Şimdi Ara

Türkiye'de en iyisi girişimcilik mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Belirli kriterlere sahip olunca maaşlı çalışan olabileceğin şirket sayısı tek haneye düşüyor.*

E bu halde yurt dışı da düşünmüyorsan (belki remote) geriye freelance-girişim kalıyor?

Takımı kurup girişesim geliyor abi!

* Hafif abartı ama gerçeklik payı var.

• Laravel düşünürsen gel kurak hocam ben de düşünüyorum freelance girişimciliği

• Türkiyede girişimcilik yok ya da çok az sayıda. Sebebi devletin sermayeye karar vermesiyle alakalı yandaşsan sermaye var yoksan yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • avrupa veya abd'de akademi en iyisi.

• normalde çok riskli falan derdim de ülke o kadar aç ki bu girişimciliğe çok fazla yatırım var. yatırım var derken devasa yatırımlar yok da hiç bilmeyen biri bile milyonlarca tl alabiliyor devletin bu teşviklerinden.

hazır kimsenin hiçbir şeyden anlamadığı bir ortamda tertemiz kendi startupını kurabilrisin gibi geliyro bana.

• EistroY661 E kullanıcısına yanıt

Benim aklıma gelen, genel olarak iş kurup piyasaya girmeyle ilgili bazı sorular var:

Vergi vermeyenlerle nasıl rekabet edeceksiniz? Kalifiye elemanın hemen kaçtığı ülkede, kalifiye elman olmadan nasıl iş yapacaksınız? Dolar yarın TL'nin 4 katına çıkarsa borçlarınızı nasıl ödeyeceksiniz? İhalelerde "her zaman kazanan" şirketlere rakip olabilir misiniz? Halkın yarısının asgari ücretle yaşadığı ükede, kime ve ne kadara ürün satabilirsiniz? Sermaye yoksa, kredi faizleri çok yüksekken yatırım kolay bulabilecek misiniz?

• Başarılı olma olasılığı 1000'de 1 filandır muhtemelen, 3 sene start-up üzerinde çalışıp şirketin batması daha da kötü olur çünkü 3 sene bir şirkette çalışıp kazandığın para + o paranın 3 senelik risk free (faize atsam ne kadar kazanırdım gibi düşünebilirsiniz) getirisi + alacağın kıdem zamları tecrübe vs + işi öğrenmek gibi faktörler de var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Başlığı değiştiriyorum.
    Direkt "şart" olması

ODTÜ CENGaver kurmayacak da kim kuracak abi

Dönem tatilinde freelance başlıyorum

• YaralıPanda kullanıcısına yanıt

ben de phd'den sonra inovatif bir şey yapmayı düşünğyorum hocam. girişimcilik olmazsa para da olmuyor.

• Wala bu konuda forumdaki en bilgisiz elemanlardan biriyim ama sanırım başarılı girişimcilerin büyük çoğunluğu ilk önce o sayılı şirketlerde çalışıp plaza hayatını yaşıyor sonra girişimciliğe adım atıyor. Gidip de mezun oldum direkt girişeyim freelance babacum milyarder olayım gibi bi olay yok

• Nphexy N kullanıcısına yanıt

O kadar kötü değil aslında; startup batırana kadar yaptıkların da deneyimden sayılır, yani umarım öyledir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.