Şimdi Ara

Türkiye'de Çıkmış Oyun Dergileri ve PDF & CD Paylaşımı (52. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.140
Cevap
195
Favori
96.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
154 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• kenan9593 kullanıcısına yanıt

NFS III efsanedir. Hala arada bir oynarım.

• Pcnet dergisinin 2009-2012 arası sayıları pdf ve cdleri elinde olan var mıdır?

• kenan9593 kullanıcısına yanıt

Eline sağlık teşekkür ederiz. Türkiye'de Çıkmış Oyun Dergileri ve PDF & CD Paylaşımı 

• oyun64 O kullanıcısına yanıt

90'ların sonunda Nfs serisi Fifa'yla birlikte en sevilen oyunlardı. Hatta Pc Gamer Okuyucu En İyi 50 Oyun anketinde Half Life'tan sonra gelen 4 oyun bu oyunlardı. NFS Porsche Unleashed hala bilgisayarımda kuruludur. Ara ara ben de açar oynarım.

Türkiye'de Çıkmış Oyun Dergileri ve PDF & CD Paylaşımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenan9593 -- 27 Ağustos 2024; 13:25:14 >

• Merhaba CD Oyun mart 2001 iso dosyasını elinde olup paylaşabilecek var mı

• Acaba elinde CDROMDATA firmasının Mp3 Öğreniyorum, Windows 2000 Öğreniyorum, Temel Bilgisayar Eğitimi ve Office 2003 Eğitim CD serisi olanlar var mı?

• AndroTekno A kullanıcısına yanıt

Mart 2001 1/2 CD'si benim CD / PC Oyun CD'leri arşivimde var fakat 2/2 olan CD elimde yok sanırım.

• Bilgilendirme: Dergi ve CD arşivim memlekette aile evinde mahsur kaldı. Ben iş sebebiyle sene başı başka şehirde ufak bir aparta taşındım, tatillerde gittiğimde bir kaç şey tarayabiliyordum fakat ailem de bir süre önce eşyalar ile başka bir şehire taşındı. Memleketteki evde benim arşivim dahil götürülmeye değer görülmemiş eşyalar kaldı ve ev kapalı biçimde bekliyor. Ailem evi değerlendirmek isterse tüm arşivimin çöpe gitmesinden korkuyorum, bir kütüphane dergiyi taşıyabileceğim bir yerim ve imkanım yok gibi.

Bu sebeptendir ki uzunca bir süredir dergi ve CD paylaşımlarım zorunlu olarak durdu. Paylaşımları sürdüren arkadaşlara teşekkür ediyor, elinde dergi ve CD olup imkanı olan arkadaşlara paylaşmalarını rica ediyorum çünkü görüldüğü gibi ileride ne olacağı belli olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 2 Eylül 2024; 23:55:26 >
  • XanthiN kullanıcısına yanıt

Kolaylıklar diliyorum hocam...

• XanthiN kullanıcısına yanıt

Hocam onlar altın değerinde muhakkak alman lazım :)

• Türkiye'de Çıkmış Oyun Dergileri ve PDF & CD Paylaşımı

Arkadaşlar yukarıdaki resimdeki CD elinde olan var mı?

• PlayStation Magazine Official TR Sayı 1

Daha önce tarayacağımı söylemiştim. Tarama işi bugün kısmet oldu. Daha doğrusu tarama demeyelim de Telefon ile foto çekme. Derginin boyutları farklı. Tarayıcıya sığmadı maalesef.

Türkiye'de Çıkmış Oyun Dergileri ve PDF & CD Paylaşımıınternet archive
    PlayStation Magazine Official TR Sayı 1 Nisan 2000 : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive
    https://archive.org/details/play-station-magazine-official-tr-sayi-1-nisan-2000
  • pofpor01 kullanıcısına yanıt

Bu da bir şeydir. Uğraştığınız için teşekkür ederiz, okunabilir düzeyde. Elinize emeğinize sağlık. Türkiye'de Çıkmış Oyun Dergileri ve PDF & CD Paylaşımı 

teşekkürler

• Değerli bir arkadaşın isteği üzerine onu kıramadım ve GamePro Türkçe 10. Sayıyı taradım ( Ağustos 2000 ):

https://archive.org/details/game-pro-tr-010/mode/2up

Katkınız için tekrar teşekkür ederim. Türkiye'de Çıkmış Oyun Dergileri ve PDF & CD Paylaşımı 

• Oyungezer #202 (Eylül 2024) çıktı. Önceki sayılar tablosu

• teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.