Şimdi Ara

Türkiye'de Gelmiş Geçmiş En Çok Küfür Edilen Oyun LoL'dür (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: C2H5OH

knight online ı görüpte nasıl lol dakiler dah küfürbaz diyorsunuz şaşırıyorum :D
    knight online ı hiçbir oyun geçemez kalitesizlikte

kac senesi? kodaki saygi baska oyunda yoktu.Tabi seviyene bagli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abartmayın kendiniz adamları küçük düşürücü sözler söylüyorsunuz ergen olduklarından dolayı onlarda ağır çıkıyor mesela bir düzgün şey söylesiniz size karşı çok düzgün davranıyor önce kendinizde arayın hatayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hopdedikmahmut

uzun zamandır online oyun oynuyorum. bu oyun serüvenim ultima online ile başladı ve devam ediyor. en çok küfür lolde var bancede

doğru haklı haksız en cok edilen küfür lolde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uykusuz1905

abartmayın kendiniz adamları küçük düşürücü sözler söylüyorsunuz ergen olduklarından dolayı onlarda ağır çıkıyor mesela bir düzgün şey söylesiniz size karşı çok düzgün davranıyor önce kendinizde arayın hatayı

adama kardeşim böyle yapma diyorum.Sen kimsin lan ? Ben sana mı soracam diyor ?
  • sen knight oynamadın sanırım küfür hiç bir ban olayı olduğunu ne gördüm ne duydum en son 2007 yılının ilk ayında oynadım sanırım o günden bu güne de değişen birşey yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkiLNight_68

quote:

abartmayın kendiniz adamları küçük düşürücü sözler söylüyorsunuz ergen olduklarından dolayı onlarda ağır çıkıyor mesela bir düzgün şey söylesiniz size karşı çok düzgün davranıyor önce kendinizde arayın hatayı

bartmıyoruz zaten tr de gerçekler bu. hatta türk milletinde olay bu. sadece oyun düşünmemek lazım maç izliyorsun gol olunca verilen tepki gooool a.. diye tepki verirler. tr küfür doğal olarak karşılandığı için bu durumda. ama gerçek şuki doğal karşılanacak bir durum asla yok. oyunda ana bacı küfür etmeye başlıyor adam. adamın yararına birşeyde söylesen küfür ediyor. 0 5 solo top fiora oynuyor hala tiamant bitirmeye çalışıyor. bunu adama güzellikle söylerim arkadaşım biraz hp defans al bak adam seni şuan kesiyor biraz defans al ölme 2. 3. item olarak o itemi al diyorum basıyor küfürü bumu yani ? abartılan kısım ?

• hep yazdım yine yazıyorum tr riotun sadece veletlerden para koparmak için açtığı bir server. tr de BAN yok sadece chat yasağı geliyor paranın kaynağı kesilmesin diye

pbe serverında bile ban var. tr de yok düşünün riotun tr yi ne kadar önemsediğini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xDettx -- 31 Mayıs 2013; 19:44:02 >
  • quote:

quote:

quote:

bartmıyoruz zaten tr de gerçekler bu. hatta türk milletinde olay bu. sadece oyun düşünmemek lazım maç izliyorsun gol olunca verilen tepki gooool a.. diye tepki verirler. tr küfür doğal olarak karşılandığı için bu durumda. ama gerçek şuki doğal karşılanacak bir durum asla yok. oyunda ana bacı küfür etmeye başlıyor adam. adamın yararına birşeyde söylesen küfür ediyor. 0 5 solo top fiora oynuyor hala tiamant bitirmeye çalışıyor. bunu adama güzellikle söylerim arkadaşım biraz hp defans al bak adam seni şuan kesiyor biraz defans al ölme 2. 3. item olarak o itemi al diyorum basıyor küfürü bumu yani ? abartılan kısım ?

Abi ciddi söylüyorum Fioraya tiamat kasanları belli bir bölgeye toplayıp atom bombası ile imha etmek lazım dünyanın iq ortalaması artar. Gördüğüm istisnasız her feeder fiora yapıyo bunu.

• quote:

Orijinalden alıntı: NaneLimoni

transformice de daha fazlasını gördüm ama lolde de gayet fazla

Bu yüzden yabancı serverda oynuyorum fare oyununda. Adamların ettikleri küfürleri hepimiz biliyoruz hatta küfür bile değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BFTürk Cayatai

Evet arkadaşlar büyük konuşuyorum. Ne knight online'de ne metin 2'de ne silkroad'da nede benzeri birsürü oyunda küfür hiç bu kadar serbest olmamıştı. Bunun sorumlusuda Riot tr'dir. Çoluk çocuğun uğrak adresi olan metin 2 de bile küfür ban sebebi. LoL gibi kaliteli bir geçmişi ve oyuncu kitlesi olan oyunda bile küfür serbest. Konuyu açar ve uzaklaşırım.

