< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
...tam ciddi bi yorum yazayım diyorum bi gülme geliyo 10 senedir hep geldi geliyor yaza tamam olmadı en geç sonbahar..he he evet
|
Bu konuyu twitter'dan cumhurbaşkanına yazmayı düşünüyorum ama sonra korkup vazgeçiyorum. Bu işi de yap işlet devret formülüyle 10 yıllığına gavurlara havale eder. Sonra izlemek için digiturk'un 3 katı para bayılırız. Dahası bilmem kaç abone garantisi de verilir. En iyisi sen kapat çeneni oğlum vozer diyorum. Çatıdan uyduyla devam et.
|
aradan çok zaman geçti henüz bir gelişme dahi yok en son 5 sene önce trt yi aramıştım tam yapacaktık darbe oldu demişlerdi. 5 senedir hergün darbe oluyor sanırım.
|
12 yıldır aynı masal. Teknolojiden bi haber RTÜK vede Hökümetle çok beklersiniz.
|
Ben de duymadım, niye ,duymamız mı gerekiyordu? Sitesine girdim baktım; 2-3 tane deneme yayını başladı-tamamlandı haberi, bir-iki belge ve bazı fotoğraflar var. Hiç birinde tarih yok. Bir amaç yok.
TRT ve özel televizyonlar tarafından kurulmuş bir şirketmiş hımm.. TRT'yi koy kenara, özel TV.lere de Aydın Doğan'a yapıldığı gibi "çıkın lan ordan, bizim adamımız alacak orayı, alın şu parayı defolun" denir. Kim karşı gelebilir? Oh miss. Vozer'ın söylediği günümüz şartlarında nedense bana ihtimali yüksek geldi. |
1. Bu işi de yap işlet devret formülüyle 10 yıllığına gavurlara havale eder.
2. Sonra izlemek için digiturk'un 3 katı para bayılırız. 3. Dahası bilmem kaç abone garantisi de verilir. ==================================== Saçmalamanın da abartısı böyle olurdu ancak. Bu ne zırvalar ? 3 madde de işaretlediğim, mümkün olmayacak şeyleri yazmışsın. Anten a.ş. 'yi de mi duymadın ? |
şimdi denedim dvb-t2 test yayını yok. saygılar............................. |
Çamlıca da kule inşaatı halen devam ediyor mevcut durumda bildiğim kadarıyla 5G ihalesi için VHF ve UHF frekans bandı serbest bırakılmaz zorunda er ya da geç DVB-T2 olarak yayınlar başlayacak. Ankara ve diğer illerde yeni anten kuleleri inşaa edilecek bir iki mesaj önce gönderdiğim mesajın içinde sunum linki var açıp göz atabilirsiniz. Ek olarak Ankara da kesin olmak üzere Istanbul da şu anda TRT DAB (Dijital Radyo) yayınını test ediyor.
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salih Özkoç -- 1 Mayıs 2016; 1:53:17 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salih Özkoç -- 1 Mayıs 2016; 2:16:01 > |
|
|
|
|
|
|