|
Türkiye’de dronelara özel hava otoyolu oluşturulacak
-
-
Ben VERGİ diye okudum
-
Geçen plajda tepemizde drone dolanıyordu rahatsız olduk. Bu sadece kişisel boyut. Bir de uçuş güzergahlarında bir drone bir kuştan çok daha fazla zarar veriyordur muhtemelen (bu daha ciddi boyut)
O yüzden önlem alınması gerekiyor bence. Kafana göre süremezsin arkadaşım Minecraft yaratıcı modda değilsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E_Y_B_H_P_T -- 20 Haziran 2024; 15:51:23 >
-
İstediğim gibi uçururum hayırdır gel engelle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Koridordan her geçişe ekstra vergi ve ücret. Drone'lara HGS de taktırırlar off güzel gelir kapısı. Mehmet Şimşek bunu beğendi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vain -- 20 Haziran 2024; 16:11:31 > -
Özel vergi yolu diye okudum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
uzaktan müdahala ile dronun anasını ağlatıyorlar sen yinede deneme .
-
sahilde bin iki bşne satılan lahmacundan niye vergi alamazki
-
sonra dronumu dusurduler diye aglamak yok ama
-
Dron satmak serbest uçırmak yasak öncelikle yasal düzenleme şart
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Geçiş ücreti olacak mı? :)
-
Türkiye'de dıron uçurmak biraz cesaret ister, zira adamın teki çıkar vurur seni.
Zaten burada yorumlarda da başlamış, rahatsız olduk uçuramazsın vs diye.
-
İzni olanı bile uçurmuyorlar, çünkü ülkede orman kanunu geçerli. Adama izin belgesini de göstersen seni dövmesini ya da çekip vurmasını engelleyemiyorsun, çünkü onun da bir cezası yok.
-
Çok doğru. O zaman sana TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ ANAYASA'SININ 43. MADDESİ'ni okuyayım da, tam olsun:
MADDE 43- Kıyılar, Devletin hüküm ve tasarrufu altındadır.
Deniz, göl ve akarsu kıyılarıyla, deniz ve göllerin kıyılarını çevreleyen sahil şeritlerinden yararlanmada öncelikle kamu yararı gözetilir.
Kıyılarla sahil şeritlerinin, kullanılış amaçlarına göre derinliği ve kişilerin bu yerlerden yararlanma imkân ve şartları kanunla düzenlenir.
Anayasa | Anayasa Mahkemesi - ctrl+f yapıp MADDE 43 diye aratabilirsiniz.
Ha, ülkede şu an PLAJ GİRİŞ PARASI diye bir şey var... Ha, bununlan birlikte çok güzel iyi oldu. Eyyorlamam bu kadar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V4LKyR -- 21 Haziran 2024; 12:23:35 >
-
Demek ki Kürt mafyası anayasa filan takmıyor, bir lahmacunun 1000 TL'ye satıldığı beach clublara kapıda tipinize arabanıza bakarak girip giremeyeceğinize karar veriyorlar.
-
Sadece Kürt mafyası değil hocam.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Ben VERGİ diye okudum |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X