upupteng |
Türkiye'de Gemi İnşaatı ve Denizcilik Sektörü (İTÜ) (2. sayfa)
-
-
Çocuğumun doğumunu kaçırmak istemiyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
HOCAMM götünüzle okumayın la şu yazdıklarımı.
-
Upteng
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
senin çocuğun olmayadabilir bu arada puhahahaahhah
Hocam denizdesiniz galiba, eşiniz aileniz iyidir umarım. Görüntülü konuşabiliyor musunuz?
Upupupteng
trol yapıyoz ne anlatıyon olm
Hayata bakışınıza göre iyi yada kötü bir meslek itüde denizcilik mezunu çok arkadaşım var aile vs çok umrunda olmayan adamlar bile rahat takılıyorlar ama 30a kadar para biriktirip bırakırım diyo hepsi yada 1. Kaptanlığa yükselip arada çıkarım denize diyo ama hayat görüşü olarak daha aileye bağlı düzenli hayat isteyenlerin çoğu mesleğinden nefret ediyo 2 senedir yapıp bırakan bi arkadaşım da var nası hayat isytiyorsanız kendinize bakın ona göre bi karar verin
upupupupteng
-
upupupupupteng
-
Güzel geleceği açık bir bölüm
Olum niye uyandırıyon milleti?! Age of empires'ta asker basar gibi denizci basıyor fakülteler.
Benim zamanımda yakınıyorlardı yaprak kürek yerlerde denizcilik fak. açıyorlar boş beleş herifler üç kuruşa çalışıp maaşları düşürüyorlar diye.
İTÜ-DEÜ harici okumayın gençler. Deü'de hiyerarşi çok kasıntı İTÜ yazın geçin paranıza bakın. Ben 1 sene takıldım bıraktım top ünilerden birinde ee kazanınca ama aklıma tüküreyim.
Aşırı kek bölümdü, mezun ol 3k dolares cash banka hesabına.
Son senem bu sene, staj yaptığım yerde başlarsam özel sigortayla beraber 20k verirler. 60k nere 20k nere? Silikon vadisi hayalleri kurduk naneyi yidik.
-
deü da dağın başına denizcilik fakültesi kuran zihniyetten anca bu kadar olur hocam
-
Sorma ya hocam, çok fantastik bir yer. Herkes kayıt zamanı ufak çaplı şok geçiriyordu dağın başına gelince.
Dağın başıyla kalsa yine iyiydi Urla-İnciraltı-Buca arası mekik dokunuyor.
Bu arada, kek bölüm dediğim de deniz ulaştırma işletme bölümüydü, önceki mesajda eksik yazmışım yanlış anlaşılmasın. DUİM ve denizcilik yönetimi hariç sağlam mühendislik alıyorlardı diğer arkadaşlar.
Denizcilik mezununun maddi kaygısı olmaz gençler, aklınızı kullanın.
-
Alıntı
metni:Denizcilik mezununun maddi kaygısı olmaz gençler, aklınızı kullanın. Dolar AKP'den sonra 3-5 lira bandına inerse pek bir numarası kalmayacak .İlgi yoksa para için okunmaz
-
Jeudiejrjkfkfneo olum beyninizle yazın la şu yorumları gülceğim hiç yoktu ya
O zaman geldiğinde sadece denizcilik değil dolara endeksli kazanan tüm sektörler etkilenecek zaten. Ez cümle, mühendislikler de dolara endeksli.
Dolar 2-3 lirayken de güzel paralar kazandırıyordu denizcilik.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaddar.Kerim -- 30 Ağustos 2022; 20:36:56 > -
Arkadaşım ekonomi bilgin 0 mı? Alım gücü diye bişe duydun mu hiç ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ne saçmalıyon
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X