. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.140
Cevap
195
Favori
96.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
154 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dijital Oyungezer #203 (Ekim 2024) çıktı. Önceki sayılar tablosu

Türkiye'de Çıkmış Oyun Dergileri ve PDF & CD Paylaşımı

• LEVEL #316 (Ekim & Kasım) çıktı. Bilgi: Level'in Online web sitesi çok pasifti, 2 Eylül 2024 itibari ile tekrar makale yazmaya başlamışlar. Eskiden takip edenler tekrar bakabilir.

Dijital halini bazı operatörlerin dergiliklerinden ücretsiz yada Magzter üzerinden ucuza okuyabilirsiniz:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 8 Ekim 2024; 17:41:37 >

• XanthiN kullanıcısına yanıt
    OGZ son sayısının kapağı muhteşem görünüyor. Basılı olsaydı keşke.

Kendi imkanlarımızla dergiyi orjinal kalitesinde bastırsak ne kadara mal olur fiyat alan var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• kenan9593 kullanıcısına yanıt

Eline emeğine sağlık. Türkiye'de Çıkmış Oyun Dergileri ve PDF & CD Paylaşımı 

• 3Korner1Penaltı kullanıcısına yanıt

Selamlar,

Telefondan tarayacaksan düzgün bir tripod bulup telefonunu sabitleyebilirsin. En popüler mobil programlar: CamScanner, Adobe Scan, Microsoft Lens vb...

CD/DVD'leri ISO'ya çevirip sonra istersen RAR'layabilirsin. ISO için DVD to ISO, Anyburn gibi programları kullanabilirsin. Disk'lerin dış resimlerini de fotoğraflaman iyi olur.

Tüm bunları bir Archive.org hesabı açıp paylaşabilirsin. Emeğin için şimdiden teşekkürler, takılırsan yazmaktan çekinme. Türkiye'de Çıkmış Oyun Dergileri ve PDF & CD Paylaşımı 

• JagerBomb kullanıcısına yanıt

OGZ dijitale geçtiğinden beri aklımda olan soru. Şu diğer dergileri basan matbaa'lara veya bu tip işleri yapabilecek reklamcılara vs. bir şekilde ulaşıp fiyat almak lazım.

Teşekkürler. Benim için anlamlı bir sayı. 99 Gölcük depreminin olduğu ay bu sayı çıkmıştı. Depremi yaşayan biri olarak bu dergi o günleri hatırlatır biraz da..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenan9593 -- 8 Ekim 2024; 17:4:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşyerim için bir tarayıcı yazıcı kombosu alacağım o gelince onu kullanırım artık. Epson alacağım yoksa HP kartuş olmadan tarayıcı kullanımına bile izin vermiyor Louis Rossman habire sövüp sayıyordu HP'ye oradan hatırlıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kenan9593 kullanıcısına yanıt

teşekkürler

• Internet Archive siber saldırıya uğramış ve kapatılmış. Detaylar ve güncellemeleri Twitter'dan paylaşıyorlar:

Türkiye'de Çıkmış Oyun Dergileri ve PDF & CD Paylaşımıx (formerly twitter)
    Internet Archive (@internetarchive) on X
    https://x.com/internetarchive

inşallah en kısa sürede açılır. Bu site bizim için değerli çünkü.

• internet archive 1 haftadır kapalı. Bütün dosyaları yakında erişime açılacakmış, veri kaybı yok. Kalan süre günlerle ifade ediliyor.

• JagerBomb kullanıcısına yanıt

Umarım bir an önce düzelir.

Bu gibi sebeplerle burada paylaşılan dökümanları en kısa sürede indirerek mutlaka yedeğini alalım. Bundan yıllar sonra hangi site ayakta kalır bilmez, istendiğinde tekrar paylaşabilelim.

Yedeklemek uzun süredir aklımda ama mevcut internetimle (30mbit) ben yedekleyene kadar dosyalar drive'dan siliniyor, archive.org kapanıyor. Durumlar daha fazla kötüleşmeden geçen gün 1000mbit için heveslendim. Aboneliğimi yaptılar sonra kusura bakmayın altyapınız en fazla 100mbit veriyor diyerek özür dilediler. Murphy Kanunları affetmiyor.

• Tam bu bölüme özel bir YouTube söyleşisi izleyin lütfen
    Disket Kutusuyoutube
    OYUNUN DERGİDE OLDUĞU ZAMANLARA GİDELİM - OYUNGEZER GÜNLERİ
    https://www.youtube.com/watch?si=1Hl_H7f5hNSDKVCt&v=c9cJDmz2v4Y&feature=youtu.be

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Hands0meJack kullanıcısına yanıt

Bunu atmak için gelmiştim. Dergiciler kaçırmasın. İlk mesajdaki videolar kısmına da ekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: NHCanX

Bir süredir hep dijital dergi/kitap okuyordum.
    Uzun zaman sonra basılı okumak keyifli olacak.
    İçeriği göz gezdirdim. Oldukça kaliteli duruyor.

Ara sıra okuyarak daha yeni bitirebildim.
    OGZ ve LEVEL dışında böyle bir deneyimim olmamıştı.
    Oyun dünyasından tavsiye edeceğiniz kitap veya GTA Efsanesi gibi kitap/dergi karışımı yapıt var mıdır?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• arkadaşlar Internet Archive sitesine login olabilen var mı? Hala login olamıyorum maalesef.

• oyun64 O kullanıcısına yanıt

Bir mahkeme süreci yaşadı, siteden bazı illegal içerikleri siliyorlar, bir de siber saldırı durumu var, o yüzden maalesef şu aralar sıkıntılı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spider-pro -- 27 Ekim 2024; 23:27:15 >
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.