Şimdi Ara

Türkiye'de Gelmiş Geçmiş En Çok Küfür Edilen Oyun LoL'dür

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar büyük konuşuyorum. Ne knight online'de ne metin 2'de ne silkroad'da nede benzeri birsürü oyunda küfür hiç bu kadar serbest olmamıştı. Bunun sorumlusuda Riot tr'dir. Çoluk çocuğun uğrak adresi olan metin 2 de bile küfür ban sebebi. LoL gibi kaliteli bir geçmişi ve oyuncu kitlesi olan oyunda bile küfür serbest. Konuyu açar ve uzaklaşırım.

• metin2 oynadım biliyorum lol bu konuda yanına yaklaşamaz o kadar
  • transformice de daha fazlasını gördüm ama lolde de gayet fazla
  • Haklı.
  • Kesinlikle katılıyorum, oyunun başında ormanı korurken adamın istediği yerde değil de daha avantajlı bir yerde durduğum için ana avrat küfür yediğimi bilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BFTürk Cayatai

Evet arkadaşlar büyük konuşuyorum. Ne knight online'de ne metin 2'de ne silkroad'da nede benzeri birsürü oyunda küfür hiç bu kadar serbest olmamıştı. Bunun sorumlusuda Riot tr'dir. Çoluk çocuğun uğrak adresi olan metin 2 de bile küfür ban sebebi. LoL gibi kaliteli bir geçmişi ve oyuncu kitlesi olan oyunda bile küfür serbest. Konuyu açar ve uzaklaşırım.

Silkroad'a laf yok

Edit:TR için dediğin doğru ama yabancılar kesinlikle daha terbiyeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kappa Face -- 31 Mayıs 2013; 17:08:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deiğerlerini hiç oynamadım ama lol oynanmayacak kadar küfürlü tr de. onu biliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sen hiç dota oynamadın sanırım ? Gerçi onu oynayan çok olmadıgı için aşırı rastlamıyorduk ama vardı.
  • Yav hiç deme, dün seçim ekranı işte ezreali almışım adam ana avrat saydırıyor gelde sinir olma.
  • uzun zamandır online oyun oynuyorum. bu oyun serüvenim ultima online ile başladı ve devam ediyor. en çok küfür lolde var bancede
  • iki haftaya kadar bu kadar küfür yoktu son zamanlarda iyice arttı okullar bitiyor ya hep o yüzden bu daha da kötüye gidecek riot acilen yaş sorununa bi çözüm bulmalı
  • Gidin bir iki saat transformice oynayın.2 sene kadar önce bayağı sarmıştı.2 sene önce bile acayip sövülüyodu(Allah'a söven gördüm).Bence sıralama yapılırsa:
    1-Transformice
    2-League of Legends dir.
  • Edit: Yanlışlıkla yazmışım pardon

Ancak bence de doğru.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LOL OBA -- 31 Mayıs 2013; 18:01:10 >
  • Şöyle söyleyeyim bir oyun geçmişi yazayım da
    Knight
    Lineage 2
    Dota ( 8 seneyi aştı )
    Sro
    Cabal
    Mu
    Hero
    Rappelz
    Ultima
    Swtor
    Cs Global
    WoW gibi bir sürü oyunu uzun süre oynadım . Ben böyle bir küfür görmedim . Asıl serverim West olduğundan TR'de pek takılmamıştım ama birkaç oyun bir kanı yaratmaya yetti diyebilirim . Diyecek bir şeyim yok bizim millet işte böyle . Özgürlük ver suyunu çıkarsınlar . Arkadaşım maçlarda ufak sataşmalar olur mesela beni kovalayan bir voli için "FUUUUUUUUUUUUUUUUU :)" falan çok yazmışımdır fakat iki takımda gülüp geçmiştir çoğu zaman . Burada ana bacı avrat din kitap peygamber töbe haşa Allah'a küfreden veletlerle dolu oyun . Bunları sürü gibi büyütüp besleyip sokağa çıkaran ailelere yazık . Riota söyleyecek laf yok . Küfrün milletimizde yeri bellidir . Medeni toplumlarda acizliğin simgesi olan küfür bizde kaba dayılığın , havalı olmanın simgesi halinde . Eeee açtığın her kanalda gördüğün filmlerde Amerikalı heriflerin replikleriyle başlıyor her şey . Ufacık çocuğun karşısına açıyorsun televizyonu çocuk köfteye dönüyor . Heriflerin replikler zaten op . Nimet , rızık diye saygı göstermeden "Ahbap , şu lanet olası ketçapı versene bana ." diyen filmleri bebelerine izletirsen aha böyle olur . Ona buna lanetle başlayıp babadan çevreden küfre alışan bebeler yarınların yöneticisi olacaksa zaten diyecek söz yok .

