Pc Gamer Türkiye Aralık 1998 Internet Archive: Digital Library of Free & Borrowable Books, Movies, Music & Wayback Machine |
Türkiye'de Çıkmış Oyun Dergileri ve PDF & CD Paylaşımı (52. sayfa)
-
-
NFS III efsanedir. Hala arada bir oynarım.
-
Pcnet dergisinin 2009-2012 arası sayıları pdf ve cdleri elinde olan var mıdır?
-
Eline sağlık teşekkür ederiz.
-
90'ların sonunda Nfs serisi Fifa'yla birlikte en sevilen oyunlardı. Hatta Pc Gamer Okuyucu En İyi 50 Oyun anketinde Half Life'tan sonra gelen 4 oyun bu oyunlardı. NFS Porsche Unleashed hala bilgisayarımda kuruludur. Ara ara ben de açar oynarım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenan9593 -- 27 Ağustos 2024; 13:25:14 >
-
Merhaba CD Oyun mart 2001 iso dosyasını elinde olup paylaşabilecek var mı
-
Acaba elinde CDROMDATA firmasının Mp3 Öğreniyorum, Windows 2000 Öğreniyorum, Temel Bilgisayar Eğitimi ve Office 2003 Eğitim CD serisi olanlar var mı?
-
Mart 2001 1/2 CD'si benim CD / PC Oyun CD'leri arşivimde var fakat 2/2 olan CD elimde yok sanırım.
-
Bilgilendirme: Dergi ve CD arşivim memlekette aile evinde mahsur kaldı. Ben iş sebebiyle sene başı başka şehirde ufak bir aparta taşındım, tatillerde gittiğimde bir kaç şey tarayabiliyordum fakat ailem de bir süre önce eşyalar ile başka bir şehire taşındı. Memleketteki evde benim arşivim dahil götürülmeye değer görülmemiş eşyalar kaldı ve ev kapalı biçimde bekliyor. Ailem evi değerlendirmek isterse tüm arşivimin çöpe gitmesinden korkuyorum, bir kütüphane dergiyi taşıyabileceğim bir yerim ve imkanım yok gibi.
Bu sebeptendir ki uzunca bir süredir dergi ve CD paylaşımlarım zorunlu olarak durdu. Paylaşımları sürdüren arkadaşlara teşekkür ediyor, elinde dergi ve CD olup imkanı olan arkadaşlara paylaşmalarını rica ediyorum çünkü görüldüğü gibi ileride ne olacağı belli olmuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 2 Eylül 2024; 23:55:26 > -
Kolaylıklar diliyorum hocam...
-
Hocam onlar altın değerinde muhakkak alman lazım :)
-
Arkadaşlar yukarıdaki resimdeki CD elinde olan var mı?
-
PlayStation Magazine Official TR Sayı 1
Daha önce tarayacağımı söylemiştim. Tarama işi bugün kısmet oldu. Daha doğrusu tarama demeyelim de Telefon ile foto çekme. Derginin boyutları farklı. Tarayıcıya sığmadı maalesef.
ınternet archivePlayStation Magazine Official TR Sayı 1 Nisan 2000 : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archivehttps://archive.org/details/play-station-magazine-official-tr-sayi-1-nisan-2000 -
Bu da bir şeydir. Uğraştığınız için teşekkür ederiz, okunabilir düzeyde. Elinize emeğinize sağlık.
-
teşekkürler
-
Değerli bir arkadaşın isteği üzerine onu kıramadım ve GamePro Türkçe 10. Sayıyı taradım ( Ağustos 2000 ):
https://archive.org/details/game-pro-tr-010/mode/2up
-
Katkınız için tekrar teşekkür ederim.
-
-
teşekkürler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X