İmzama bak
  • quote:

quote:

10 kişiden biri öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: illfeelbot

quote:

knight online ı görüpte nasıl lol dakiler dah küfürbaz diyorsunuz şaşırıyorum :D

2006 dan 2010 a kadar oynadım tabi fark vardı ilk zamanlar. Sonradan hile kullanımı ve çoluk çocuğun level yükselmesi ile ortam bozuldu. Konuşacak adam bulamadık klanda dandik itemler için entrika çevirince millet seviyenin tamamen sıfırlandığını görünce bıraktım.
  • KO apostle vb. benzeri slotlarda sıraya giren insanların sırasını beklerken muhabbet ettiği bir oyundu küfür fazla yoktu ko'da

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stahli

quote:

Orijinalden alıntı: BFTürk Cayatai

Evet arkadaşlar büyük konuşuyorum. Ne knight online'de ne metin 2'de ne silkroad'da nede benzeri birsürü oyunda küfür hiç bu kadar serbest olmamıştı. Bunun sorumlusuda Riot tr'dir. Çoluk çocuğun uğrak adresi olan metin 2 de bile küfür ban sebebi. LoL gibi kaliteli bir geçmişi ve oyuncu kitlesi olan oyunda bile küfür serbest. Konuyu açar ve uzaklaşırım.

İmzama bak

Harikasın dostum :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: illfeelbot

quote:

2006 dan 2010 a kadar oynadım tabi fark vardı ilk zamanlar. Sonradan hile kullanımı ve çoluk çocuğun level yükselmesi ile ortam bozuldu. Konuşacak adam bulamadık klanda dandik itemler için entrika çevirince millet seviyenin tamamen sıfırlandığını görünce bıraktım.

bende o zamanlarda oynadim 2005 falan hic kufur bile hatirlamiyorum.Koxp ptleri olsa da millet beklerdi yer olsun diye sonra bozdu tabi.KO en beteriyse metin ve tr.lol ne kim bilir.Ordaki oyundaki arkadaslara guvenip ne itemler vermistim hicbir sey olmamisti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Better Nerf Irelia

quote:

quote:

quote:

Abi ciddi söylüyorum Fioraya tiamat kasanları belli bir bölgeye toplayıp atom bombası ile imha etmek lazım dünyanın iq ortalaması artar. Gördüğüm istisnasız her feeder fiora yapıyo bunu.

kasması gerçekten problem değil kassın ama lanesinde ezilirken hala inat ile o itemi yapmaya çalışması saçma. karşıdaki adamla eşit seviyede olursun anlarım üstün olursun anlarım ama ezilirken yapmak saçma önce o karşıdaki adama göre 1 tane item yap daha sonra o itemi yap. yok olmaz illa o item ilk bitecek bitirmesi 20 dakika sürüyor 20 dakika içinde 5 kere ölüyor sonra jungle bana yardım etmedi oluyor.

• Küfür eden adamlar otomatik banlancak halleri yok Riot Türkiye ekibi o kadar büyük değil herşeyi takip edemezler. Ama siz takımınzdaki o küfür eden adamı geri kalan 4 kişi olarak reportlarsanız her seferinde emin olun istediğiniz sonucu alırsınız. Ama o herif küfür ediyo diye siz de küfür ederseniz ona , sonra bu tür konuları açmanın bi manası yok.
  • o değilde silkroadda 1 tane küfür eden yoktu. insanlar pvp yapmak istiyorsa hi pvp? yazardı direk dalmazdı barzo gibi. nerde o günler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Valientee

Küfür eden adamlar otomatik banlancak halleri yok Riot Türkiye ekibi o kadar büyük değil herşeyi takip edemezler. Ama siz takımınzdaki o küfür eden adamı geri kalan 4 kişi olarak reportlarsanız her seferinde emin olun istediğiniz sonucu alırsınız. Ama o herif küfür ediyo diye siz de küfür ederseniz ona , sonra bu tür konuları açmanın bi manası yok.

nası yani ? west nasıl bir düzen uyguluyor farklımı ? sadece tribunal var orada ve duyarlı oyuncular burada günde 10 dakikasını ayırarak bu sorunu hallediyorlar. tr ekibinin büyük olmasına gerek yok tribunal açsın yeter. haa dersen tribunal ile kim uğraşır diye olumlu sonuçlanan dava başına 10 ip verirsin 20 davaya bakıyorsun günde 200 ip eder buda. west de buna benzer bir uygulama yaparak tribunal sistemini ön plana çıkartmıştı.
    böyle bir sistem ile tr de güzel bir yer olabilir. en azından 3600 oyun ceza yemiş birini geçme çabası olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hopdedikmahmut -- 31 Mayıs 2013; 20:33:18 >

• Dün kardeşim tr geçelim orada rp ucuz sürekli indirimler var her oyunda küfür olmaz ki oynarız demişti yarım saat sonra geri mesaj atti tr de oynanaz support 2 defa oldu bastılar kufru adama oysa ki hepimiz kötü oynadık dedi. Bunu benim lise 2 ye giden kardeşim söylüyor, siz düşünün artık tr de nasıl liseli kekelerin oldugunu :)ün kar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.