Şimdi Ara

Türkiye'de herkes benim gibi olmalı olsa hakeden kazanır !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün Aref'in ciddi bir şekilde hakkı yendi.Sefa'nın yeteneği gözardı edilemezdi ama yarı finali bile geçmesi saçmaydı onun.Bunu bir göreceli bakış olarakta saymıyorum herkes aynı düşünmeli

Göz var nizam var Aref'in yaptıkları ortada.Adam Türk değil diye , Sefa'ya oy yağdı finalde

Herkes eğer hakedene oy atsaydı Aref farkla 1.olurdu

Aynısı Eurovision içinde geçerli.Mesela ben kaç sene önce yabancı bir ülkeye oy attım.Bizimkiler gidiyo Azerbaycana atıyo.Ne alaka ? Burada bir emek var yetenek var.Siz nasıl olurda sırf kardeşimiz diye(öyle olabilir) ama haketmediği halde onlara atarsınız

Milli duyguları bi kenara atıp oy verin.Şurda bu konuyu görecek 10-20 kişi aslında kime anlatıyom ki

Aref'i tekrar kutluyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [İddaa]4-4-2 -- 21 Mart 2011; 12:37:51 >

• arefin dün geceki gösterisinden hiç etkilenmedim. "aa bunu nasıl yaptı" diyebileceğim hiçbir şey olmadı. asıl hakkı yenen biri varsa o da oğuz engin'dir
  • quote:

Orijinalden alıntı: madanci

arefin dün geceki gösterisinden hiç etkilenmedim. "aa bunu nasıl yaptı" diyebileceğim hiçbir şey olmadı. asıl hakkı yenen biri varsa o da oğuz engin'dir

Harfi harfine bunu yazacaktım!
  • Ya bu bolumu izlemedim indirmistim izlicektim tum hevesim kacti
  • Ben izlemedim hiçbir bölümünü kim olduklarını dahi buradan öğrendim.Dediğin gibi bir mesajda ben yazmıştım dün aksam birkaç arkadaş daha yazdı.Ya onu bunu geçtim birisi aref git iranada seni assınlar demişti işin yok burada.Gerçi pek kaale almıyorum liseden mezun olamayacak bir bireydir ama genede belirteyim.Hem aslında aref mutlaka kazanmıştır çünkü ülkede onun yaptıklarını yapan çok az oraya buraya çıkar gene para kazanır artık ama taklit yapan oldukça çok kişi var ona ancak küçük yerlerden teklifler gelir ve abidin gibi unutulur gider.
  • aref kim la? magic for dummies okumuş gelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deathly-Hallows

Ben izlemedim hiçbir bölümünü kim olduklarını dahi buradan öğrendim.Dediğin gibi bir mesajda ben yazmıştım dün aksam birkaç arkadaş daha yazdı.Ya onu bunu geçtim birisi aref git iranada seni assınlar demişti işin yok burada.Gerçi pek kaale almıyorum liseden mezun olamayacak bir bireydir ama genede belirteyim.Hem aslında aref mutlaka kazanmıştır çünkü ülkede onun yaptıklarını yapan çok az oraya buraya çıkar gene para kazanır artık ama taklit yapan oldukça çok kişi var ona ancak küçük yerlerden teklifler gelir ve abidin gibi unutulur gider.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaş Bu kadar da Çalınmaz
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hepsinin sonu aynı gençler boşverin.
    bbg vardı. popstar vardı. alaturka vardı. eski yeteneksizsiniz vardı. survivor vardı ve daha niceleri vardı. hangisinin 1. nin şuanda ne yaptığını kim biliyor? Hepsi unutulup gidiyor.
    Adam aldı parayı artık gerisi boş.
  • Turkiyede bir ERKEK cikip KADIN taklitleri yapiyor ve tutuluyor. Ne kadar pislik bir toplumuz biz!!!!
  • Sefa'da yetenekliydi ancak Aref'in şovu bence daha iyiydi. Ben bunun milli duygulardan kaynaklandığını sanmıyorum. Şahsen çevremdeki herkez Sefayı beğendi, bu zevk meselesi kimisi için eylenmek sadece gülmektir, kimisi içinde Arefin yaptıkları gibi şovlardır. Herkez sen olamaz, iyikide değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanworld

Turkiyede bir ERKEK cikip KADIN taklitleri yapiyor ve tutuluyor. Ne kadar pislik bir toplumuz biz!!!!

Türkiyede beyinsizin biri konuya post atıyor ve bende onu alıntılıyorum. Ne kadar pislik bir toplumuz biz!!!!
  • quote:

Turkiyede bir ERKEK cikip KADIN taklitleri yapiyor ve tutuluyor. Ne kadar pislik bir toplumuz biz!!!!

Huysuz Virjin'i bile kaldıramayacak kadar YOBAZ bir toplumuz, bundan olabilir

(akşamki gösteriyi izlemedim)
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolyabani

Sefa'da yetenekliydi ancak Aref'in şovu bence daha iyiydi. Ben bunun milli duygulardan kaynaklandığını sanmıyorum. Şahsen çevremdeki herkez Sefayı beğendi, bu zevk meselesi kimisi için eylenmek sadece gülmektir, kimisi içinde Arefin yaptıkları gibi şovlardır. Herkez sen olamaz, iyikide değil.

Ozaman büfeci vardı apaçi şov yaptı

buna millet öldü gülmekten buda kazanmalı ?

• quote:

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: [İddaa]4-4-2

quote:

Orijinalden alıntı: coolyabani

Sefa'da yetenekliydi ancak Aref'in şovu bence daha iyiydi. Ben bunun milli duygulardan kaynaklandığını sanmıyorum. Şahsen çevremdeki herkez Sefayı beğendi, bu zevk meselesi kimisi için eylenmek sadece gülmektir, kimisi içinde Arefin yaptıkları gibi şovlardır. Herkez sen olamaz, iyikide değil.

Ozaman büfeci vardı apaçi şov yaptı

buna millet öldü gülmekten buda kazanmalı ?

Tek seferlik eylencelerle genelleme yapmayın. Ünlülerin gafları bir apaçi dansından daha çok eylendirir(bizim insanımızı) ve daha çok malzeme vardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: BreakBeaT

quote:

Türkiyede beyinsizin biri konuya post atıyor ve bende onu alıntılıyorum. Ne kadar pislik bir toplumuz biz!!!!

Aferin sana sampiyon bana laf soktun. Lise diplomani aldinmi sen!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.