ürkiye'nin LPG kullanımı eylül ayında 343 bin 86 ton olarak gerçekleşti. Toplam LPG tüketimi içinde otogazın payı yüzde 71,29 olurken, Ankara 39 bin 506 tonluk tüketimle İstanbul'u geçerek ilk sırada yer aldı.
ürkiye'nin LPG kullanımı eylül ayında 343 bin 86 ton olarak gerçekleşti. Toplam LPG tüketimi içinde otogazın payı yüzde 71,29 olurken, Ankara 39 bin 506 tonluk tüketimle İstanbul'u geçerek ilk sırada yer aldı.
Ankara'da memur çok memurlarda LPG ci acaba olabiir mi ?
quote:
Orijinalden alıntı: fenil
Bencede kiralıklar şirket araçları falan İstanbul'da dizel ağır basar...
quote:
Orijinalden alıntı: ozan_kaya1
quote:
Orijinalden alıntı: fenil
Ankara'da merso çok; kompressör olsun-atmosferik olsun benzinli yüksek oranda; dolayısıyla da LPG
quote:
Orijinalden alıntı: atiyba
Ankara'da kuş serisi ve bitmiş okeye dönen eski Bmw'ler bolca kullanılıyor bir de bunu hesaba katmak lazım
Onlar hep 20 liralık alıyorlar ya Ankara'da LPG ucuz,montajcılar iyi.Birkaç yıldır gitmedim ama 3-4 yıl önce dizel taksi çok azdı İstanbul'a göre. Hala öyle ise bu bile Ankara'da LPG tüketimini lider yapar.
istanbulda 1.250.000 civarinda ankara da 830.000 civarinda arac var, varin nasil bir lpg tuketim manyakligi oldugunu siz anlayin artik
ankarada focus-accent era-corolla genelde taksiciler lpgli olarak kullanır
ankara demeye girmiştim ki zaten sen yazmışsın.
quote:
Orijinalden alıntı: sapultra
quote:
Orijinalden alıntı: atiyba
Ankara'da kuş serisi ve bitmiş okeye dönen eski Bmw'ler bolca kullanılıyor bir de bunu hesaba katmak lazım
Onlar hep 20 liralık alıyorlar ya Ankara'da LPG ucuz,montajcılar iyi.Birkaç yıldır gitmedim ama 3-4 yıl önce dizel taksi çok azdı İstanbul'a göre. Hala öyle ise bu bile Ankara'da LPG tüketimini lider yapar.
ankarada öyle dandik taksiler iş yapmadığı için sağlam bir araç almak zorunda kalıyor taksiciler. ekstradan 6-7 binlira dizele bağlamıyorlar gidiyorlar onun 2 bini ile lpg taktırıyor kalan 4 bini de yakıt yapsa dünyanın parasını kırar. jaguar xtype taksi gördüm passat variant çok gördüm. ankaralılar bildiğin taksi seçiyor.
Angaralılar LPG'yi sever.
Otobüslerimiz bile Cng'li
Gaza gelmiş millet
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme