attığınız linklerden ikisinide okudum, forbeste sinovac'ın adı dahi geçmiyor. Reuters'de o 60 dolarlık fiyatı çinin bir şehrinde ulusal programın bir parçası olarak sunulduğu yazıyor ve haberin orta kısmında şu yazıyor "Jiaxing şehrinin fiyatlandırmasının sübvansiyonları içerip içermediği net değildi. Şehrin CDC'si yorum yapmayı reddetti." yani Çin gibi sağlıklı,şeffaf, apacık bilginin bu konuda dahi alınamadığını belli oluyor bu haberden. |
Türkiye’de 'Çin aşısı' programına katılan 2 bin gönüllüden 12'sine koronavirüs bulaştı (6. sayfa)
-
-
2 aşının birden fiyatının olduğu bir siteye denk gelmedim ondan farklı kaynaklar attım
-
Bizde biliyoruz bu görseli, ancak orda yazan 60 dolar çinin bir şehrindeki sağlık çalışanın söylemi resmiyette fiyat açıklanmadı hala, ona bakarsanız sinovac'ın aşısını endonezya 13 dolardan satılacağını söylüyor? Sil baştan tabloyu mu düzenleyelim.
3.dünya ülkesi kavramını şuradaki dünya haritasına bakarak gözleminizi tekrar bir kontrol etmenizi istiyorum, güçlü ülkeler demenizle geleceğe yönelik analizle yorum yapıyorsanız onu kimse bilemez. Burada şuan genel bilinen dünyada kabul gören fikri söylüyoruz. Gerçekleri söylemekle gariban, aşağı görüş mu oluyoruz?. " Ülke Sınıflandırmaları" literatürde var mı? var, daha üstüne komplo teorisyenleri şeklinde analiz kasmaya gerek yok. Neyse siz inaktif bu aşının dünyada kabul görecek olduğunu hayal etmeye devam edebilirsiniz.
-
Bu haber yazar kadar boş. -
sandığınızın aksine covidin tüm kodlarını çözmüş durumdalar. virüsün bir benzeri laboratuvarda 2015 yılında üretilmişti daha doğrusu orjinal corona manipule edilmişti. Bu virüsü zaten sıfırdan peygahlanmış bir virüs değil, yıllardır üstünde ciddi biçimde çalışılıyor ve geleceği çok belliydi.
control group bir zorunluluk, başka türlü ilaç çıkması mümkün değil. yan etkileri ve başarı oranı başka türlü belirlenemez. önce hayvanlarda denenir, sonra gönüllü hastalarda, sonra ilacın türüne göre gönüllü sağlıklı insanlarda placebo ile birlikte verilir.
-
Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.
-
Şu aşıyı getirselerde olsak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tamamen tezgah Corona ... -
Çin'de geliştirilen ve Türkiye'nin alacağı korona aşısı ile ilgili tüm bilgiler aşağıdaki videoda mevcut 👇
-
12 kişiden biri olarak :-) Aşı yapıp da Corona olan lardan biri benim , büyük ihtimalle plasebo grubundaydim şansımızı denedik olmadi:-)
-
Clickbait olmazsa olmazınız değil mi?
quote:
Orijinalden alıntı: bankai
12 kişiden biri olarak :-) Aşı yapıp da Corona olan lardan biri benim , büyük ihtimalle plasebo grubundaydim şansımızı denedik olmadi:-)Hocam ciddimisin trollüyormusun yoksa ? 2. Dozu alma ihtimaliniz yok daha 1. Dozumu oldunuz
quote:
12 kişiden biri olarak :-) Aşı yapıp da Corona olan lardan biri benim , büyük ihtimalle plasebo grubundaydim şansımızı denedik olmadi:-)Hocam ciddimisin trollüyormusun yoksa ? 2. Dozu alma ihtimaliniz yok daha 1. Dozumu oldunuz
Biter diye sıcak fırsatlar grubuna bile yazmadınız demek ha ?quote:
12 kişiden biri olarak :-) Aşı yapıp da Corona olan lardan biri benim , büyük ihtimalle plasebo grubundaydim şansımızı denedik olmadi:-)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
https://www.sozcu.com.tr/2020/yazarlar/yilmaz-ozdil/nicin-3-6157651/
Yılmaz Özdil durumu güzel özetlemiş. Her işte oldugu gibi bu iştede bir çok soru işareti var. Sağlık bakanının çıkıp tek tek bu soru işaretlerini aydınlatması lazım. Bu gizli kapaklı yapılcak bir iş değil, şeffaf olmak zorundalar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi September Storm -- 8 Aralık 2020; 8:53:37 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X