Şimdi Ara

Türkiye'de İlk GTX680 Kullanıcı İncelemesi BF3 Geldi(X3968 P10488) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
602
Cevap
1
Favori
22.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mckhan

aslına bakarsan palit gtx 580 ve su soğutma ünitesiyle beraber satılan pny gtx580 ler vardı

ama hiç birisi bu görüntüyü veremez

Türkiye'de İlk GTX680 Kullanıcı İncelemesi BF3 Geldi(X3968 P10488)

Gece gece insanın iştahını getiriyorsun hocam.

• Poyraz p puanını geçtim 1250/1575

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.E.B Sup -- 29 Mart 2012; 22:39:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: EMRES754

quote:

Orijinalden alıntı: B.M.W

quote:

Yarın öğlen pek benim yanıma yaklaşmayın 1250mhz da iki adet 7970 ile sahnede olucam.Sapphire değişim sonucu sıfır sapphire geliyor yarın.Msi ve sapphire ile birlikte büyük ihtimal çok ciddi skorlar görmem mümkün şimdiden otoyolun sol şeridini açın.

biri çıkıp GTX680 SLI ile anahtarını alır ha ona göre

anahtarı kaptırmamak için 7990 çıktığında 7970+7990 yaparım bi süpriz yapıp 680sli testini benmi yapsaydım alma fırsatım vardı.Bide bana msi dan lazım bulamadım onu kötü oldu.

Cok o karttan istiyorsan forumda vatanin alisveris ceklerini 100-200 tl ucuza alanlar oluyor oyle sat. Zaten zaarin olmaz benim karttan 250 tl kar ettin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Poyri!!!

quote:

quote:

quote:

Yarın öğlen pek benim yanıma yaklaşmayın 1250mhz da iki adet 7970 ile sahnede olucam.Sapphire değişim sonucu sıfır sapphire geliyor yarın.Msi ve sapphire ile birlikte büyük ihtimal çok ciddi skorlar görmem mümkün şimdiden otoyolun sol şeridini açın.

anahtarı kaptırmamak için 7990 çıktığında 7970+7990 yaparım bi süpriz yapıp 680sli testini benmi yapsaydım alma fırsatım vardı.Bide bana msi dan lazım bulamadım onu kötü oldu.

Cok o karttan istiyorsan forumda vatanin alisveris ceklerini 100-200 tl ucuza alanlar oluyor oyle sat. Zaten zaarin olmaz benim karttan 250 tl kar ettin

Hocam bu gtx680 4 lü slı yapsak ısınma sorununu nasıl halledeceğiz?1200 watt bir psu yeterli kalacakmıdır?

• Sapphire de kötü kart değil esasen msi olursa hayır demem.Sapphire geliyor poyraz yapcak bişey kalmadı artık.Benim şansım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.E.B Sup -- 29 Mart 2012; 23:01:23 >
  • quote:

Poyraz p puanını geçtim 1250/1575

Kizma darilma ama ben senin kart ile karsilastirmiyorum. Belki ozel tasarim oldugundandir ama puani fazla cikiyor. Ayni ayarlarda tam ayni ayarlarda benimde testim var cpu puani daha da fazla ama p puani daha dusuk cikiyor. Senden ricam referans kartin gelince onu test edebilir misin tek olarak. Eger onunda skorlari bu sekilde cikarsa amd en son driverlar ile 3d mark kasmis demektir. Cunku ben bu max degerleri alirken en son 12.1 denedim. Daha sonraki driverlar ile oyun denedim 3d mark denemedim.

Bana nedense senin kartta ozel gibi geliyor cunku bir suru referans karti testi inceledim senin puanlarini gormedim hic.

• quote:

Orijinalden alıntı: naklan

quote:

Orijinalden alıntı: Poyri!!!

quote:

quote:

quote:

Hocam bu gtx680 4 lü slı yapsak ısınma sorununu nasıl halledeceğiz?1200 watt bir psu yeterli kalacakmıdır?

Aralarinda 1 slot bosluk olursa referans kart isi sorunu yapmaz. Tost olursa her turlu yapar. Kartin yanlari kapali yani acik bir sogutucu lazim 4 lu tost olmus sisteme.

• quote:

Orijinalden alıntı: El Mukteda

aynen ben de referans tasarım 7970 almamak için zor duruyorum.