• quote:

Orijinalden alıntı: akabeyss

deiğerlerini hiç oynamadım ama lol oynanmayacak kadar küfürlü tr de. onu biliyorum

West'den TR'ye geçen ellerimi kırayım. yabancıların kullandığı tek argo idiot
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eleutherioss

Şöyle söyleyeyim bir oyun geçmişi yazayım da
    Knight
    Lineage 2
    Dota ( 8 seneyi aştı )
    Sro
    Cabal
    Mu
    Hero
    Rappelz
    Ultima
    Swtor
    Cs Global
    WoW gibi bir sürü oyunu uzun süre oynadım . Ben böyle bir küfür görmedim . Asıl serverim West olduğundan TR'de pek takılmamıştım ama birkaç oyun bir kanı yaratmaya yetti diyebilirim . Diyecek bir şeyim yok bizim millet işte böyle . Özgürlük ver suyunu çıkarsınlar . Arkadaşım maçlarda ufak sataşmalar olur mesela beni kovalayan bir voli için "FUUUUUUUUUUUUUUUUU :)" falan çok yazmışımdır fakat iki takımda gülüp geçmiştir çoğu zaman . Burada ana bacı avrat din kitap peygamber töbe haşa Allah'a küfreden veletlerle dolu oyun . Bunları sürü gibi büyütüp besleyip sokağa çıkaran ailelere yazık . Riota söyleyecek laf yok . Küfrün milletimizde yeri bellidir . Medeni toplumlarda acizliğin simgesi olan küfür bizde kaba dayılığın , havalı olmanın simgesi halinde . Eeee açtığın her kanalda gördüğün filmlerde Amerikalı heriflerin replikleriyle başlıyor her şey . Ufacık çocuğun karşısına açıyorsun televizyonu çocuk köfteye dönüyor . Heriflerin replikler zaten op . Nimet , rızık diye saygı göstermeden "Ahbap , şu lanet olası ketçapı versene bana ." diyen filmleri bebelerine izletirsen aha böyle olur . Ona buna lanetle başlayıp babadan çevreden küfre alışan bebeler yarınların yöneticisi olacaksa zaten diyecek söz yok .

http://www.youtube.com/watch?v=euupky6zsss

linki vermessem çok içimde kalırdı

• tr serverinde çoluk çocuk çok fazla aşırı derece hergün hesabı tr serverine taşıdığım için kendime sövüyorum resmen, küfür konusu ise cidden almış başını gidiyor ilk fırsatta tekrar weste geçecem.ayrıca genel oyuncu kitlesi çok salak ve feeder hele ilk başlarda ne çile çektim gold a falan yükselinde en azından oyuncu profili biraz da olsa daha düzgün
  • Eheh TFM oynayan da mı varmış burda? Ben de bilgisayarım tost makinesinde halliceyken oynamıştım bayağı. 25 kişinin aynı anda küfretmesine alışık olduğumdan lol tr serveri bana işlemiyo artık kih kih.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • harbiden okdar 3 4 sene kinght online olsun pvp ko olsun hiç bu kadar küfür görmedim
  • knight online ı görüpte nasıl lol dakiler dah küfürbaz diyorsunuz şaşırıyorum :D
    knight online ı hiçbir oyun geçemez kalitesizlikte
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.