Şimdi Ara

Türkiye'de Gelmiş Geçmiş En Çok Küfür Edilen Oyun LoL'dür (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Buradakiler anlaşılan divine edges oynamamış.
  • knight online türkçe küfür serbest olmasına rağmen lol deki kadar durduk yere söven yoktu valla
  • Türkiyemizin insanları işte ne yaparsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunda birisine birşey öğretmek mümkün değil aslında bu olan türklerin klasik özelliğidir herhangi birşeyde sizin daha iyi olduğunuzu kabul etmezler.Oyun hakkında daha fazla tecrübenin olduğu halde adama oyununda bilmediği birşeyi söylerse seni tersler ve diyeceği sen çok mu biliyorsun diye küfreder.
  • Yabancı küfürlerini siz Kahretsin olarak alıyorsunuz tabi. Sonra onlar daha terbiyeli.

• Gelmiş Geçmiş En Çok
    Gelmiş Geçmiş En Çok
    Gelmiş Geçmiş En Çok
    Gelmiş Geçmiş En Çok
  • Güzel ülkemde küfür öyle bir hale geldiki millet Selam OÇ Naber OÇ diye selamlaşıyorlar artık.Küfür etmek bu kadar kolay olmamalı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eleutherioss

Şöyle söyleyeyim bir oyun geçmişi yazayım da
    Knight
    Lineage 2
    Dota ( 8 seneyi aştı )
    Sro
    Cabal
    Mu
    Hero
    Rappelz
    Ultima
    Swtor
    Cs Global
    WoW gibi bir sürü oyunu uzun süre oynadım . Ben böyle bir küfür görmedim . Asıl serverim West olduğundan TR'de pek takılmamıştım ama birkaç oyun bir kanı yaratmaya yetti diyebilirim . Diyecek bir şeyim yok bizim millet işte böyle . Özgürlük ver suyunu çıkarsınlar . Arkadaşım maçlarda ufak sataşmalar olur mesela beni kovalayan bir voli için "FUUUUUUUUUUUUUUUUU :)" falan çok yazmışımdır fakat iki takımda gülüp geçmiştir çoğu zaman . Burada ana bacı avrat din kitap peygamber töbe haşa Allah'a küfreden veletlerle dolu oyun . Bunları sürü gibi büyütüp besleyip sokağa çıkaran ailelere yazık . Riota söyleyecek laf yok . Küfrün milletimizde yeri bellidir . Medeni toplumlarda acizliğin simgesi olan küfür bizde kaba dayılığın , havalı olmanın simgesi halinde . Eeee açtığın her kanalda gördüğün filmlerde Amerikalı heriflerin replikleriyle başlıyor her şey . Ufacık çocuğun karşısına açıyorsun televizyonu çocuk köfteye dönüyor . Heriflerin replikler zaten op . Nimet , rızık diye saygı göstermeden "Ahbap , şu lanet olası ketçapı versene bana ." diyen filmleri bebelerine izletirsen aha böyle olur . Ona buna lanetle başlayıp babadan çevreden küfre alışan bebeler yarınların yöneticisi olacaksa zaten diyecek söz yok .

Adam memleketi kurtardı

• cs 1.6da bile ufacık küfür ettiğinde adamlar sana quit atıyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: YoloSwag

knight online türkçe küfür serbest olmasına rağmen lol deki kadar durduk yere söven yoktu valla

Aynen.
  • siz i can football diye oyun duymadnz heralde /sobee nindi yanlis hatirlmiyosam/ bi maca girin topu disari atin sonra küfürleri dinliyorum gözlerim kapalı

• quote:

Orijinalden alıntı: Eleutherioss

Şöyle söyleyeyim bir oyun geçmişi yazayım da
    Knight
    Lineage 2
    Dota ( 8 seneyi aştı )
    Sro
    Cabal
    Mu
    Hero
    Rappelz
    Ultima
    Swtor
    Cs Global
    WoW gibi bir sürü oyunu uzun süre oynadım . Ben böyle bir küfür görmedim . Asıl serverim West olduğundan TR'de pek takılmamıştım ama birkaç oyun bir kanı yaratmaya yetti diyebilirim . Diyecek bir şeyim yok bizim millet işte böyle . Özgürlük ver suyunu çıkarsınlar . Arkadaşım maçlarda ufak sataşmalar olur mesela beni kovalayan bir voli için "FUUUUUUUUUUUUUUUUU :)" falan çok yazmışımdır fakat iki takımda gülüp geçmiştir çoğu zaman . Burada ana bacı avrat din kitap peygamber töbe haşa Allah'a küfreden veletlerle dolu oyun . Bunları sürü gibi büyütüp besleyip sokağa çıkaran ailelere yazık . Riota söyleyecek laf yok . Küfrün milletimizde yeri bellidir . Medeni toplumlarda acizliğin simgesi olan küfür bizde kaba dayılığın , havalı olmanın simgesi halinde . Eeee açtığın her kanalda gördüğün filmlerde Amerikalı heriflerin replikleriyle başlıyor her şey . Ufacık çocuğun karşısına açıyorsun televizyonu çocuk köfteye dönüyor . Heriflerin replikler zaten op . Nimet , rızık diye saygı göstermeden "Ahbap , şu lanet olası ketçapı versene bana ." diyen filmleri bebelerine izletirsen aha böyle olur . Ona buna lanetle başlayıp babadan çevreden küfre alışan bebeler yarınların yöneticisi olacaksa zaten diyecek söz yok .

+786317369664690438043279043531146697959064569389166

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.