Özellikle sen al Mukteda, malum bana referans lazım sen alırsan ihya olurum
  • Beyler tahminen 4 gb gtx 680 DirecCu II Veya TF III modelleri ne zamana gelir türkiyeye.
  • Kart bozulmadan bende testleri aldım ondada puanlar düşüktü.Ben bi driver yükledim ne olduğu belli değil iki driver karışık gibi.Amd resmi sitesindede yok.Driver ı bi yabancı forumdan aldım umarım driverda bi numara yoktur.Neyse yarın sapphire gelince bide crossfire puanına bakarız.Ama oyunlarda bu msi oc aynı mhzda sapphireden iyi nası iş anlamadım.Ya msi çok iyi kart yada bendeki driver da ilginçlik var.
  • quote:

Kart bozulmadan bende testleri aldım ondada puanlar düşüktü.Ben bi driver yükledim ne olduğu belli değil iki driver karışık gibi.Amd resmi sitesindede yok.Driver ı bi yabancı forumdan aldım umarım driverda bi numara yoktur.Neyse yarın sapphire gelince bide crossfire puanına bakarız.Ama oyunlarda bu msi oc aynı mhzda sapphireden iyi nası iş anlamadım.Ya msi çok iyi kart yada bendeki driver da ilginçlik var.

Emre hocam o altın değerinde driver kaybolmadan bir paylaşım yapın bence forumda kullanıcılar canlansın
  • harbi bu emredeki 7970 tabanca gibi poyride varken 10k yı geçermi felan diyoduk adam 11k yı geçti valla helal
  • quote:

Orijinalden alıntı: cianni

quote:

Kart bozulmadan bende testleri aldım ondada puanlar düşüktü.Ben bi driver yükledim ne olduğu belli değil iki driver karışık gibi.Amd resmi sitesindede yok.Driver ı bi yabancı forumdan aldım umarım driverda bi numara yoktur.Neyse yarın sapphire gelince bide crossfire puanına bakarız.Ama oyunlarda bu msi oc aynı mhzda sapphireden iyi nası iş anlamadım.Ya msi çok iyi kart yada bendeki driver da ilginçlik var.

Emre hocam o altın değerinde driver kaybolmadan bir paylaşım yapın bence forumda kullanıcılar canlansın

Driverları üst üste yükledim önce 12.2 yi yükledim üstüne acayip bişey yükledim diğer driverı silmeden sonra başka bi application daha yükledim ne olduğu belirsiz bi driver açığa çıktı.Sanırım yabancı forumdaki elemanlar driverları yeniden yazmış olabilir.

Geçen yaptığım x puanlı test bence uygun skor aldı gibi.

• quote:

Modlu driver olabilir. Karti performans modunda calistirabiliyorlar oyunlarda ayarlari fulllemene yada testlerde yukseltmene ragmen driver kendi ayarlarini kullaniyor ondan puan yuksek cikiyor. Msi karti guzel yapmistir 50-60 puan yuksek ciksin tamamda sende 300 puan cikiyor garip geldi. Eger driverin yedegi varsa sende amdnin yeni cikan driverini yukleyip dener misin? Eger yine yuksek puan alirsa amd 3d mark 11 e calismis demektir.

• Poyraz driverın yedeği yok bi bulsam hemen buraya atıcam gerçekten.Dediğin gibi kart performans odaklı olabilir.Yeniden test edilmesi lazım yada driver odaklı olabilir.Ama fazla puan aldığı kesin.Bide ilginç driver siliyosun bilgisayar format istiyor sendede olmuş onu bi çözemedim nası işse artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.E.B Sup -- 29 Mart 2012; 23:17:23 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cianni

quote:

Driverları üst üste yükledim önce 12.2 yi yükledim üstüne acayip bişey yükledim diğer driverı silmeden sonra başka bi application daha yükledim ne olduğu belirsiz bi driver açığa çıktı.Sanırım yabancı forumdaki elemanlar driverları yeniden yazmış olabilir.

Geçen yaptığım x puanlı test bence uygun skor aldı gibi.

Bu puan olmasi gereken gibi. Bende 3600 almistim galiba 1350 ile.

Bos hdd bolumun varsa oraya yeni win kurupta deneyebilirsin ama bosuna ugras. Sappahire gelince bu driver ile test etsen onda da yuksek cikabilir buyuk olasilikla modlu kurdun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Poyri -- 29 Mart 2012; 23:18:36 >

• Sanırım test seçiyor driver.x puanı normal p puanı fazla driver acayip işler yapıyor.
  • X puaninda dusuk degerlerde fazla. Bir ust mesaja ekleme yaptim.
  • Senin saphhire 1350 mhz mı yaptı hay maşallah.Ben denememiştim o kartı.
  • Dirt3 testi yaptım

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.