Şimdi Ara

Türkiye’de de üretilen yeni Toyota Corolla'nın fiyatı açıklandı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
4
Favori
17.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bedava.. Cakacan lpgyi kullanacan. Audi amblemi koysan 200 bin tlye satarsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hibrit kac lt tuketiyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: haberelectro

plug in hibrid diye bir şey duydun mu?

Alıntıları Göster
    Evet duydum hatta sana anlatayımm istersen sana basitçe anlatayım Hybrid araçta Elektrikli motor benzinli motora yardımcı olur, Plug in Hybrid te tam tersine Benzinli Motor Elektrikli motora yardımcı olur, örnek olarak BMW İ8. Toyota sattığı araca Toyota Corolla Hybrid diyor, öyle olsaydı herhalde Corolla Plug in Hybrid derdi, büyük bir ihtimalle Toyota Mühendislerinin okuma yazması vardır diye düşünüyorum. Pekiiii Plug in hybrid bir aracı şarj edecek Türkiye de kaç tane şarj istasyonu var??? Ayrıca Plug in Hybrid araçların ÖTV avantajı da yok, bu yüzden kullanışlı değil, anladınız mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tefennili -- 14 Şubat 2019; 11:30:27 >

• İlk defa bir Toyota'yı beğendim. Bu sefer olmuş kesinlikle. Fiyatı da kanımca bu pazar koşullarında gayet iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Storm Raider

Ekonomik olarak mantıklı değil 1.6 motor lpg ile güzel çalışıyor. Masrafı 3-4bin tl tutsun, şehiriçinde 7lt benzin yakıyorsa lpg 8,5 lpg 3tl civarı 25krş fln eder.

Gene hibrit 1 krş fazla tüketiyor. Peki biz karşılığında 26bin tl ödedik ve 10bg den feragat ettik. Bide hibrit versiyonu tutar mı bilmemde 1.6 sının piyasası halihazırda gayet iyi hibrit şu fiyatlarla bence bir fanteziden ibaret...

Ben bu tercihe girmem. Sadece corollayı konuşacaksak bile hibrite yatırmak yerine 1.6 daha donanımlısının (flame paket vs) cvt vitesini alır gene lpg takarım.
    lpg 3,65 falan hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi habip07 -- 14 Şubat 2019; 11:32:48 >
  • Bunu heyecan ile bekleyen gerçekten var mıydı?

• Buyuk ihtimal eski modelden daha ucuza imal ediyorlar ama eski modelden 16 17 bin pahaliya satiyorlar. Cok iyi teknik.

• habip07 H kullanıcısına yanıt
    Kullanmadığım içinbilmiyorum artmış baya Neyse hesapta gene lpg mantıklı oluyor. 30krş fln oluyor...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • benzinli ile hybrid arasındaki fark bu kadar olduğu sürece, kimseyi elektrikli araç almaya özendiremezsin.
  • Faizler olmuş tavan, millet soğan patlıcan biber de 2 tl kazanacam diye kuyruklarda ama 137.500 TL lik lansman fiyatı çok ulaşılabilir olmuş beyfendiye göre. Uzayda yaşıyor heralde

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Anlaşılan hibrit yeni dizel olacak fiyat farkına bakılırsa.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fiyatlar gayet normal, tasarımı da güzel. atmosferik benzinli baz donanım baya satacak gibi. fiyatlara pahalı diyen arkadaşların piyasadan haberi olmadığı kesin.
  • İstiklalFMK kullanıcısına yanıt
    Dizel araçta da Hybrid araçdaki piller yok. Bu pillerin sonsuz ömürlü olduğunumu düşünüyorsunuz. 10 yıldır dizel araç kullanıyorum benzinliden farklı bir masrafım olmadı. Ondan öncede 19 yıl benzinli araç kullandım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

1.8lt 122beygir

1.6lt 132beygir

hybride 42bin tl vereceksin.ama şarj edilebilir bile değil.
    Hibrit'in özelliği o, melez yani. Şarj edilebilir olsa elektrikli otomobil olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: anaconda41

Hibrit'in özelliği o, melez yani. Şarj edilebilir olsa elektrikli otomobil olurdu.

Alıntıları Göster

plug in hybridlerde var.
    volvo porsche bmw nin araçları o şekilde.
    toyotanın şarj edilebilir yapmaması çok saçma.

• Şarj edilebilir olursa (Plug in Hybrid) kısa mesafelerde sadece elektrik enerjisi kullanılarak seyahat edilebilir. Benzinli motora çok daha az ihtiyaç kalır.

• Boş donanım yine en çok satan olacaktır ama en çok satan derken kötünün iyisi anlamında...
    2018e göre ortalama 20bin tl daha pahalı 20 bin tl bir işçi ve memur için çok yüksek bir meblağa heleki şu ekonomik şartlarda dolayısıyla daralma küçülme artarak devam edecek her marka için...
  • bu paralara 4 5 sene öncesine kadar bmw mercedes alınıyordu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mekatronikçi

fiyatlar gayet normal, tasarımı da güzel. atmosferik benzinli baz donanım baya satacak gibi. fiyatlara pahalı diyen arkadaşların piyasadan haberi olmadığı kesin.
    Piyasadan haberimiz var...
    Her markadanın araçları pahalı olduğu gibi corollada 2018 kasım fiyatına göre 20bin tl daha pahalı.
    Türk insanının ortalama gelirine göre 1.6 Benzlinli en alt donanım araç için 103bin tl fahiş pahalı hemde...
    Benim ve kimsenin maaşı 2 ayda bu kadar artmadı,kredilerde düşmedi,krizde bitmedi dolayısıyla daralmaya devam..
  • e_capkan kullanıcısına yanıt
    Plug in hibrid araç fiyatını daha fazla yukarı çekecek donanımlar içeriyor. Ayrıca bu bir yöntem Plug in hibrit te batarya bitince yolda kalmayın diye içten yanmalı motor vardır.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.